perjantai 7. toukokuuta 2010

ABSURDiSTANiN TASAVALTA


ABSURDiSTANiN TASAVALTA

Aava aukea ranta, autio ja tyhjä kuin yksinäisen urallaan epäonnistuneen, lahjusrahansa humputelleen politikan humeetti vaalien jälkeen. 
Katselen kiihtymättä, suurta ja tyventä äärettömyyksiin urkenevaa selkosta, missään ei näy havaittavissa olevaa järjen kipenettäkään. Ei toivoa näkyvissä. Vain tyhjää, tyhjää ja tyhjää. Tyhjää ne kolme kuuluisaa kertaa a lá venäjä.
Kaukana tulevaisuudessa häämöttää TVO:n rauniot. Pinnan alla kuohuu, sen tuntee värinänä kintuissa.

On tyyntä myrskyn edellä, pian räjähtää ilmoille tappava wiima joka eliminoi herkkäuskoisimmat pitkätukat ja kravatin oman elämänsä yliopistoissaan ansainneet wanhat hipit. 
Korttitalon lysähtäminen aiheuttaa sellaisen rysäyksen niille joille on jotain kaaduttavaa kertynyt. Ne joilla ei ole juuri mitään muuta kuin tuulen huuhtelema pieksämäki, selvinnevät rytäkästä liki kolhuitta. Pääsevät pälkähästä pelkällä vahingonilolla.

Kyseessä on luonnonvoimien voimalla rynnistävä ilmiö, ei kuitenkaan sattuma vaan ihka aito syiden ja seurausten jatkumo.
Nimenomaan korttitalo joka on rakennettu sitä silmälläpitäen, että oikean hetken koittaessa, tilaisuuden tullen,  joku ratkaiseva pystyssä pitävä tukijalka potkaistaan pois.

Jäljelle jää vain yksi voittaja, rakentaja joka kerää kortit ja aloittaa alusta uuden talon. Inimiskunta ei hevillä opi. 

Mitä sanovatkaan "sivistymättömät mutakuonot" - aboriginaalit:
"Et ole päässyt kovinkaan pitkään elämässäsi jos vielä aikuisena uskot samoihin asioihin kuin seitsenvuotiaana. 
Wanhat ajatukset, tavat, toimet, mielipiteet jopa kumppanit on joskus hylättävä. Mitään uutta ei voi tulla jos sille ei ole tilaa."

Luopuminen on kaikista vaikein asia inimisen humeetissa. Ellei koe oiwallusta, ei voi luopua mistään, ei voi käsittää sitä että mitä enemmästä luovut sitä enemmän saat tilalle.

~~~~~~~~~~~~

Mihin on kadonnut järjen hitunen?  Se mitä johtava vastuupuolue on hokenut ja vatkuttanut hokemasta päästyäänkin? 
Nyt määrätietoisen hiekkalaatikon vesselin takaa paljastuvat finninaamaisen, punastelevan ja änkyyttävän varhaispuberttin kaatuvan lapsukaisen arat kasvot joita koristaa epävarmuus kaikesta. 
Kuumeisille huulille hyytyneinä sanat: "Ai mä vai?"
 
Kansantalous, heimon yhteinen varanto on muuttunut yht'äkkiä itsensä peilikuvaksi. Hyvältä tuntuvan aikeen sokeuttamana lopputuloksena onkin absurdi paradoksi, muutaman kärsijän paikalle tuleekin kokonaisia kansakunta.
Lyhytnäköisyyydestä kilpaillaan €uromaiden kesken niin että hätäpaskasta tahriintuvat jokaisen housun haarut.

Yhä sakeammin, yhä tiheämpään manner-eurooppalaisessa netissä vellovat huhut kertovat muiden PIGS-maiden Kreikan lisäksi olevan kallistumassa vastaavanlaiseen taloudenkorjaukseen kuin Kreikka.
(PIGS = Portugal - Italia - Greece - Spain)
 
spanjan osalta puhutaan jo summastakin - €280 miljardia. Se tekee Kävelevän Kataistrofin laskuopilla laskettuna noin viiden (5) miljardin €uron loven heimomme lisävippikukkaroon.

~~~~~~~~~~~~

Keskiviikkona 12.5.2010. tavalliset rupusakkilaiset saavat vihdoinkin listan isänmaan varojen kavaltajista, -pettureista ja luikureista jotka oman heimonsa tarpeiden edelle asettavat keinottelijoiden, publikaanien ja fariseusten tarpeet.
 
Lista on lista siitäkin huolimatta vaikka kävisikin yllättäin niin jotta vippi-kielteinen kanta voittaisi.

Tämä oman heimonsa kieltävien lista tulee saattaa julki välittömästi ja polttaa sydänverellä kansakunnan kollektiiviseen muistiin.
Tulevien vaalien alla lista on naulattava jokaisen kirkon, kaupan ja kylätalon oviin, että tihutyöntekijät eivät enää pääsisi päättämään
omaa yhteiskuntaa tuhoavasta politiikasta.

Oikeastaan asiassa ei ole enää kyse politiikasta vaan omaa heimoa kohtaan suoritettavasta tihutyöstä, varallisuuden ryöstöstä.

Lyhyestä virsi kaunis. Päätän lähetykseni tähän. On mentävä ehtiäkseen.

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Joka nyt pitää silmälappuja, tietäköön että samaan varustukseen kuuluu vielä suitset ja ruoska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi