perjantai 14. tammikuuta 2011

ELÄiMiiN SEKOiTTAMiNEN


ELÄiMiiN SEKOiTTAMiNEN

Luin juuri ihan äskettäin jostakin, että tämä pässinpäistä koostuva hallitus on varautunut torjumaan sen, että joku sanoo tätä Kiviniemen kabinettia laumaksi pässejä.
Tämä pässinpäistä koostuva hallitus aikoo siis esittää runoratsujen suitsimishimossaan ihmisryhmän eläimiin vertaamisen kriminalisoimista.

Yleensä ottaen mokoma haihattelu kyllä kuulostaa mukavan piristävältä näiden €uro-sekoilujen (sikailujen) lomaan.
Tuo tähdellinen lakihan nimenomaan vielä puuttuu muutoin niin oiwallisesta lakikokoelmasta. Kaipa siitä direktiivikin aikanaan laadittaneen. Ja soveltamisohje työvoimatoimistojen kasvottomille.
Sitäpaitsi eihän nimesmiestäkään ole saanut sanoa siaksi koskaan päin naamaria, siitä on joutunut käräjille - saatikka polliisia.

En ole nyt tähän hättään ihan varma onko parasiitti eläin vaiko mikä. Jos ei ole eläin - toivottavasti, niin silloin jää kenties onneksemme lupa yhäkin sanoa/kutsua byrokraattia loiseksi, eikä se löydä pykäviidakostaan yhtään norsua joilla tyrmätä tuo lopputulema.

~~~~~~~~~~~~

Vain jääkiekkokaukalossa ja sen välittömässä läheisyydessä saavat aikuisetkin käyttää aikuisten oikeesti toisistaan outoja nimityksiä ilman pelkoa leivättömänpöydän ääreen joutumisesta. 

Nyrkillä leukaperiin leipomisestakin saa vain pari minuuttia huilausta sekä naaman kuivauksen kuntojuoman kera.
Jos saa senkan esiin samalla, niin jopa viisi (5) minuuttia pääsee lusmuamaan täydellä palkalla.


Jos on varma saaminen tiedossa treffeillä mutta hikinen ja rasittunut olo, niin sen kun vaan huitasee matsin tuoksinassa sen verta ripeään, että pääsee suihkuun. 

On se sentään eritoista laukkoa jonkun pehmosen mimmin kera satiineilla kuin että painia ja ähistä hikisten raavaitten jätkien kera jään pinnassa.

~~~~~~~~~~~~

Kun tuo pässinpäistä koostuva hallitus nyt varautuu edellä mainitunlaiseen rikkiviisauteen ihmisryhmän osalta, niin kaipa samassa suuressa neroudessa ratkaisevat samaan syssyyn sen, voiko enää yksilöäkään kutsua eläimeksi.
Joutuvatko Varikset, Tiaiset, Närhit, Naakat, Pääskyset, Kurjet, Tavit, Sorsat, Sudet, Ilvekset, Karhut, Oravat, Jänikset, Revot, Kettuset ja Kärpät - muutaman mainitakseni, muuttamaan sukunimensä, jotteivät syyllisty rikokseen yllyttämiseen?

On nimittäin aika houkutteleva kiusaus kutsua esim. herra Myyrää myyräksi. 

Entä mitenkä mahtanee mennä suu somalle mykkyrälle kappalaiselta, joka sattumoisin joutuu Herra Myyrän maahanpanijaisissa sanomaan:
"Maasta olet sinä Toivo Matias Myyrä tullut..."

Sikaa toki kaikin mokomin saa sanoa vaikka ministeriksi, ei se siitä ole moksiskaan; taikka pässiä päineen ja persiineen kansanedustajaksi, hui-hait se sille mahtaa antaa ja jatkaa vain suvunjatkamisen pohtimista. 

Mutta luulenpa että pässikin naamalihakset alkaisivat nykiä jos sitä kutsuttaisiin kansan edustajaksi.
Johan sen nyt äkkinäinenkin tietää, että lammaslaumahan se kansaa edustaa, poisluettuna tietty joku pässinpää joka ei edusta muuta kuin itseään.

On muuten hassua, että jopa muudan eräs Korkeasaaren grogodiili joutuisi edesvastuuseen sanoistaan jos laki saadaan Praxin toimesta aikaiseksi.
Kuulin kerran erään yksilön keskustelevan puolisonsa kera maukkaimmista eineistä mitä ikuna on maailmassa tarjolla. Herra totesi pitävänsä kaikkein eniten kansanedustajista;
"Niillä ei lapamatojen tapaan ole selkärankaa lain. On helppo nielaista moinen herkkupala. Saapahan se samalla grogodiilinnahkaisen makuupussin."

~~~~~~~~~~~~

Yltiö- ja hurjapäisenä nuorukaisena liehittelin taannoin muuatta Kanasen neitiä levottomilla ja pehmoisilla puheillani.
Mutta kun kerran, yön syleilyssä, yllyin runollisessa kiihkossani mainitsemaan neitiä kanaksi, niin siihen ne saamiset sitten jäi ja tyssäsi tyystin. Huutia tuli parin punottavan korvallisen verran - ei mitään muuta sillä erää.
Kaikki olisikin kai ollut loppu saamisten osalta, ellen saanut sittemmin lainattua Anne Mattilalta kapallista kultajyviä samaan tarkoitukseen.

Muuten - kannattaa kysyä tuomarilta varmuuden vuoksi, saako sikaa sanoa nimismieheksi. Jos antaa luvan, niin silloin voi toivottaa nimismiehelle päivän jatkoja.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Miten ne kiinalaiset sanovatkaan - kun sormi osoittaa kuuta, typerys katsoo sormea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi