perjantai 28. toukokuuta 2010

TÄYTYY OLLA iLUNGA


TÄYTYY OLLA iLUNGA
 
Jutta Urpiaisen (Carduelis flammea), melko pienen edustavan blondiinin, joka esiintyy joskus suurienkin parvien edessä, ulkokuoren sisältä tunkeva puhe vaikuttaa oudolta, ontolta, sittenkin vaikka sisältöä olisikin sanoissa ja viestissä. Sisältö vaikuttaa jonkun muun ajatuksilta. Jutan visuaalissa ja audiossa on ristiriita, dissonanssi.

Valmentaja ei, joko hyvästä tahdosta tai pahasta, ole ottanut huomioon seurauksia, lopputulemaa sievähkö ulkonäkö-hidastettu puhe-yhdistelmän uskottavuus-aspektista.

Hyväntahtoisimmat kuulijat hymyilevät vinosti, peittävät suunsa kädellä rykiäkseen pivonsa täyteen, pahantahtoiset kääntävät selkänsä, ilmaisevat typertymisensä. Tyytyväisiä ovat ne jotka näkevät puolueet rappion esikuvina, kokonaisia heimoja kalvavina syöpinä.

Moinen vakavuuden tavoittelu teatraalisuutta korostamalla, draaman keinoin, saa heimon ja kansan mielissä vitsiksi ja huumoriksi jo ammoin kääntyneen asian näyttämään yhä vain naurettavammalta.

Politiikan ja puolueiden uskottavuus pakenee kuin onni, ikuisesti, hiinä ja hiinä, juuri hyppysten ulottuvilla.

~~~~~~~~~~~~

Tuskinpa vaalilupausten ALEssa tullaan enää pärjäämään totisten torvensoittajien tahtiin. Vakavilla asioilla pyyhkivät äänestäjät peräreikäänsä. Uskottavuutta raapii lisäksi Kepuleiden vast'ikään paljastunut aivan uskomaton jäsenhuijaus, joka vetää vertoja parhaiden puhelinhuijareiden kikoille, joissa pitkätukkaisilta ja wanhuksilta jymäytetään wiimeisetkin siemenperunat.

Eikä Kupla Kataisen puljun uskottavuutta paranna se että Kreikan tuki valuukin aseostoihin. Kävelevä Kataistrofi lasketteli tässä taannoin sellaista tuubaa asiaan liittyen, ettei sitä voi edes pikkulapsille kertoa:
- nyt on oltava erityisen varovaisia siinä, mitä tehdään ja mitä sanotaan, koska markkinat ovat niin hermostuneet.
– Meidän pitää toimillamme osoittaa, että pystymme hoitamaan perinteisen talousongelman, velkaongelman. Ei ole mitään järkeä etsiä syyllisiä näihin ongelmiin.


Velka hoidetaan siis velalla. Se ei ole täyspäiden hommaa ja tarkoittanee lopulta sitä, että rahaa aletaan etsiä joka kivenkolosta, käyttäen viime kädessä apuna ruåtsalaisia spermakoiria kun valtio on raiskattu.

Soini ratsastaa aallonharjalla niin kauan kuin tulvavettä riittää. On mahdollista että vaalien alla pato suljetaan kolmen suuren puljun toimesta ja vauhti karahtaa kiville.
Näyttää nimittäin siltä että joka puolueessa nousee mamu-ilmiö tavalla tai toisella aasinsillanrakentajaksi ja soinilaisten etumatka hupenee siihen.

Vain vasurit ja virheet jäävät ratsastamaan
omilla ontuvilla cameleillaan rasismia vastaan ja suvaitsevuuden puolesta auringonlaskuun.

Jo nyt näkee että Ärhinmäen pulju on menossa loppua kohti. Puolue kutistuu kuin pyy. Se ei tietenkään tarkoita että inimiset humpsahtavat mukana. Ei-Ei. Ne kyllä löytävät oman lokeronsa/askelmansa jostakin muualta.

Sitä ennen on kuitenkin vielä Kepulien puoluekokous jossa huonomuistisen tilalle valitaan nuorempi. Se taas on itsestään selvä asia. Ja puolueen sisäpiirissä päätetty.

Kyseessähän on hyvä poliisi-paha poliisi-variantti,
ihan läpeensä tyystin läpinäkyvä, jossa pahoiksi pojiksi lupautuivat uskolliset Pekkarinen ja Väyrynen. Näin tehtiin asetelma jossa puolueväki saa vapaasti ja demokraattisesti äänestää oikein.
Kiviniemen oli ja on nieltävä suunnitelma karvoineen päivineen kakistelematta päästäkseen kalifiksi kalifin paikalle, valinnan jälkeen hän sellaisissa pihdeissä että on vain tehtävä mukisematta kaikki se minkä taustapirut ja hämäränhenget käskevät.

~~~~~~~~~~~~

Vielä haaveilevat jotkut huima- ja yltiöpäät jostakin suuresta tuntemattomasta woimasta joka tulee ja nujertaa ikeeksemme asettuneen puolue- ja byrokratiakoneiston. Olen sallinut sellaista itseni lukevan netistä.

En usko mahdollisuuksiin. Apparaatti on päästetty liian suureksi. Puolueet suojaavat byrokratiaa ja byrokratia tukee puoluekoneistoa. Se on inhimillinen konehirviö joka täydentää itseitseään, suojaa itseään ja levittää itseään. Saastuminen on sillä tolalla, että vain luonnonmullistus voi antaa heimolle avun jolla asettua tanaan hirviötä vastaan.

Jopa Rasismi on otettu em. koneiston hyödyllisten idioottien astaloksi jolla huidellaan suvaitsevaisuususkovaisten toimesta nyt kaikkia jotka rohkenevat olla julkisesti erimieltä.

Tämän kirjoittajasta rasismi on pelkkää yksilön tyhmää käyttäytymistä ja sen suhteen täytyy olla ilunga; valmis antamaan anteeksi solvaus ensimmäisellä kerralla, sietämään sitä toisella kerralla mutta ei koskaan kolmatta kertaa.

Vaikuttaa siltä että demokraattisen enemmistön diktatuuri ei juurikaan erotu siitä perinteisestä diktatuurista josta meitä koulussa jo varotettiin ja opetettiin paheksumaan.
 
Enemmistö on vain kahdesta luvusta suurempi meidän matematikassamme - ei muuta, mutta silti sillä on diktaattorin valtuudet.
Järjen, kohtuuden, oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, wiisauden kanssa sillä ei ole välttämättä mitään tekemistä.

Obladii obladaa.

(Olen muuten maistellut - totuus maistuu pahalle.)

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Tulen ääressä sitä tulee usein mietittyä, että eikö vain valhe, petos, vääristely ja osatotuus pikemminkin kuin totuus, ole pysyvämmin vaikuttanut kohtaloihimme. Tervetuloa Absurdistaniin!

3 kommenttia:

 1. Osuit naulan kantaan!

  VastaaPoista
 2. Ameriikassahan ei edes enemmistö takaa muutosta, nimimerkillä Toivottavasti ne Floridan laatikot pysyy piilossa;DD

  Kyllä on jotenkin niin perkeleen paha maku suussa koko suomen poliittisesta systeemistä, nyyh1Perkele, aitoja mahdollisuuksia äänestää oikeita ihmisiä ei tunnu olevan.

  VastaaPoista
 3. Timbelle:
  Tänksis! Helppoa. On niin suuri paistinpannu.

  Jolokottelevalle suvelle:
  *Missäs putkassa sinua on pidetty kun ei kuulu, ei näy?
  En taida uskaltaa T:reelle tulla.

  * Aitoja mahdollisuuksia äänestää oikeita ihmisiä ei ole, ellei puolueiden valtaa deletoida.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi