perjantai 4. helmikuuta 2011

ViTSAUKSiA


ViTSAUKSiA

Juutalaisten kerrotaan muinoin päässeen pälkähästään loikkimalla poikki merenpohjan toiselle rannalle äimistelemään juuri tekemäänsä ihmettä mannavelliä syöskennellen kun faaraolaiset samaan aikaan saivat nauttia heinäsirkkapuristeen tarjoamasta proteiinipommista.
Nooh - kenties se oli tarpeenkin kiven möhkäleitä vinssatessa.

Tuon sakin johtava Mooses tuskin tuolloin vielä hallitsi sen aikaista enklantia, jota tuskin oli edes keksittykään, että olisi osannut sanoa innokkaimmille hännystelijöilleen "Souvat!?".
Selvähän se, että Punaisenmeren aukaisusta sateli kannustusta ja olalle taputuksia. Olisipa tuo inehmoinen kenties kutsuttu mitali rinnassa kilisten itsenäisyyspäivänkinkereihin jo pelkän nimen perusteella.

Jokatapauksessa - vitsauksista pääsivät eroon nämä aavikon inimiset silloin kuitenkin, kohdatakseen uusia yhtenä köytenään tiimalasissa alvariinsa valuvan ajan myötä.
 

Tonnikaupalla sitä ehtikin valua aina näihin päiviin saakka, mutta nyt vaikuttaa, että wanha vitsaus taitaa kehittyä pandemiaksi muinaisen sikalentsun tapaan.

Olisiko tämän lentsun nimi vaikkapa Pillerinpyörittäjälentsu (Affluenza Scarabeus sacer), koska ei ole kirkossa eikä synagoogassa kuulutettu sen paremmin kuin minareetissakaan, etteikö tulevaisuudessa voisi jopa hehkuvan kuumia nikkelipillereitä olla tarjolla puolin ynnä toisin.
YK:n pitkäaikaisen tutkimuksen mukaan edellä mainitun kaltaiset pillerit parantavat nopsasti itsetuntoa sikäli mikäli se horjuu.


Toivottavaa on, suotavaakin, että jos niitä pillereitä Amerikan Yhdysvallat intoutuu jakamaan tapansa mukaan ja tasa-arvon vuoksi, niin sitten molemmille osapuolille.

Tämän uusimman lentsun oireita ovat mm:

Rajattoman ahneuden aiheuttama yletön ahdistus, -uhkaava nälänhätä, -rasitus, -velkaantuminen ja -luonnonvarojen korvaamaton ylikäyttö maustettuna ylimalkaisella suhtautumisella roskasakkiin.

Absurdistanissakin voi olla saatavilla sellainen käsittämätön onni, että vielä sopivasti, parahultaisesti juuri ennen Palmusunnuntaivaaleja maahanmuuttoavustaja Thors saa käteltäväkseen väkitukun kamelinajajia, paimenia ja fellaheja.

Ehkäpä Hosni Ilmannillekin ilmaantuu tämän lykyn myötä hommia?
 

Noista viimeksi mainittu - talonpoika fellah, on nääs tutkimusten mukaan hyvin pitkäikäinen asukas maapallolla. Hänen iäkseen voidaan arvioida reilut 5000 vuotta, joten kotouttamisestakin saattaa tulla pitempi prosessi kun mitä lyhyen matikan laskutaidolla pystytään fantastisen Kataisen humeetissa käsittelemään.

Muutenkin tämä ennakoitava muuttoaalto tuonee uutta verta ja näkökulmaa tähän epyktiläisten wanhimpaan tunnettuun YYA-maahan, josta Mika Waltari tunnetuimpana kansallisankarina nousee parhaiten esiin tässä tolassa. 


Ehkä vapautumisensa ja uuden kotimaansa myötä uudet al Sukarit, el Kakkoset ja ben Merisalot aloittavat uudenajan sfinski- ja ostospyramidi kauden.
Pyramidihuijaushan on ollut jo vuosikymmeniä suosittu harrastus puolueiden toimesta ilman epyktiläisasiantuntijoitakin.

Saattapa viime peleissä käydä niin, että Mooses Lipponen desinfioidaan, pastöroidaan, perferoidaan sekä palsamoidaan ja asetetaan lopulta lasikaapissa Mannerheimin hevoisen viereen varoitukseksi lapsille.

(Saattaa olla pelkkää chimeraa)

Veikkaan että tässä kaplakassa jumalatkin sekoittavat lopputulemana humeettinsa niin että juutalaisten Jahvetti ei usko puoliakaan faaraokansan jumalan lätinöistä vaan alkaa haastaa riitaa palavista polttopulloista.
 

Se on epävarmaa jääkö perseveraatioivan Häkä-, Häkä- ja Häkämiehen tehtäväksi Juha-Antero Puistolan kanssa absurdistanilaisessa mediassa povailla seuraako kurittomista sotilaista vähemmän ruumiita?
JAP ja Häkä ovat niin taitavia sotilaita, ettei heitä Viitakemies ole vielä onnistunut hipaisemaankaan heidän tehtävissään taistelu- ja hurmekentillä, joten heiltä löytynee uskottava vastaus.

TiEDOiDUS!

Jos haluaa yllättää oman puoluejohtajansa housut kintuissa, tietysti ilman Braxi-vapaata sexiä - silkan huvin vuoksi, kannattaa kaikissa gallupeissa vastata hyvin runsaasti väärin.
Mitä vääremmin vastaa, sen syvemmälle leuka loksahtaa johtajilla vaalituloksen kuultuaan.Oh-show-tah hoi-ne-ne

On se vaan surkeaa kun haavasta tulee leppä eikä kukaan hoksaa rientää auttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi