perjantai 27. helmikuuta 2009

KAiKKi HYViN - Ei SiiNÄ MiTTÄÄ


KAiKKi HYViN - Ei SiiNÄ MiTTÄÄ

Jos ei ole mistä ottaa, niin olot ei siitään kummene olipa loma tai lama. Kieltämättä liikehdintää ja kuhinaa elakelaisuraa harkitsevien keskuudessa hallituksen hanke aiheuttaa. Kolmikannan 1/3-osa on jo vetänyt herneen nokkaansa.

Kyllä sitä herkempikin iniminen käsittää että joku hallitus tahi tiktatoora pitää heimolla olla hegenonian avaimia helistelemään, mutta ei sitä edes luonnonlaissa ole määritelty että niitä killuttelemaan on valittava vallanhimoon läkähtyneet tohelot.
Ja luonnonlaki sentään on laki wanhimmista päästä.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Meillä tiedemiespiireissä sanotaan että luonnonlakien mukaan epäonnistuneet yleensä syödään lopputulemana. Tämä inimisen poikkeuksellinen etusormi-peukalo-ote - yhdistettynä ilmaisuun äänihuulten avulla; on tehnyt inimisimettäjästä sikälikkin poikkeavan, että kaiken erinomaisuutensa hintana iniminen joutuu kantamaan inhimillisyyden taakkaa.

Minä en syö. En pidä politikkojen niljakkuudesta, vaikkakaan selkäranka ei ole haittana. Pidäytyn näissä vaatimattomissa niestoissa mitä reviiriltä saa.

Inhimillisyys, jota yleensä pidetään siunauksena ja onnena, on kuitenkin kaksipäinen hirviö. Hyvä inhimillisyys antaa, suvaitsee sijan ja tilan inhimillisyyden huonoille puolille: rikoksille, vallanhimolle, ahneudelle, välinpitämättömyydelle,
valheelle, ym. puistattaville asioille. Huono inhimillisyys repii, riipii, raastaa irti kainen minkä vain sairas mieli humeetissaan keksii.
Hae Googlella "sosiopaatti" ja katso tunnistatko vallanpitäjäsi.

Eikä tilanne korjannu muuten kuin että inhimillsen elämän kehitys, erehdys korjataan. Sitä taas iniminen populaationa ei kykene tekemään. Se on tavallaan nähty että ei pysty. Emme ole sopuleita, olemme marsuja.

Mustakaapujen Jeesus sitä yritti, paljon pienemmälle sakille kuin mitä nyt ja lopputuloksena oli hengenlähtö ja siitä alkanut verinen kierre jota teurastusta jatkettiin ensin brutaalisti, kauneusarvoja korostamatta, vuosisatoja. Sittemmin teurastusta on jatkettu aina näihin päiviin saakka, inhimillisemmin, pelkästään henkisesti.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Nyt näyttää että limiitit, pelivarat ovat kavenneet lähes olemattomiin. Karsintakierros on menossa. Paradoksaalisesti sairaat oksat karsivat terveitä. Mieleltään sairaat yrittävät parantaa terveitä.

Olen pahoillani että erehdyin johtopäätöksissäni taannoin, heh, nouhätä, mutta vain itselleni. Kirjoitin joskus aikaa sitten, taisi olla ennen Talvisotaa, että tämä meno ei kestä kuin enintään tämän vuosisadan puoliväliin.

Näyttää että erehdyin, mikä on valitettavaa itsetunnon kannalta, mutta on ehkä hyvä jos jälkeläiset pääsevät aloittamaan puhtaalta pöydältä. Jos osaavat.

Tee ilmianto! - PAiNA NAPPiA!

Hyvin runsaasti näyttää siltä että €uroopalaisen Neuvostoliiton kaatuminen alkaa Irlannista tai vaihtoehtoisesti Itä-€U:sta ja sen rahoittajasta Itävallasta, jonka BKT:sta noin 60% on velkana niille. Syksystä tulee vilkas kaatumisuutisten suhteen. Eikä Suomi siltä nykyhallituksen voimin välty.

Ei-ei! Tämä ei ole moite, vain pelkkä käsitys asiasta. Ei minulla ole heittää ketään parempaakaan peliin. Tuskin kellänsä. Rikkiviisautta ja knapsuilua esiintyy.

Yksinkertaisesti. Tätä tilannetta ei ole harjoiteltu missään skennaariossa. KOSKA. Tällaisen tilanteen ei uskonut kukaan politikka ikinä tapahtuvan. Kävelevä Kataistrofi wiimeisenä. Velkaa pidetiin lääkkeenä velkaan???

Kaikki jotka puhuivat kulutuksen (velanoton) hillinnästä naurettiin suohon.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tulossa on tulos jossa pers'aukiset velattomat ovat ensimmäistä kertaa elämänsä aikana onnellisuusmittarissa ykkösinä. Mikä on tietysti, inhimillisesti katsottuna oikein.

Tervetuloa ja -menoa Absurdistaniin!

Oh-show-tah hoi-ne-ne

6 kommenttia:

 1. Pelkaan pahoin ettet ole ainoa joka ajattelee nain! Ja on jo ajatellut kauan.

  VastaaPoista
 2. Hpylle:
  Tämä on ollut näkyvissä jo kauan, mutta inimiset eivät vain manipuloidussa hyväuskoisuudessaan osaa eivätkä halua nähdä sitä minkä silmät näkevät. Siksi siitä juuri KAAOS tuleekin. kun uskotaan yhä että velanotto ratkaisee kaikki ongelmat.

  VastaaPoista
 3. Ja persaukiset velallisetkin vaan nauraa. ainoat jotka itkee, on, he jotka kuvittevat ja rakentavat epäkristillisen velan korkoihin ja muihuin kupliin.

  VastaaPoista
 4. Ano Nyymille:
  Tämä on ainoita tilaisuuksia inimisen elämässä kun rupusakilla on tyyni olo ja muilla kiirus ja liskojen yöt.

  VastaaPoista
 5. Naurettavaan asemaan ja toimiin on joutunut tämä hakllitus kun on pakko runnoa läpi ne veronalennukset joita lupaamalla hallitukseen päästiin. Todellakin Absurdistania.

  VastaaPoista
 6. Hevoiselle:
  Sitä kohti ollaan menossa. Täältä tullaan Absurdistania.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi