perjantai 13. maaliskuuta 2009

TERVETULOA ABSURDiSTANiiN!


TERVETULOA ABSURDiSTANiiN!

Uskovatko jumalat toisiinsa? Sopii tässä vaiheessa markkinatalousunelmaa kai kysyä. Uskovat politikat toisiinsa tai kykyyn hoitaa homma kunnialla kotiin? Uskooko heimo?

Monen suu on tätä nykyä ymmyrkäisenä kun Fazerin Pepellä. Selityksiä, ontuvia osin tahi kokonaan, kaadetaan toistensa päälle. Wanhempi väki on kummissaan; eikö säästäväisyys olekaan "hyve" tai viisautta? Tyhjääkö on vuosikausia elää kituutettu ja kitkutettu väärin?

Pitääkö velattoman inimisenkin alkaa tekemään hillittömästi V€LKAA että koko heimo pelastuu? Pitääkö velattoman maksaa muiden tekemiä V€LKOJA? Sitäkö on yhteisvastuu, että yhdet tekee ja kaikki maksaa?

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Hyvin runsaasti näyttää siltä että tämänkaltainen markkinahulluutus on tiensä päässä. Sittenkin vaikka kaikki V€LAT suoritettaisiin sileäksi. Heimolle jää käsiin vain Musta-Pekka - kourallinen paskiaisia jotka oman nahkansa pelastaakseen puuhastelevat muiden piikkiin suoritettavaa ikuisiksi ajoiksi.

Toinen asia on sitten se ettei kenelläkään ole heittää peliin muutakaan järjellistä toimivaa vaihtoehtoa. Iniminen on inhimillisten heikkouksiensa vanki. Ahneus ja vallanhimo juottavat karvaan sopan niillekkin jotka ovat taudilta tähän saakka välttyneet. Sosiopaattien V€LAN maksajiksi kelpaavat kaikki joilla on mahdollisuus saada HETU - syntymättömät lapsetkin.

Nämä lapsirievut lasketaan valtion tulevissa budjeteissa V€LAN maksajiksi vaikka syytä heissä ei ole siihen edes perisynninkään vertaa.

Voi vain kysyä missä piilee kansakunnan järki. Eikö todella edesvastuutonta polittista demokratian irvikuvaa enää saada hillittyä? Onko polittinen syöpä koko heimon tuho?
Kuka täyspäinen vanhempi toivoo jälkeläisilleen
tuollaista V€LKA-taakkaa?

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kovin monella keski-iän ylittäneellä vielä omatunto soimaa, onneksi, kun nyt ollaan valmistautumassa hoitamaan politikkojen tekemiä virheitä V€LALLA joka ulottuu lasten ja lastenlasten päälle - lastenlastenlastenkin. Sumeilematta, pelkällä polittisella valtakirjalla joka saataa päättyä kesken kaiken kuin kananlento. Väärä tyttöystävä lähettää textiviestin ja se on siinä. Vastuu loppuu siihen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tämän päivän tilanne kuvastaa suorastaan oiwallisesti juuri sitä 70-luvun muoti-ilmaisua, jolla edustuksellista demokratiaa kuvattiin:
"Heimo ostaa viinapullon ja ministeri tulee humalaan"

Nyt vain mittakaava on suunnaton, suorastaan mieletön. Ministeri ottaa polittisen vastuun sekä silmittömästi V€LKAA ja kansa perillisineen maksaa sitä mustankirjan sanoin aina neljänteen polveen saakka. Vaikka ei ne neljä sukupolvea oikeasti mihinkään riitä!

Huihai, jos nyt otetaan V€LKAA 60 miljardia €uroa, se on €uron sekuntivauhdilla lyhennetty juuri sopivasti ennen vuotta 4000. 60 miljardia €uroa V€LKAA = 120 000 €uroa/asukas. Ja V€LAN korot siihen lisäksi päälle. Syntymättömillekkin.

Tervetuloa Absurdistaniin!
Palataan V€LAN korkojen maksuun joskus vuonna 5000
jos täällä sattuu enää ketään olemaan kotona.Oh-show-tah hoi-ne-ne

6 kommenttia:

 1. Jep, nain se on! Eika juuri kukaan valita. Jo jos valittaa, heitetaan susilaumalle.

  VastaaPoista
 2. Hpylle:
  Ei välitä eikä valita. Vedättämällä on päästy aika pitkälle.

  VastaaPoista
 3. Siltä textiviestin lähettäjältä löytyi sentään aikas inhimillinen piirre, mikä puuttuupi monelta muulta ns. hianolta mieheltä/naiselta...
  Inhimillisyys on aikas tärkeä osa kaiketi tuos vallanpidossakii... kai...vai?

  VastaaPoista
 4. Arjaannelille:
  Ammatti-inimisenä tiedät että sosiopaateilla inhimillisyys on melko hatarassa otteessa.

  VastaaPoista
 5. Jep, kansa on äänestänyt - ei voi valittaa, pitää muistaa ketä äänesti viimevaaleissa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymille:
  HÖPÖ-HÖPÖ ja HÖPÖ!
  Tietenkin pitää voida valittaa jos valitut otukset ei toimi heimon etujen mukaan vaan kahmivat itselleen minkä ehtivät ja loppupäivän tekevät tyhmyyksiä.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi