perjantai 20. helmikuuta 2009

KAKITAAN SITÄ VATIKAANISSAKIN


KAKITAAN SITÄ VATIKAANISSAKIN

Rasismikeskustelu riehuu netissä valtoimenaan. En usko että kukaan pystyy sitä valvomaan ja onko tarpeenkaan. En puutu, vellokoon niiden päissä joita muukalaiset vaivaa tai ei vaivaa. Ovatpahan poissa jaloista.
Sitä paitsi sananvapaus on demokratiaa. Saa sanoa vapaasti ja vääristä sanoista tuomitaan sitten leivättömän pöydän ääressä.

Se on oikeus siinä kuin syöminenkin tai kuten kansalla ius suffragii - äänioikeus, puolueuskollisilla ius honorum - oikeus elakehallintovirkoihin, pankeilla ius census - omistusoikeus sinun kontuusi kunnes olet maksanut velkasi, politikoilla ius provocationis - oikeus vedota kansaan ja Matti Vanhasella ius regis - kuninkaan oikeus.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Lienee syytä vain jatkaa sananvapauden harjoittamista sen aikaa kun se vielä tässä sosiopaattien demokratiassa on mahdollista. Minusta on hyvä että länsimainen demokraattinen lääketiede tunnustaa sosiopatian mielisairaudeksi jo nykyään jos se ei koske sitä itseään.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Demokratiaa on siis vain harjoitettava, vaikka puolueet ovat vallan kaapanneetkin nomenklatuuran opastuksella ja ohjauksessa. Jaksamisessa auttaa jostakin tarttunut hieno kansankielinen filosofinen ajatus:

"Demokratian ydin on henkirikoksen mahdollisuudessa. Niin kauan kun herroja vastaan voidaan valmistella henkirikoksia, heillä on motiivi leikkiä demokratiaa.

Demokratian kulmakivi ei ole mikään inimisen pyrkimys hyvään, vaan kustannustehokkuus. Jos valvonnan kustannukset painuvat alle äänestys kustannusten, niin äänestys saa mennä.

Sen vuoksi, niin kauan kuin siihen on mahdollisuus, meidän olisi pidettävä valvonnan riskejä ja kustannuksia mahdollisimman korkeina.

Siispä henkirikoksen valmistelua ei sovi kieltää, ei laissa eikä muussa vaan sitä olisi jopa opetettava koulussa. Varmistaaksemme demokratiamme. Siis äänioikeutemme, ius suffragii'n sekä ius census'n - omistusoikeuden älylliseen ajatteluun."

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Seuraava demokratian rakonen avautuu nousutiistaina kun Kävelevä Kataistrofi asettautuu estraadille kertomaan mitä rupusakin nahkasta on vielä nyljettävä.
Siis vielä näiden miljardien ja miljardien jälkeen, jotka jo on pantu syntymättömienkin jälkeläisten niskaan verojen förskottina - etuottona.

Siilinjärveläiset tietävät ja muistavat kyllä oikein mainiosti miten näppärä allekirjoittamaan ”aitoja” papereita on tämä kaikkien Suomessa asuvien oppurtunistien äiti. Miksi ei siis velkapapereitakin. Toisten piikkiin.

Taisin jo syksyllä mainita, että tulemme huomaamaan ja todistamaan itsellemme keväällä miten IHMEiDENTEKiJÄT istuvat tuliselle hellalle meidän persiellämme - itse siitä lankaan kipua tuntematta.
Se hetki ei ole enää kaukana.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Lämpötila putosi rajusti, kahdessa tunnissa 12 astetta. Se on paljon. Tuulta kävin mittaamassa porstuan rappusella 4-7m/s aamunkoin suunnalta. Ei tarkene yhden koon sukahousuissa. Täytyy laittaa kahdet ja sammalta väliin.
Pissivissiitti hoidettiin jo warhan. Pian lähden koirua ja hurttaa kakattamaan.

Kakitaan sitä Vatikaanissakin.

3 kommenttia:

 1. Kun tietaa miten paljon velkoja olemme jo jattaneet lapsillemme, en voi kuin iloita siita ettei minulla ole lapsia. Mutta, miten on, koska minulla ei ole lapsia, miten olen voinut jattaa heille velkoja? Jokin erehdys tassa on, tai sitten muitten lapset joutuvat maksamaan lasteni velat. Epaoikeudenmukaista, eiko vaan?

  VastaaPoista
 2. Heh, tuo "AIDOT PAPERIT" oli aika paha!
  Tai siis hyvä : )

  VastaaPoista
 3. Kpylle:
  Epäoikeudenmukaista, kyllä vaan ja epäreilua.

  Arjaannelille:
  NOUHÄTÄ, oikeilla hakusanoilla saa riisuttua vaikka vaatteet ministeriltä.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi