perjantai 28. tammikuuta 2011

SYÖ MiESTÄ


SYÖ MiESTÄ

Ollakseen riittävän jäävi, ei riitä että osaa olla tumpelo, huono-, tai pätkämuistinen valtiotieteiden maisteri. Ei sinne päinkään. Tuohon nyt kykenee kuka tahansa tuhansista ja taas tuhansista tavallisista tumpeloista, huono-, tai pätkämuistisista valtiotieteiden maistereista.
 
Nyt vaikuttaa kovin siltä että viimeisimpien tietojen perusteella nyk. pakastevirkamies, ent. toimittaja, päätoimittaja ja -ministeri Vanhanen pääsee pälkähästä sittenkin.
Huono-, lyhyt- ja pätkämuistisuudessaan hän oli unohtanut olla tuottamuksellinen päätoimessaan sivutoimeensa nähden kuin myös ei hoksannut tämä samassa toimessa toimia tahallisesti. 
Yleisen käsityksen mukaan nääs em. puutteita ei olla kirjattu hänen pääministerin työtodistukseensa, jota toki vielä Peruutuslakivaliokunta tutkii hutkimista ennen.
 
Nuo kaksi detaljia ovat kyllä minusta niin anteeksiantamattomia virheitä tuon tason poliittisessa virassa joten niinpä jouti erotakin mokoma nuivelo.

Osa roskasakista nyt osasikin odottaa tällaista lopputulemaa tietty, koska tähän käytäntöön meidät on opetettu juottamalla maantapaa jo silloin kuin kiskoimme sitä äidin tissistä.
Nooh - isompana sitten muiden kuin äidin.
Pääkoppamme on tatuoitu kirvelevin kirjaimin totuus:
"Jos laitat politikan ihan tavalliseen puiseen pystykirnuun ja lyöt sitten männällä - et osu, niin on nulja ja liukas!"

Kuitenkin näyttää hyvin runsaasti siltä, se on annettu ymmärtää, että vaikka korruptio näyttää pitävän miehen kuin miehen tiellä, se samalla samalla syö miestä kuin miestä.
Vaikuttaa ikään kuin kaikki lahjotut, myös muidenkin puoluekoplien, odottavat nyt kyttäysasemissa joko median rynnistystä luurankokaappeihin tai tietty mieluummin ohi - naapurin ja kaverin kaapille, osa kenties jopa sitä, että joku toimittaisi näkymättömyyspulveria ripoteltavaksi ylle.

Aivan uskomattomalta tuntuu tämä nomenklatuuran "Omertan laki". Edes puolueen maineen romahdus, romuttuminen, ei saa syväkurkkuja auki.
Kovin monen absurdistanilaisen pubin kakkalassa, laulellen vesiä urinaaliin laskettaessa veikkaillaan sitä, pelaako Kepulien rautainen ydin vain niin kovaa peliä vallanhimon sokaisemana, että laulut lauletaan vasta vaalien loppumetreillä, silloin kun puolustautuminen on mahdotonta ja media syö kädestä ja nuolee varpaanvälitkin.
Se jää nähtäväksi.

Korruption sijaan meitä koetellaan nyt kaikella muulla, painon- ja lumenpudotuslumitöillä, Keminmaan Braxi-vapaalla sexillä, VR:llä ja ties millä, muttei juurikaan romahtamaisillaan olevalla €urolla.
€uron kohtalosta uskalsi povata
enää nuhjuisen tai nuhaisen oloinen Erkki Tuomioja toissa päivänä eli keskiviikkona. 
Eki kai katsoo, että hänellä ei ole enää pelkoa kasvojen menettämisestä toisin kuin muilla pelleillä. Muutkin asiantuntijat ovat kuin kusisukasssa. Sentään Besserwissereillä on vielä kuulijansa.

Kulunut viikko oli lattea, sitä paitsi itse juon etupäässä vain Café Brutal'a. Kuksasta. Niin ja lounaaksi on kuollutta taimenta voissa paistettuna. Täytyy syödä kun en pihiyttäni raski viskata koiruille.

Tämä nyt vain tässä.Oh-show-tah hoi-ne-ne

AH - miten ne kiinalaiset sanovatkaan - kun sormi osoittaa kuuta, typerys katsoo sormea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi