perjantai 22. tammikuuta 2010

HÖLYNPÖLYÄ iLMASSA


HÖLYNPÖLYÄ iLMASSA

Ei niin pientä putkea etteikö siinä reikää. Tämä opetetaan putkimiehiksi aikoville jo ensimmäisellä viikolla ammattikoulussa. Muurareita siellä kehotetaan laittamaan tiili sinne missä sitä ei vielä ole ja pian on uuni valmis. Näin se vaan menee.

Vesipisaroista paisuu
loppujen lopuksi mahtava virta ja valtameri, tiedon jyväsistä lopulta taikina - Lilleri Lalleri, joka laudalla makasi ja joka laudalta putosi. Joulunalla.

Näennäisesti omasta pyynnöstä ja äkisti yllättäin. Ortodoksisesti,
kuten neuvonantajat neuvovat vakuutusyhtiön vahinkoilmoitukseen kirjoitettavan.
Muuten homma kusee ja korvausta ei makseta.

No tämän nimenomaisen Lillerin Lallerin tapauksessa vakuutusyhtiön konsultaatiota oli ikään kuin "otona" saatavilla, takataskussa, luontaisetuna ilman verottajan verottamista. Sirkka Tapiola.

~~~~~~~~~~~~

On kovin outoa että virassa oleva Lilleri Lalleri saa valehdella kokonaiselle kansalle päin näköä omista tekemisistä tai tekemättä jättämisistään ja kaikeksi vakuudeksi vielä lääketieteellisin perustein, ikään kuin sääliä kerjäten.
Eikä sitä valehteluakaan oikeastaan pidä synniksi niinkään laskettaman ei-ei, jos nyt suurpiirteisiä vähänkään ollaan, kaikkihan toki valehtelevat, jumalatkin.

Mutta se että jää valeesta, muunnellun totuuden levittämisestä kiinni. Se on paha, oikein paha. Korvatillikka tulee siis Lilleri Lallerille tyhmyydestä. Hullu kyllä saa olla
.

~~~~~~~~~~~~

Kyllä se luonnollisesti täyspäisessä osassa rupusakkia panee humeetin virittymään hyvin monenlaisille arvailuille ja johtopäätöksille. Jotka tietysti vielä elävät sitä mukaa kun uusia tiedonmurusia tippuu julkisuuteen. Näin se on nähtävä.

Viimeisimpien tiedonmurujen jälkeen on ilmiselvää että joulunalusviikolla ilmoitettu puheenjohtajuudesta luopuminen ja sähköpostista jonkun neropatin luvatta kopioitu kuva liittyvät hyvin-hyvin tiiviisti yhteen.

Normaalisesti luotettavina pidettyjen tietolähteitten mukaan kuvan kopioiminen oli tapahtunut kaksi vuotta sitten itsensä Lilleri Lallerin virkahuoneessa, kertoo valtioneuvoston turvallisuuspomo. Tapaus tuli kanslian tietoon kuitenkin vasta viime joulukuussa ja turvahenkilöstö jätti oitis tutkintapyynnön polliisille juuri joulunalusviikolla.

Kansliaan oli nääs saatunna varhemmin viime joulukuussa vihje, että mahdollisesti varastettua valokuvaa olisi yritetty myydä medialle.

Niiiiii-in. Nyt pitäisi siis alkaa muistelemaan mitä mahtoikaan tapahtua vuonna 2007. Kuka nai ja ketä? Ketä tämä vallaton elävänleski silloin riiusteli ja missä: Ikeassako vaiko netissä vai ihanko tavallisella tenniskentällä? Pyykkituvan Uutisten viimeisimmän tiedon mukaan mukamasten intiimi yhteiskuva yksityisasunnossa.

En jaksa, olkoon. Jos lie kuvassa ollut
itselaukaisijalla otettuja laukeamisia - oletettavasti ensisijaisesti ja etupäässä jonkun naaraan kera, niin sillä hyvä. Sillä siisti. Lilleri Lalleri saa mennä. Sic faciunt omnes.

Ei sitä rohtoa olekkaan, ei koko Absurdistanissa, joka Lilleri Lallerin parantaa - tuosta taudista. Tyhmyydestä.
Kyllä minä nyt alan nauttimaan Café Brutal'a.


Oh-show-tah hoi-ne-ne

Ehkäpä kuvassa oli "Desinit in piscem mulier formosa superne?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi