maanantai 18. lokakuuta 2010

SE TAVALLiNEN TARiNA


SE TAVALLiNEN TARiNA

Kyseessä on nääs vain yksinkertaisesti hirven metsästys, kaikki tyynni. Ei sillä ja sen puolesta. Ja päällisin puolin kaikki näyttää olevankin ihan kunnossa. Inimiset käyvät muka töissään, maksavat muka veronsa kyseenalaistamatta veronmaksuvelvoitettaan, mikä on ollut muka sillä perällä maan tapa jo muka vuosikymmeniä. Tosin on kyllä liikkunut muka huhupuheita siitä että sellainen fucking kyseenalaistaminen olisikin muka kokonaisvaltaisesti typerää - ei ollenkaan muka läheskään IN ja että siitä muka joutuisi sitä paitsi tod. näk. kirjoihin, mitä ne nyt sitten muka  lienevätkin.  


Nooh - ehken hieman joku saattaa syrjemmällä pikkiriikkisen nuristakin, sitä ei lasketa, mutta häntä katsotaan hiljaa, oikein hiljaa ja hän palaa yleensä suuremmin hötkyilemättä ruotuun. Tällaisena aikana on kovin kovin typerää erottua typeristä, joutua silmätikuksi niin sanotusti. Siitä tulee yhäkin yleensä loppupeleissä vain hankaluuksia tai vaihtoehtoisesti hankaluuksia.
 

Kaiken kaikkiaan onnellisten inimisten Absurdistanissa näyttää tosiasiassa menevän erinomaisen hyvin, paitsi sitten tämä mobiilinettilaajakaistan yksi perkele. 
Sillä touhulla ei ole ollut wiime aikoina oikein tolkkua. Jatkuvasti laahaa tuo lemmon pirulainen onnettomien tunareiden sakissa. Nytkin Absurdistan on kuulemma 72 maan vast'ikään tehdyssä vertailussa sijalla 27. kun Ruåtsi ja Tanska ottivat mobiililaajakaistan laatuvertailussa keveästi ykkös- ja kakkossijan. 
Tämä tästä.  Muuten kaikki kyllä hyvin hyvin.

Heimo on jopa onnistunut kutsumaan vuosien varrella joltisenkin suuren ja isoavan joukon mustikkamaalaisia vieraikseen kaikkialle maakuntiin katettuihin pitopöytiin ja ihastelee se sielu lääpällään heidän kulttuuriensa tuoreita hedelmiä päivittäin. Yleisesti tunnustetaan että nämä olivat ens'alkuunsa tilapäinen, nykyisin pysyvä lisä ja mauste ennen niin vain pelkkään ankean kaksikieliseen maahan. 
Nooh - pilaantuneet hedelmät on kuulemma asianmukaisesti palautettu tietty raudoitettuna, ne toimittaneelle tukkuliikkeelle takaisin.

Heimon yleiseksi riemuksi ja piristykseksi kaapittuneet homot on laskettu vapaalle jalalle aikaa sitten, lesbot myös ja nyttemmin kansa seuraa kiihtyvällä mielenkiinnolla heidän riemastuttavia edesottamuksiaan. 

Kuulopuheiden mukaan jossakin Kuopion takana Siilinjärvellä on kuulemma jo ensimmäinen yhä uudempaan suuntaukseen orientoitunut yltiöpäinen hurjapää laadituttanut Kokoomuksen paikallisosaston ensimmäisen toimeenpanevankomitean  sihteerin natolla kannelman polliisiviranomaisesta joka ehkäisee hänen syvän rakkautensa Mansikkiin piilottamalla lesesäkin ja jakkaran.

Parannusta tavallisen metsästäjä-kalastajakansan elämän laatuun on siis satsattu tuntuvasti sirkuksen taholta jatkuvalla syötöllä. Uusimpana se kun myös ampuma-ase tutkinnon valvojien toimintaa ehdotetaan rajattavaksi niin, että heidän todistuksensa voimassaoloaika päättyy jo asianomaisen kuollessa.

Suuri valtiollinen Cirkus Arkadia esittää lähes joka päivä median avustuksella lähes koko kansaa huvittavan pelle-esityksen. Uskomattominkaan typeryys ei ole ollut pois suljettu näissä esityksissä koskaan. Siinä mainiossa sirkuksessa Väärän kuninkaan päivä oli ja on jokainen esityspäivä.

Maa elää suuria ja tyyniä, täysipainoisia onnellisuuden hetkiä. Erinäisiä sijoituksia erinäisissä osaamislajeissa ostetaan eri ministeriöiden toimesta kaikenkarvaisista mustikkamaalaisista tutkimuslaitoksista omaa heimon iloksi ja huviksi. 

Lähes joka viikko tämä onnellinen maa, hyödyllisten idioottien lumedemokratia on jossakin asiassa ykkönen maailmassa. Tai ainakin hipoo liki kärkipään sijoja. 
Yleensä normaalisti luotettavina pidettyjen uutislähteiden mukaan Absurdistan olisi kohoamassa jopa maailman wiisainpien kansojen joukkoon, jos wiinanjuonnissa jaksettaisiin vielä tovi pinnistellä.
 

Esimerkiksi lukutaidossa kansa oli kehittynyt jo aikaa sitten sangen kovanluokan ykköseksi. Lähes koko kansa on huippuosaajia tällä klusterilla. Itseasiassa tulosten mukaan se osaa lukea suoraan, ulkolukuna mainosten sanoman juuri sellaisena kun se tarjotaan kultalautaselta ilmaisen arpalipukkeen kera. 

Se osaa ja hallitsee lukea saippuasarjojen tekstityksiä sujuvasti ja kykenee niin ollen määräaikaisen työpaikan lentävällä kahvitauolla keskustelemaan sujuvasti juosten edellisillan draaman kaaren ulkoa alusta loppuun.
 

Pieni puutteita toki on, mutta ne sallitaan mielihyvin sirkuksen taholta. Rivienvälistälukutaito puuttuu useimmilta, sosiaalisten viestien lukeminen ja tulkitseminen sirkuslaisten kasvoilta rahvaanomaiseksi samoin useimmilta. 
Toisin sanoen; valehtelemista ja pödynpuhumista ei moni urbanisoitunut tunnista enää vedellä toimivien tuulimyllyjen kasvoilta. Myös tilastojen lukeminen ontuu niin, että underground piirien lentävin lause on:  
"Prosenteilla on tätä kansaa ja heimoa kusetettu enemmän kuin millään muulla yksittäisellä pödyllä!"

Laskutaito ei ole ihan ykkönen, mutta sentään lyhyt matikka nyt on kuitenkin jokaisen kanssa läpikäyty leiririppikoulussa. Jopa valtion varoista huolehtiva pelle oli käynyt lyhyen matikan kurssin Wikipedian mukaan. Kansa osaa nykyisin tehdä velkaa erinomaisen hyvin ja uskoo sen avulla olevansa pian yhtä rikas kuten velanantajankin.
Ja mikäpä on velkaisena ollessa. Korruptio on Sirkus Arkadian toimesta häädetty Hiivattiin, kansanviihdytyssirkus on maailman rehellisimpiä siltä osin mitä se kykene muistamaan ja rahalla saa, tosin osa kansasta, pieni kipene - höykäsen pölähdys vain, ei ymmärrä sitä. Heidän aivokapasiteettinsa on valitettavasti yhä alle keskiluokkaisen veronmaksajatyperyksen normin.

Eletään niin sanotusti kansakunnan onnellisimpia, rikkaimpia hetkiä, velalla kuitataan velkaa, syödään omaan napaansa tuijottaen aitoa kotimaista tehdasvalmisteista paskaa. Tässä mainiossa vedellä, sokerilla ja hiivalla toimivassa yhteiskunnassa kisaillaan iltaisin leikkisästi siitä kuka on käynyt useimmin ja pisimmällä ulkomailla VISA-velalla. 


Eikä siinä vielä läheskään kaikki. Ne ankarimmat luonnonsuojelijat pitävät akkaansa Tukholmassa saakka suojassa ja kulkevat lentämällä, lennot luonnollisesti lentokoneella, viikonloppuisin suojelemassa puolisoaan saasteilta.
Edistyksellisimmät luonnonsuojaajat ajelevat katumaastureilla, koska niiden kulutus suojele sademetsiä kaatuilemasta itsekseen, omine aikoineen, luomumaisesti wanhuuttaan, elämän kiertokulun mukaisesti. Virallisesti he ovat harhautuneet Virheisiin, mutta aikuisten oikeesti kuuluvat tšuhnien puisto-osastoon.

Tarina on lyhyt. Niin kuin metsästystarinat nyt yleensä. Saalis joko kaadetaan tai se hukkuu suuriin asumattomiin tonttipulan vaivaamiin selkosiin. Niinpä tätäkin lystiä kestää aina vuoden 2011 huhtikuulle saakka. 


Henkeä pidätellen odotellaan mitä sitten tapahtuman pitiää Lopulta kuulunee huokaus. Helpottunut huokaus; ei mitenkään, sama meno jatkuu. Paska muuttuu kakaksi, kusi pissiksi ja kestänee kai taas reilut kolme vuotta kunnes ne saavat tyystin uudet nimet, eli luultavimmin pissi muuttunee kuseksi ja kakka paskaksi.
 

Kansa taputtaa korviaan myöten kusessa, ei sano sanaakaan, sillä  silloin joutuisi aukaisemaan suunsa, mutta pinteestä huolimatta Absurdistanissa asuu maailman tyytyväisin kansa.
M.I.T.U.-tutkimuslaitoksen mukaan.

Oh-show-tah hoi-ne-ne

........
Taivaanrannan maalaaminen vapauttaa inhimillisen elämän ikeestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi