perjantai 16. joulukuuta 2011

Ei LASTA, Ei PASKAA


Ei LASTA, Ei PASKAA

Mooses Lipponenkin sentään sanoo jotain omalta mielipiteeltään vaikuttavaa, vaikken koskaan tule antamaan tälle Suomensyöjälle yhtäkään pistettä iän kuun päivänä - sellaiseen asemaan ja tolaan tämä yltiöpäinen mulli on kokonaisen heimon saattanut.
Enkä tarkoitusperiäkään jaksa ymmärtää, muuten kuin että arvelen ihan vain vittuillessaan on tehnyt sen minkä tehnyt tai mieleltään sairaana. Enkä siis puolella sanallakaan jaksa käsittää tämän Mooseksen puolustelijoita tai tekojensa vähättelijöitä ja vähättelyjä.
On sitä paitsi Niinistön bulvaani tässä pelissä. Pelko persulaisia kohtaan on remarileirissä kova ja valuvikaa paikkaamassa on tämä wanha luupää mulli.
Vielä kerran ei. Hyi!

Toisin kuin Sauli, joka ei yhteenkään kysymykseen kerro mitään vesiselvää selko-suomella. Kiemurtelee kuin mato koukussa. Pitää sormeaan leuankärjessä (epävarmuuden viesti) ja pulppuaa kuin äpärikköön karanneen hevoisen perä - sanomatta mitään. Olen nähnyt samanlaisen ujostelevan katseen vilpitöntä näyttelevän taskuvarkaan silmistä Viipurissa.
Kallupiinit ovat tämän hepulin kohdalta metsässä, manipuloituja tuloksia, joita on syötetty runsas tovi rupusakille mainostoimiston toimesta.
Äänestäjäkunta on jo havahtunut huomaamaan, että Niinistö on stiiknafuulia. Onneksi.
Veikkaan, että hattukin tälle entiselle leskimiehelle pistetään kiertämällä päähän mainostoimiston porstuassa - Keppilän Jooseppi.

Biaudet on tyyten turhanpäiväinen ehdokas, nenäkäs keskeyttelijä josta paistaa ruåtsikielisen mukaparemmiston  ulkokultainen mukahyvyys, vaikka se tuotaisiin juuttisäkissä esille, eikä näytettäisi julki lain.
Tämän tyhjänpäiväisen vedellä toimivan tuulimyllyn tunnistaa jo heti äänen perusteella ja saa aikaan inhoreaktion kaikkeen politiikkaan, joka ei muutenkaan ole kovin suosikkiaiheita täällä Satumaassa.
Vaalitentti on hyvä keino tuoda typeryys esille näkyväksi. Ei ole muuta yhtä hyvää konstia kuin tämä, että sallii inimisen itsensä todistavan sen mitä muut epäilevät.

Sarilla sanottavaa on ja mielipiteitä, selkeää viestintää ja kannanottoja, mutta ei ehdi enää tähän hätään tehdä oikeastaan mitään oman kannatuksensa nousun hyväksi. Aika tikittää Saria vastaan. Pelkkä tilastoehdokas. Tässä kisassa hukkaan heitetty voimavara. Olisi kristillisille eniten hyödyksi blogistina.
Itseasiassa en luota inimisiin jotka niin varmasti tietävät, mitä jumala heidän tahtoo tekevän?
Heidän jumalansa näkyy aina yhtyvän heidän omiin toiveisiinsa.

Soini. Timo Soini. Voisi tuo nyt edes yrittää paremmin näytellä haluavansa pressaksi. Tuolla tilanteenhallinnalla ja ulosannilla kyllä tavoittaisi viteliköissä hourehtivia äänestäjiä ja varaa olisi vielä tihentääkin tahtia, mutta kun ei.
Ei sitten millään saa päälle sitä jytky-meininkiä.
Jos tämä on persulaisten taktinen liike ja vain alustusta ensi syksyn tuleviin kunnallisvaaleihin, niin nostan Timolle hattua, olipa kuin Persu hyvänsä.
Onko persulaisten sisäpiirille toimitettu ohje valehdella kallupiineissa? Sitä sopii miettiä - ei se mikään ihme olisi.

Näyttää erittäin synkältä  €uron tulevaisuus ja sen myötä hiipivä lama, jonka tosiasian jo tunnustaa länsimainen tiedemieskin ja joka panee kunnat polvilleen ja saa kuntalaiset veistelemään astaloita haloista.
Siihen saumaan on persulaisten hyvä mennä vaalikentälle ja sanoa:
"Mitä minä sanoin."
Osuu ja uppoaa kuin kuumennettu naskali voihin.

Takinkääntäjänä parhaiten kotimaassaan tunnettu vassari Arhinmäki on tilastoharha. Oman ryhmänsä hajottanut onnenonkija jonka takuumiehinä toimii nippu omahyväisyydessään kylveskeleviä vassaripissiksiä. Tämä vasemmiston ohjelmointivirhe tulee maksamaan viimeiselle, ainoalle aidolle vanhanliiton työkansalle sen että putiikista tulee marginaali-ilmiö. Ylennettäneen vielä joskus tulevaisuudessa, kunhan havahtuminen tapahtuu - pejoratiiviksi.
Mieluummin uusi arpa kuin Arhinmäki.

Haavisto. Selvästi eniten presidentin näköisin otus koko revohkasta. Mutta kun ei. Ei sitten millään. Ei sittenkään vaikka olisi hetero. Riittää, että on vihreä. Uhkana on että haloskalainen meno jatkuu, kenties saa lisää vauhtia ja vihreät Suomensyöjät saavat ekoteineistä ja huivikauloista ilmaa siipiensä alle niin paljon, että kettutytöt muuttavat nimensä persutytöiksi ja alkavat vapauttaa suomalaisia Persuista.

Pate on paté. Sama painos, joka on vuosikausia ollut enimmän osan suomalaisista hampaissa tavalla tai toisella. Eikä tuollainen motlake voikaan muuksi muuttua, tahtoihminen jonka voi huoletta laittaa puiseen pystykirnuun ja männällä lyödä. Ei osu taatusti.

Mutta tällä Paavolla on mielipiteitä, onko ne omia vaiko vain kokemuksen harjaannuttamalla vaistolla äänestäjistä haistettuja, siitä voidaan olla måntaa mieltä.
Sävel on kuitenkin selvä. Tässä tilanteessa NATO maistuu paskalle. Kannattaa muistuttaa siitä.

€uro-karonkan tuomalle velkaantumiselle ei ole näköpiirissä loppua, päinvastoin tilanne vaikuttaa olevan yhä vain huononemaan päin. Patella on siihenkin selkeä näkemys ja suuntaviivat, vaikkei voikkaan komentaa kokomustan ja demareiden typeryyden voimalla toimivaa eduskuntaa.
€uro ja €uvostoliitto on paska ja siltä se maistuu rupusakin suussa. Pate tietää sen, sanoo sen ja siksi Paavo saa ääniä.

Paavo Väyrysessä on yksi hyvä puoli. Tämä otus ei ole kone. Pikemminkin voilla rasvattu hanhi, jonka selästä valuvat arvostelut tarttumatta saastaksi pintaan. Toisaalta jossakin syvällä kuoren alla piilee se ihan tavallinen Väyrynen, iniminen joka ei muuksi muutu vaikka olisi kuin ja mitä ja missä tahansa liemissä keitetty.
Joten Väyrysenkin sisällä on varasto, jonne kaikki vuosikymmenten aikana kerätyt kalavelat on talletettu - laskostettu siisteihin pinoihin odottamaan sopivaa tilaisuutta.

Ja sen minä - sielunpelimies, haluan nähdä, sen kun Väyrynen pressan arvovallallaan panee kylmän, suorastaan kalsean tuulen puhaltamaan tiettyjen tahojen suuntaan.
Siinä saavat tuta omat ja vieraat sen kuinka isänmaataan aina rakastanut aitoalkiolainen tuulettaa.

~~~~~~~~~~~~

Koska parasta vaihtoehtoa ei ole tarjolla, on annettava äänensä vähiten huonoimmalle ja näissä tämän hetken tiedossa olevissa olosuhteissa vähiten huonoin on ehdottomasti paremmiston ja €U-uskovaisten inhokki - kaikkine median listaaminen vikoineenkin - Väyrynen.

Tuuliviirinä heiluvana, puolueista vapaana en tarvitse vaalisalaisuutta, enkä jaksa käsittää miksi muutkaan sitä tarvitsisivat. Viheliäinen maantapa josta olisi viisasta päästä irti.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Jos kättelet kreikkalaista - laske sormesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi