perjantai 12. maaliskuuta 2010

TUULiAJOLLA


TUULiAJOLLA

Kirkkouskovaiset ovat tuuliajolla, kansanvallan anastaneet puolueet ovat tuuliajolla, Pakkomaksu-YLE on tuuliajolla, Poliisi on tuuliajolla. Koko Absurdistan näyttää olevan tuuliajolla.

On siinä tavallisen rupusakkilaisen piikkiin taas ladattu wiimekäden vastuita, sillä rupusakkilainenhan tuon lystin maksaa vaikkakin Pekka Himanen itse ehken on copy-pastennut omat tuotoksensa maksutta Vara-Jäätteenmäelle ja Kävelevälle Kataistrofille. (HTT:n mukaan.)
Kenties silkkoja odotusarvoja vastaan? 

No sehän se on aina ollut oppipoikien, kisällien ja perässähiihtäjien rooli, pään silittely, nuoleskelu  ja palkinnon odottaminen. 
Lopussa kiitos sitten seisoo kun oppimestari siirtyy toiseen kinkerpiiriin tai jää elakkeelle.

Näitä makuaistinsa turruttaneita "kaivoja" on tullut esiin säännöllisin väliajoin, tasaisesti. Ruskeakielisyys lienee joku geenipoikkeus, taidon omannut kun voi nuolla varsinaista paskanmakua tuntematta alvariinsa - koko elämänsä ajan.

Tuttava piiriini kuului muinaisuudessa, välirauhan jälkeen, eräs tyyppi joka nautti säännölliset ateriansa "Veijon Essolla". Kaikkiin ruokiin se lisäsi sinappia ja ketsuppia. Kun kysyin syytä, vastasi että ovat ilmaisia. Syystäkin sai lempinimen Kaivo.
~~~~~~~~~~~~

Mustakaapujen toimesta on taitettu taas uutteraan peistä homoista. Kirkollis-ekumeenista järjenjuoksua on tavallisen rupusakkilaisen mahdoton käsittää ja jumalahan heillä onkin, (kaikenluoja), päällepäsmärinä. Muu sakki vain tulkitsee näitä oikkuja ja lipsahduksia, joita jumala lienee kurillaan saattanut pähkäiltäväksi.

Mutta miksi homovihkimyksestä pidetään ääntä, vihkiytyyhän tämä heimo ensimmäisen kerran silloin jo kun laskee raappahousut kinttuille ynnä paljastaa alakerran toisen hyödynnettäväksi. 
Mitä uutta kirkollisella vihkimisellä on heittää siihen peliin?

Ja tästä kun on jaakattu vuosikymmen tai enemmän. Ei jaksa kiinnostaa. Viimeisimpien, uusimpien tietojen mukaan ei paljon muitakaan. Viimepäivien kirkosta eroamiset ovat nousseet liki 100% tavanomaisesta. 
Siinä olisi pikemminkin ekumeenista miettimistä hetimmiten kuin homovihkimyksistä.

Hyvää ei tee myöskään RRR-asialle toisen mustakaapujen lahkon, roomalaiskatollisten pedofiiliuutiset jo niinkin likeltä omaa pyhää maatamme, kuin Saksasta. Ei ole sielläkään pullat hyvin uunissa tällä erää.
~~~~~~~~~~~~

Puolueet ovat käytännössä tuuliajolla, etenkin hallituspuolueet, koska enää eivät voi keskittyä pelkkään laman hoitoon, on keskitettävä suoritteita myös vaalityöhön johon opposiittiöllä on vapaammat kädet kuin vastapuolella.

Monimutkaisten juonien tiimellyksessä joku murunen väenväkisin tipahtaa silloin ja tällöin myös rupusakkilaisen suuhun. 
Tässä tapauksessa tämä viimeisin kohu: Tapaus Lindén, joka pelkässä populistisuudessaan on nähtävä kansankosiskeluksi, Kokomustan kannatuksen varmistamiseksi; hyödyttää televisiosta irtisanoutuneita.
 
Mutta tähän on hallituspuolueiden taivuttava, koska suurin osa hyödyllisistä idiooteistakin vastustaa Pakkomaksu-YLEä ja saattaa pikkusieluisuuttaan jättää äänestämättä.
~~~~~~~~~~~~

Olemme noin parinkymmenen vuoden ajan saaneet  haukkua jo melko vapaasti kaikkea mikä liikkuu. Nyt POLiiSi on asettanut kansalaisten käyttöön iLMiANTO-mahdollisuuden.
(joka tosin ei toimi toistaiseksi Firefoxissa, Operassa ja Cromessa vielä). 

Vasikointisivuilla voi antaa ilmi esim. muiden muassa rasistiset rikokset ja ihmisvihan. Siitä vaan ilmiantamaan ajatuksia.
Poliisi ei sivuillaan perustele, mitä he tekevät löytämillään ihmisvihalla ja rasismilla ja miksi he kaipaavat näistä rikosilmoituksia.

Tämä poliisin avaama Vasikkanappula on tietysti uusi keino loputtoman pitkässä ketjussa pelotella nettikirjoittajat ja arvostelijat hiljaisiksi. Tuo nappula on tarkoitettu ainoastaan ja vain tukkimaan toisinajattelijoiden suut.

Ajatus tästä nappulasta on muhinut nomenklatuuran terävimmässä päässä  siitä alkaen kun siellä havaittiin että vapaa tiedonvälitys (netti) on uhka ellitin olemassaololle.

Kun nomenklatuura ei muuten pysty vastaamaan yhä kovenevaan kritiikkiin, se käyttää sitä yleisintä keinoa. Pyrkii uhkaavalla- ja painostavalla henkisellä ilmapiirillä sensuroimaan ja
suitsimaan "ajatusrikoksia".

Rupusakkilaisen on muistettava joka hetki että nomenklatuuralla on jo printtimedia ja sähköinen media vallassaan. Vasikkanappulalla isketään nettikeskustelijoiden ritareihin. Tai "Robin Hoodeihin". 
Tavoitteena on nujertaa kaikenlainen arvostelu, joka poikkeaa ohjeistetusta.

Joten ei muuta kuin ilmiantamaan ja vasikoimaan. Emme ole vielä ihan €uvostoliitossa, mutta kyllä se jo häämöttää aamunkoiton edessä.

Nyt on  viimeinen oiwallinen tilaisuus havahtua, hiljentyä ja rauhoittua laittamaan kuksallinen Café Brutal'a. 
Suosittelen!
Oh-show-tah hoi-ne-ne

Tulen ääressä sitä tulee usein mietittyä, että eikö valhe, petos, vääristely ja osatotuus pikemminkin kuin totuus, ole pysyvämmin vaikuttanut inimisyhteisöjen kohtaloihin niin suomalais-ugrilaisessa kuin muidenkin heimojen keskuudessa?

4 kommenttia:

 1. Eikös sitä sovittu, että NO NAMES:

  Kaikkiin ruokiin se lisäsi sinappia ja ketsuppia. Kun kysyin syytä, vastasi että ovat ilmaisia. Syystäkin sai lempinimen Kaivo.

  jÄYKKÄÄ TAVARAA TAASKIN:)

  VastaaPoista
 2. PeeR'lle:
  * Sovittu mikä sovittu, tuo kyllä rules.
  * No jäykkää, mutta harva hirviää liittyä kommentoijien joukkoon sinun lisäksesi.
  * Kyllä tsaristinen ote on vieläkin takaraivossa.

  VastaaPoista
 3. Kiva pa pitkästä aikaa lukea omia sanojasi, omassa yhteydessä, ilman että kommenttia kommentoin.

  Kirjoituksesi oli täyttä asiaa. Tämän voin todeta sen pohjalta, että poliisi lopetti tutkinnan, mutta en ole edelleenkään syytön. Vain tutkinta on lopettu.

  Tämä on nykyistä politiikkaa. Ei huudeta äitiä, kun on pissat housussa, vaan poliittista poliisia.

  Elämme vaarallisia aikoja.

  VastaaPoista
 4. Samille:
  * No joo, ei antanut Huusko minunkaan pitää kirjotuksia siellä.
  * Asiaa tai ei, minun näkökulmani. en suostu elämän laput silmillä, mutta en enää viitsi ryntäilläkkään.
  * Elämme. Kaikkea tästä lamasta ei ole vielä kerrottu ja puitu.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi