perjantai 1. toukokuuta 2009

PERiNTEiNEN WALPURiN PÄiVÄN KATSAUS


PERiNTEiNEN WALPURiN PÄiVÄN KATSAUS

Kevät se vaan tulee ja kurjet, ei estä lamat, eikä sikalentšut sitä, ei edes amerikkalaisten uusi jumala Obama eikä Kävelevän Kataistrofin hillitön velanotto.

Hyödyllinen Obama on
siitä huolimatta Suomenkin Pariisin rauhansopimuksessa taatulle keväälle, sillä jotenkin tuntuu että, ulkohuussiministeri on saanut taltutettua amerikkalaistamiskamppaanjaansa. Samoin on käynyt sotaministerin suhteen.

Näin maatiaiskallonporaajana otan ja reilusti väitän - esitän hypoteesin että näiden kyseeseen tulevien herrojen lapsivuoteessa saamistaan johtuvien traumojen seurauksena ilmentyvä nuoleskelutaipumus on laantunut hieman Ameriikan Yhdysvaltojen presidentin muutettua väriään. Neekeri kun on Kokomustalle neekeri. Vaikka sen kuin voissa paistaisi. Vaikka á la ryssä.

Patamustassa kokomustassa yritetään peitellä värikammoisuutta kaikin tavoin €U:n miellyttämisen kustannuksella. Mutta että on selvästi nähtävillä tarkkakorvaisilla ja -silmäisillä eleistä ja puheiden nyansseista se fantastinen tahtotila jolla karkuun päässeet pierut yritetään vähätellä ja peitellen häivyttää näkymättömiin.

Viimeistään tämän kuun vaihteessa pulju joutuu kuitenkin karvansa paljastamaan kun gallupit alkavat jyskyttää tuhatta ja sataa.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Soinilaiset kävivät koko kevään taistoa kahden mustan hevoisen keulalla joista toinen kaatui loppumetreillä. Tulosta tuli, pakko se on numeroita uskoa, ei auta pirukaan. Arvoitus onkin siinä mistä oikein on loppupeleissä kyse.

Onko kyseessä vain
super-luokan kylmäpäisestä taktiikasta. Teurastettiin tällä kahden varman systeemillä nyt vain strategisesti uhkaavin KEPULI-puolue, koska vasemmisto, edes yhdessäkään ei ole suurin uhka, vaikka äänestäjäkunta koostuneekin suurimmaksi osaksi samasta kategoriasta; työläiset ja rupusakki.

Noh - KEPULEILLA oli tilaisuutensa, etsikkoaikansa valtionyhtiön myötä,
Vanhasen rakkaus valtaan pelasi varsinaiset pelimiehet ulos.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Yhden inimisen ennakkoluuloton typeryys ja haihattelu näyttää maksavan SFP:lle meppipaikan, sen tunnustaa jo näkövammainen, perheelleen kannelta soittamalla Pietarissa ja Tukholmassa leipää aamoisina aikoina hankkinut Greta Haapasalo eli Sokea Reettakin.
Ehkä tulevaisuudessa myös automaattisen hallituspaikan, ihan sillä ajatuksella että seuraavassa hallituksessa RKP:n hallituspaikka olisi jo ihme. Siis uutinen.
Tästä puljusta ei muuta kahta puhetta.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vasemmiston tarina näyttää olevan kuihtumassa vaikka sitten käsikädessä astuisivat Dingon autioon taloon. Lukutaitoisten tavallisten inimisten sympatiseeraus maailman kurjuuteen alkaa olla yksilötasolla jo niin suuri synnintunnoissaan, että siihen ei konservatiivis-byrokraattista vasemmiston puolue-instituutiota kaivata.

Vasemmiston (Vas & dem) eliitti on kaivanut itselleen niin syvät juoksuhaudat että se hukkuu niihin huomaamatta maailman ja inimisten muuttuneen. Jos on kaulaansa myöten kusessa, niin silloin kannattaa pitää suunsa kiinni.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Jos nomenklatuura ei onnistukkaan rajoittamaan "netin" sanomisenvapautta, koko huolella muurattu ja sementoitu suomalaisen pyramidin huippu murenee omaan mahdottomuuteensa.
Suitsittua valtamediaa ei suostu kuuntelemaan, lukemaan eikä
katsomaan enää kukaan täyspäinen individualisti koska periatteessa jokainen pystyy laittamaan oman tietotoimistonsa hetkessä "nettiin". Pakkosyöttö ja YLEn PAKKOMAKSU ovat ajalta joka on ohitettu jo vuonna 1984.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Entä sitten Virheet de villfarelser? Kenties jotakuta saattaisi kiinnostaa empätiijä-tiiänpäs. Minun on pakko sanoa:
"Voi hyvänen aika! Mitä sitten?"

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

KEPULIT - entinen aito alkiolainen puolue joka on kaatumassa puheenjohtajansa vallanhimoon, enemmän kuin Korhoseen Jarmoon, joka paitsi että on kotikylän poikia ja entinen lasteni opettaja, on myös varsin taitava puuhamies.
Jarmon ura näyttää kompastuvan Vanhaseen jota ei hirvinnyt korrektiussyistä lähteä taklaamaan vaikka kaikkialla muualla maailmassa niin olisi tehty. Hempeys ja hellämielisyys siis koitunevat hyvän miehen turmaksi.

Wihonviimeinen liike tuhontielle on Kekkos-paran haamun häpeällinen raahaaminen vaalikapineeksi. Se on anteeksiantamaton virhe ja tulee maksamaan ääniä. Geenimanipuloitu alkiolaisuus ei saa vastakaikua vaan häpeää.

Ruuminryöstö ja -häpäisy ovat olleet perinteisesti suomalais-ugrilaisen kansan mielestä inhottavimpia tekoja heti sukurutsan jälkeen. Jotenkin nekrofiiliaan ryhtyminen on jotakin aivan käsittämätöntä. Etenkin kun Kekkonen henkeen ja vereen saakka oli itsenäisen Suomen, markan ja perustuslain mies.

Päätän Wappu-lähetykseni tähän.
Tervetuloa Absurdistaniin!

Post Scriptum.
Jos joku puolue jäi mainitsematta, sitä ei lasketa.

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä JUTTU isänmaataan rakastaville!
........
Demokratiasta on tullut varasvallan, kleptokratian, hatara kulissi.

10 kommenttia:

 1. Niin, olemme tuon kaiken ansainneet ihan ite.
  Tilatessa ja toivoessa täytyy olla tarkkana. Joskus jopa saa mitä tilaa.
  Hillittyä Vappua teidänperälle!

  VastaaPoista
 2. Wapputervehdys sinne Absurdistaniin. Puolustin (sic.) Sinua Eija-Riitan blogissa.

  VastaaPoista
 3. Arjaannelille:
  * Ansaittu on, ajattelemattomuudessaan.
  * Meidän Vappu meni jo, söimmä otusten kera kodassa makkaraa kyllin.

  Helanes'lle:
  * Sama tervehdys takaisin.
  * Huomasin asianajajan elkeesi ja kiitän.

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs syntyjä syviä mietit toukovalkeiden aikaan. Minä vain ajattelen liiton juhlaa, miehen ja naisen yhteyttä, suurta riittiä jne.

  Pitäisi kai palata ruotuun ja muistaa että on työnpäivä ja se toukovalkeapäivä on jo mennyt...

  VastaaPoista
 5. Reinelle:
  No valkeat oli kyllä alunpitäin Beltanen kunniaksi, mutta sorruin paistamaan makkaraa kodassa ja ajattelinpa siinä samalla syödessäni myös puolisoani hedelmällisyyden merkeissä.

  VastaaPoista
 6. Vai silleen se täällä pelaa, mieti hetki ja relaa...

  VastaaPoista
 7. Ari Alsiolle:
  No silleen ja silleen. Tätä katkeran hapanta pakinaherkkua on vain perjantaisin. Valitettavsti.
  Suomi on niin pieni maa että menee helposti toistoksi jos ruukaa alvariinsa kirottaa samasta.

  VastaaPoista
 8. Täyttä ASIAA! Ari A voisi hetken miettiä.

  Sami Haapavaara

  VastaaPoista
 9. http://www.harhakuva.org/view/131407

  ^Kekkosen kommentti vaalikapineeksi joutumisesta.

  Vappu meni joten siis muuten vaan hyvää ja kaunista=)

  VastaaPoista
 10. Sami Haapavaaralle:
  Kyllä kai noita pitäisi ryhtyä jo jokaisen pohtimaan ennen kuin ihan kuralle mennään.

  Hevoiselle:
  Pitää käyä vilkasemassa ja Wapun jälkeistä elämää talliin.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi