perjantai 21. toukokuuta 2010

PAAViLLiSEMPi KUiN PAAVi i TE


PAAViLLiSEMPi KUiN PAAVi  iTE

Tästä on jo kotvanen aikaa, mutta sain luvan tähän paavilta, jo edesmenneeltä Johannes Paavali Kakkoselta, joka oli puolestaan saanut sen omalta esimieheltään jota kukaan ei ollut ikuna nähnyt tai kuullut, mutta että se oli siitä huolimatta laitettu pomoksi kun paaviriepukin tarvitsi takaportin, syntipukin jos kahjo väkijoukko innostuu syyttelemään joutavia tahi napisemaan kuten Moosekselle kävi ammoin tahollaan.

Kysäisin nimittäin J.P. Kakkoselta siitä nytkin puheena olevasta pedofiilia- ja homoasiasta jo muinoin kun hän oli omassa henkilökohtaisessa puhdistautumisriitissään täällä meidän perällä, Ultima Thulessa, Pahta-Uulan hiekka-ahteeseen kaivetussa saunassa Puahtariähkämässä.
No incognito - tietenkin. Hiippakin oli jätetty Seutulaan tavarasäilytykseen ettei Hilkan kaupalla alkaisi herättää ihmetystä outo hiippapäinen ukuli:

~~~~~~~~~~~~

Niin met saunomma siinä ja ähkimme, välhin pulahdimma jokhen ja sitten met taas ähkimmä. Emmäkä met Pahta-Uulan kanssa pölänneet yhthän vaikka olimma kuulhet juttuja näistä papeista jotta kovasti net ova miesten perhän nämä, tämä kasti. Mutta varmuuven vuoksi met istuimma pillupäreillä kuitenki, Uula ja mie.

Emmä met sitä pölänhet, vaan mieki kysäsin ite, kun siinä lautheela istuma jotta onko siinä mithän perrää niissä teän poikajutuisa joita kylillä liikkuu? 

Se vastasi, että saattaahan niissä sen verta ollakki, ainaki nimeksi, kun ainahan sitä hairahtuvia meänki sekkaan mahtuu kun on niin saakutin isosta sakista kyse loppujen lopuksi. Meillä kun pittää periaatteessa kaikki syntisäkit murhamiehistä lähtein ottaa ja kelpuuttaa völjyyn. Son pomon määräys.

Ja miehä jatkon: "No entä ne kakkajutut mitäs sie niihen sanot?  Nekhinhän liittyy noihin kaikhin nurin käsin heteroista oleviin."

Vain sillon se punastu, meni ihan vaikhen näköseks, huomas jotta se oli herkempi asia. Mutta vastasi lopulta sitten nolona:
No mutta poikani, kakitaanhan me myös toki siellä Vatikaanissakin, miksi sinä nyt sellaista kysyt?

Jäi siis hieman epäselväksi vastaus, mutta ossaa sen arvata kun tuolle tekkeysi. Meidän viinoja ei suostunut juomaan tämä epeli, vaikka ne kuulu pakettihinthan, mutta ommaa pyhhää vihkivethän se nappaili kenttäpullostaan ja ähkäisi perhän niinku mekhin.

~~~~~~~~~~~~

Illan päälle seki innostu kertomhan reppurijuttuja - niinku miehet saunasa ylleensä. Niillähän kun on kans väkitukku keikkamiehiä
hommisa siellä sun täällä pitkin Ampomaita. Roomalaisilla.
 
Oli tullu Vatikaaniin kirjeessä pullapyyntö:
Muudan alan konkarismies oli saanut kyläpäällikön niskolleen kun sen akka oli pyöräyttänyt valkosen penikan mustien sekhan. 

Tämä päällikkötason hirmu oli heti pistänyt äitymhän ja älämölöksi  ja oli tullut tuohtuneena selittämään ynnä sormella osottamhan, jotta tuo kalpean haalea epeli se taitaa olla sinun kupeistasi lähtösin vai mitä siihen sanot? Pappi!
Tunnusta pois tahi met panema siut pathan ja vejämä naphan.

Nooh, eihän kunnon reppuri moisesta hätkähä, se oli ottanu päällikköä käestä ja vienyt laitumen reunhan, sielä ko nyppi ruohoa iso lammaslauma - mustia ja valkosia.

Osotti muuatta mustaa vuonaa ja selitti roomankielellä, jotta katohan sinä jumalan ihmettä, onhan täälläki mustia ja valkosia lamphaita. Mitä lempoa sinä höyryät iso musta suuri mies?
 
No siinä vaiheessa se päällikkö oli muuttunu mustasta punaseksi, oli menny ihan nolon näköseksi. Oli sitten kuiskannu reppurin korvaan:
Jos valkoinen mies pitä tämän oma tieto niin tämä ei puhu myös akan valkoinen pentu.

Niin on vain ihmeelliset herran tiet, hik! - kun asian oikein oivaltaa
, hik! - ja eikä niistä paljonkaan viitsi ymmärtämättömille edes puhua, hik!

Sanoi Johannes Paavali Kakkonen ja sammui porstuan penkille.

Aamulla met raijasimma sen ahkiosa jänkää pitkin Pahta-Uulan kera 4-tien varteen ja pistimä Eskelisen pikaan jotta selviää päiväkonheela Helsingin kautta Vatikaaniin iltamessulle.
Ja seki asia tuli sittä selväks.

Seuraavaksi met olema pistänhet kutsun Katajaiselle tulla saunomhan. Silläki alkaa olla levottomat puheet.
Saunotamma sen ja pelastamma Suomen.

~~~~~~~~~~~~

Tänään äänestää Saksan Bundestag 720 miljardin €uron paketista. Loppupäivän keskitymmä Pahta-Uulan kera siihen.

Jos tulee Ei, niin pensselit santhan, piru pääsee irti, €uron on päivät luettu, eivätkä wanhat suhteet paavillisiin suojelijoihin ennää pellaa, pörssit syöksyvät syvemmälle kun koskhan.

Mutta rukhoilemhan met emmä killa Uulan kera vieläkhän ala. Se on nääs silhen ko iniminen puhuu Jumalalle, sitä kutsuthan rukoukseksi. Kun Jumala puhuu ihmiselle, sitä kutsuthan skitsofreniaksi. Emmä met senthän hulluksi ala, jos hallitusta vaivaa hullun rahan tauti.

Killa suomalaisten pitäsi muutenki uskoa, jotteivat kovat tosiasiat mihinkään katoa pehmeitä puhumalla.
No etenki Katajaisen.

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Kävelevä Kataistrofi nuoleskelee markkinavoimia. Enää puuttuu, että pääministeri paljastuu transuksi. Tervetuloa Absurdistaniin!

4 kommenttia:

 1. No voi hitto mikä stoori, nauroin ääneen!

  VastaaPoista
 2. Luonnonlapselle:
  Elämä on. Suuri naurettava stoori.

  VastaaPoista
 3. "Meidän viinoja ei suostunut juomaan tämä epeli, vaikka ne kuulu pakettihinthan"

  No ei kai se nyt sentään pontikkaa juo, vaikka viina muuten maistuukin.

  VastaaPoista
 4. Idalle:
  Ei sinne päinkhän. Met tajoamma vain savustettua elämän vettä tai Talvisotaa.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi