perjantai 24. huhtikuuta 2009

ÄLYNWAPAUTUSRiNTAMALLA Ei MiTÄÄN UUTTA


ÄLYNWAPAUTUSRiNTAMALLA Ei MiTÄÄN UUTTA

En aio kirjoittaa YLE-maksusta juurikaan. Sitä on tänään kaikki aviisit ja läystäkkeet täynnään. Se olisi nyt liian helppo aihe, mutta oman wastustuksensa voi jok'ikinen käydä allekirjoittamassa täällä:
http://www.adressit.com/eimediamaksua.
Itse en tietenkään kannata moista rangaistusta kun ei ole telkkuakaan.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kummallista käytöstä €U-vaaleihin asettuneilta kuitenkin löytyy. Tälle on kuitenkin olemassa selitys. Tietty. Kaikelle on selitys nykypäivänä. Virassa olevat mepit eivät vastaa kysymyksiin, asiallisinkaan, puhumattakaan niihin jotka koskevat €U:n ikäviä asioita ja noviisit eivät sitten oikein mihinkään, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Puolueisiin sitoutumattomana jätän asian jok'ikisen itsensä hoksattavaksi. Niin on paras. Keskusteluja käydään monella foorumilla.

Nähtävästi suomalainen meppi on sellainen joka vastaa kun ei kysytä, kysyy kun ei vastata, ei vastaa kun kysytään, sellainen joka eksyy tieltä, ihastuu ja rakastuu palkkaansa, etuihinsa ja lobbareiden kestitykseen, muttei suostu kertomaan paljonko meidän suomalaisten tulisi maksaa siitä EXTRAA, että hän ajaisi vain meidän omia etuajamme. Suomalainen meppi huutaa Brysselistä ja Arkadianmäellä huutaa toinen vastaava. Soffalta käsin.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kysyin muutamilta €U-pyrkyreiltä:
"Kerro meille milloin tyhmän suomalais-ugrilaisen heimon harteilta otetaan enkelsmannien meille sälyttämä ies, noin 200 miljoonan €uron jäsenmaksun kompensointi???"

Useimmat ei vastanneet lainkaan joko tietämättömyyttään tai kysymyksen ikävyyden johdosta ja ainokaisesta vastauksesta sain puristettua tämän tiedonjyvän.

a) Iso-Britannian €U-jäsenmaksualennus on aiemmissa neuvotteluissa sovittu ainakin vuoteen 2013 asti. Samaan syssyyn sopimukseen sisältyi alennuksen alentaminen 20 prosentilla.

b) Iso-Britannia sai alunpitäin alennuksensa sillä kurin, ettei se vastaavasti hyödy rahallisesti yhteisestä maatalouspolitiikasta samassa määrin kuin muut jäsenvaltiot.

c) Suomi ei saa mitään suoraa vastiketta kyseistä rahasta, eikä koskaan ole sellaista älynnyt vissiin kysyäkään. Se kuuluu osana siihen kakkuun mitä Suomi maksaa €U:lle, ja Suomi kantaa monen muun jäsenmaan tavoin laskennallisen osuuden Iso-Britannian alennuksesta (3%).

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Olimme jo warhain aamulla hankikannon aikaan kuuntelemassa kevään ääniä joella ja sitten jäältä palattuamme istuin kotaan, lehahutin tulen sekä aloin valmistemaan aamukohvetta.
Tulen ääressä on oiwallista aikaa miettiä €U:n luonnetta ja toimintatapoja.

Totesin koirulle ja hurtalle että €U on asiansa ympärille kasvanut byrokratiakone, oma erillinen nomenklatuura, syöpä, joka pyrkii itseriittoisesti suojaamaan itseitseään sen valtaa arvostelevilta yksilöjäseniltään. Ilmiöhän on aivan sama missä tahansa valtakoneistossa tahaan.

Kyse ei ole siis yhdestä tai kahdesta pahasta inimisestä vaan
byrokratiakoneesta, -koneistosta joka toimii käynnistäjiään vastaan kuin pahimissa SciFi-kirjallisuudessa oman tahdon saaneet robotit.
Minusta kyllä ihan näytti että otukset olisivat ymmärtäneet asian.


Näennäisesti ”hyvillä” direktiiveillään €U pyrkii osoittamaan alamaisilleen että se on valtansa ansainnut, mutta samassa direktiivissä, samaan aikaan se osoittaa täydellistä hegemoniaa ko. asian suhteen ja aikaan saa kansanjoukoissa efektiivisen vaikutuksen ylivoimaisuudestaan valtaan nähden vs. kansalainen.
(lannistumisreaktio vallanjaon pohdinnan suhteen)

Joku kallonporaaja tuon ehkä osaisi kuvata liki pilikulleen, kohta kohdalta.
Minä itse. Henkilökohtaisesti. Minä tyydyn pelkkään suden järkeen. Se riittää täällä yksinkertaisissa oloissa. Yksinkertaiseen elämään.


Viime kädessä, kun kaikki koreus karsitaan €U-hallinnon yltä - mitä suosittelen vaikka kokeilumielellä; alta paljastuu jo ammoin hyväksi havaittu kikat:
”hajoita ja hallitse” sekä ”leipää ja circushuveja”

Ei sen kummenpaa.

Yksilö samaistuu ahneudessaan ja vallantavoittelussaan ns. eliittiin mutta hylkää siinä touhussa ajattelemisen vaivan muiden tehtäväksi l. luovuttaa henkisen vallan, sen ainoan joka yksilöllä voi olla, järjestelmälle, esim puolueelle.
Tätä käyttäytymistä ruokkii kulutuswimmakulttuuri ja sen apuna kaikkialla inimsen elämän tasoilla häärivä manipulaatio
koneisto ja tästä on kyse myös eilen esiin nostetussa YLE-maksun julkituonnissa. Hellävaraisesta aivopesusta pakkosyötöllä.

Kun vallasta on kerran luovuttu, on sitä mahdotonta ilman pakkokeinoja takaisin palauttaa ja tätä palautuksen pelkoa silmällä pitäen €U on luomassa yhä uusia ja uusia direktiivejä jotka vesittävät vallanvaihtohaaveet.

Nomenklatuurasta paras löytämäni selvitys:
http://www.tay.fi/laitokset/kirjasto/vaitokset/2005/2005007.html

Ei sille mahda jumalatkaan mitään. Me emme vaan pelaa samaa peliä.
Obladii obladaa.

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä JUTTU Älynvapautusrintamalle haikaileville!
........
Tulen ääressä sitä tulee usein mietittyä, että eikö valhe, petos, vääristely ja osatotuus pikemminkin kuin totuus, ole pysyvämmin vaikuttanut inimisyhteisöjen kohtaloihin niin suomalais-ugrilaisessa kuin muidenkin heimojen keskuudessa?

6 kommenttia:

  1. Itsetarkoituksellista eriarvoistamista harjoittaa meistä jokainen, tavallaann, jos nyt ei ihan tietoisesti niin alitajuisesti kuitenkin.

    Virallisissa, edustuksellisissa toimissa se on hyvinkin vittumainen ilmiö.

    Selvennykseksi: Onko Assari koiru ja A sitten hurtta?
    :>)

    VastaaPoista
  2. Hevoiselle:
    Etupäässä alitajuisesti kuitenkin, niinpä niin.
    Selvennykseksi: Assari on koiru ja A siten se hurtta.

    VastaaPoista
  3. Kyllä, jotain tuollaista olen itsekin uumoillut. mukava huomata, ettei ole ainut.

    VastaaPoista
  4. Hejokolle:
    On varmaan moni. Jo ihan tilastollisestikin, mutta elämässä on muka tähellisempääkin tekemistä kuin pohtia näitä.

    VastaaPoista
  5. No persetti, eihä inimine viiti ajatella, ku valitut ja palakkaa nostavat etustajat sen tekköö
    (vissii iha halavalla). Tarviiko siihe puuttuva, ennenko vievät ruuvit arkusta. Mutta myöhä osataa murentuva mullaks arkuttakih.

    VastaaPoista
  6. Utu Kalle:
    No se on omaa tyhmyyttä. Tietty se. Mutta minkä tuolle voi?

    VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi