perjantai 17. heinäkuuta 2009

VAiKUTTAA ETTÄ KORRUPTiOKiN ON LAHJOTTU


VAiKUTTAA ETTÄ KORRUPTiOKiN ON LAHJOTTU

Sullemulle-leikit vaan jatkuu. Viikon valonpilkkuna demareitten Johannes Koskinen joka joko oman etunsa tuleen heittäen tai puolueen, esitti, että syytä olisi, syytä olisi alkaa laulamaan niistä kepulikosteista joilla rehellinen raha KEPULIEN tapaan muutetaan puolueiden hämärissä viemäreissä saastaiseksi, likaiseksi vaalirahaksi. Sitä voi katsoa pelin avaukseksi. Vain Kokomustan Kimmo Sasi enää änkyröitsi samoissa kekkereissä.
Laajoissa isänmaallisissa, avoimissa ja rehellisissä kansalais- ja äänestäjäpiireissä hämmästellään mitä ihmeen salattavaa rehellisyydessä on?


Kokomustassa jännitetään avaako Kävelevä Kataistrofi vaaliraha-arkkunsa tulevana viikonloppuna iskelmäkansalle Kiuruveellä Eppujen konserttia kuuluttaessaan. Hyyssien takana pimeä vedenlyöntitoimisto ottaa vastaan vetoja laulaako Katainen vai ei. Voittaja saa kaiken jos älyää aikanaan lähteä litomaan rahat påvessa pippaloista.

Joku liituraitainen, viulukoteloa kanniskeleva heppu on supissut päkstakella toisesta poskestaan että olisi atmosfäärin kannalta parempi kun ei puhuisi

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Jos joku on erehtynyt tähän saakka pitämään ruåtsia kiusalla puhuvia suomalaisia kylminä, ylimielisinä ja korskeina, niin pitäköön luulonsa kaikessa rauhassa, Suomessa on ajatuksen ja mielipiteen vapaus mutta tässä korruptioasiassa hän on nyt väärässä. Kulttuuriministerinä huvikseen istuva Wallin antaa pyykkituvan uutisten mukaan pesänselvityksen heti loman jälkeen. Uppoamaisillaan oleva VAS-liitto myös, kuulemma Arhinmäen lomailtua.

On hyvinkin luultavaa, että demareiden ja kokomustan puoluetoimistoissa ei nyt juurikaan lomailla. Pikemminkin siellä tehdään hikihatussa muutostöitä, ettenpä jopa rohkenisi epäillä - paperitöitä, sillä käryhän siitä syksyn myötä näyttää tulevan. Ei auta nyt pirukaan vaikka sen pyytäsi kaveriksi Bibliaa lukemaan.

Ei voi tavallisen rupusakin puolesta muuta toivoa kuin, että myös kunnissa tämä lahjuspeli ja humputtelu kuntalaisten rahoilla loppuu. Ei se oikein pitkän päälle vetele että kuntalaiset maksaa virkamiehen tai politikan pohjapalkan ja muu tulee kaupankäynnistä päätöksillä.

Päätän lähetykseni tällä erää tähän ja lähden suoltamaan verkkoja kalojen etupuolelle uintisuuntaan nähden märkään veteen ja toivon että syksystä tulisi korruption suhteen mahdollisimman tuulinen ja myrskyisä.

Näin pieni kansakunta - vain hieman päälle 6 miljoonaa, ei kestä muita verenimijöitä valtion lisäksi.

"JO VÄÄRYYS VALLAN SAAPI

Nyt viekas vilppi täällä on noussut kunniaan
on valhe vallan päällä ja vääryys voimissaan.
Ei kuulla kurjan ääntä ja köyhää sorretaan
Ja lainkin rikkaat vääntää vääryyttä puoltamaan

Kas, köyhän leivän syövät nuo jumalattomat.
He viatonta lyövät ja häntä vainoovat
He kurjaa ahdistaapi kuin käärme kiukussa
Korvaansa tukkeaapi tuon raukan huudolta..."

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä pakina ystävällesi!
........
Parempi lahjus omassa taskussa kuin kymmenen kaverin taskussa!

4 kommenttia:

 1. Pysähtyivätkö kalat verkkoon vai uivatko ohi?
  Kommenttien lähettämisessä kohdallani on samainen ongelma, ettei lähde eka kerralla, mutta kun painaa toistamiseen "lähetä kommentti", niin jopa lähti!
  vatukka

  VastaaPoista
 2. Vatukalle:
  No sitä hommoo tämä pahkeinen mullekkii tekkee joskus, harvakseltaan.
  Kaloloista en vielä tiiä, pitää mennä vilikasemmaan.

  VastaaPoista
 3. Minusta media on jo aivan liian kauan vedättänyt tätä juttua, olis parempaakin tonkimista tässä taantumassa.
  Lillukan varsia nämä vaalituet on, totta on ettei eduskuntaan mennä ilman vaalibudjettia ja jokaisella on omat tukijansa.

  VastaaPoista
 4. Arleenalle:
  Kokonaisuutta katsoen totta puhut, mutta kyllä rehellisyyden pitää olla vallitseva myös niillä jotka sitä meiltä rupusakkilaisilta vaativat.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi