perjantai 11. helmikuuta 2011

GRiLLiJUHLAT


GRiLLiJUHLAT

Ei ole helppoa olla tulisilla hiilillä kun vallitsevat tuulet puhaltavat sysiin sellaista hehkua, että helvetin tulessa kärventää ja korventaa vaikka miten päin killuisi. Näissä kinkereissä tarjolla on kolme valmiiksi karrelle palanutta, mutta yhä syöpää aiheuttamaan  kykenevää, karsinogeenejä sisältävää helppoa nakkia. Neljättä ollaan katsantokannasta riippuen joko työntämässä tai kutsumassa samaan pätsiin.

On aivan sama miten käsin hehkuvilla hiilillä kääntyilee, nyt näyttää hyvin runsaasti siltä, että enää ei toimikkaan muinaisen savakko-fakiirin konsti istua tuleen toisen persiillä, itse kipua tuntematta.
 

Tämän nykyisenkin kipuraja on jo aikaa sitten ylitetty. Vitutus valtaa humeettia niin, että itsehillinnän tuska tursuaa katsojan silmiin jokaisesta hikihuokosesta Eesaun vahalla silotellun Kainin naamasta.
 

On se wallanhimo vaan sellasta herkkua, että kun se pakkaa päälle, niin jatkuva endorffiiniannos aiheuttaa äkin, yllättäin vauhtisokeutta siinä määrin että sitä kolhii humeetinsa portinpahtaisiin kun pitäisi kuulla, että viimeinen pari uunista ulos.
Narkissoksen tautiin sairastuminen on poliittiseksi kuolemaksi.

Enää ei mikään ole varmaa, ei edes se varmaa, jatkuuko pesti grillijuhlien jälkeen, vai siirretäänkö pyllyn hyllylle varavanhaseksi.
Sellainen yltiöpäinen hurjapää joka tuhoaa ja romuttaa kolmessa kuukaudessa oman mafiansa kannatuksen, kiikutetaan omiensa toimesta harjoittamaan jotain fantastista.

Nooh - keltanokkaisuuttaan, kokemattomuuttaan näin pääsi käymään. Ei pidä lähteä kukkopoikana kisaan huutamisessa wanhojen kepuhaukkojen kanssa, selvä väärä tilannearvio.
Ohjelmajulistusta olisi pitänyt älytä pantata wiimeiseen saakka, niin kuin Soini joka pelaa etätyönä Bryssälästä käsin upporikasta ja rutiköyhää.

Maailman parhaan lyhyenmatikanministerin alta kiskaistiin matto kokovartalon ja verkkosukkien toimesta niin reippaasti, että perälauta aukeni heti ja alkoi kannatuksen valuminen toisaalle.

Verkkosukkapuolueessa taas on selvästi annettu periksi - asetuttu kyttäysasemiin. Johtaako strategiaa takaoikealta sittenkin putkimies Mooses? Epäilyt alkavat suuntautua sille taholle. 

Nykyisessä tilanteessa kun vaalien voittaja tulee anelemaan yhteistyötä ja vain silloin saa hallitusohjelmaan parhaat värisävyt.
 

Virheissä on sitten nostettu kaikki mahdolliset kortit yht'aikaa pystyyn. Rasisti, natsi, homo ja lepso-korteilla läpsytellään kaikkia jotka ovat julkisesti erimieltä - vasurien säestyksellä
Maailmanlopun puolue kuihtuu ilmastoinninmuutosuskontonsa kera ja siirretään sukupuolineutraalien hautuumaalle pulujen paskottavaksi.

Onko opportunistien kuningatar kokovartaloineen sittenkin Eevan veroinen fantastiseen Aatamiin nähden? Syöttää kielletyn puun hedelmän ja jää katsomaan vierestä kun kansa tuomitsee  Aataminsa hikipäässä leipänsä syömään opposiittiöstä käsin. 


Jotain sellaista oli odotettavissa, sillä myös polittisella mafialla on vendettansa. Kokovartalopuolueen kärventäminen korruptiolla kulissien takaa vuosikausia, ei voi olla vaikuttamatta, ärsyttämättä.
Vastakkainasettelun aika on tullut. Esirippu repäistään ja näyttämön kaapista kiskaistaan omassa liemessään killuva fantastinen ihmemies.

Saapas nähdä loppuuko tämän hallituksen helvetin porteista käyneeltä rupusakilta usko ennen kalkkiviivoja?
Voiko vaalien jälkeisessä taivaassa enää kuollakaan muutoin kuin elävältä haudattuna? Onko koko taivasta vaiko puhkiammuttu taivaskulissi?

Tuo tuosta, lätinät pois.

Eduskuntavaaleissa 2007 annettiin 2 790 752 ääntä.
Niistä hylättiin 19 516, joten kelvollisia jäi 2 771 236.
Tuosta hallituspuolueiden äänimäärä oli 1 618 218.
- Kepulit 640 428
- Kokomusta 616 841
- Virheet 234 429
- FSP 126 520

Äänioikeutettuja oli sillä erää 4 292 436, joten säntillinen mutta nopea prosenttilaskutoimitus osoittaa, että vallitsevan hallituksen kannatus onkin vain 37,7%.
Pitkänmatikan miehet (naiset) sekä epäilevät Tuomaat laskekoon itse mikä on hallituspuolueiden äänisaalis äänioikeutetuista.
Usko on siten lujempi.  

(Numerot/luvut voi tarkistaa esim. Wikista, Tkk:sta tai OM:stä)

On huomattava, että myös vaalien välistä elämää ilmenee. On elettävä, oltava olemassa, äänestipä tai ei. Niitä joilla oli yhtäläinen mahdollisuus äänestää hallituspuolueita, mutta eivät äänestäneet koska eivät kannattaneet, on koko vaalikauden ollut itseasiassa enemmistö, 62,3%.
 

Lumedemokratiassa tämä on mahdollista - vähemmistö hallitsee enemmistöä. Mutta pakko se on uskoa, jujuttamalla tätä suomalais-ugrilaista heimoa on hallittu ja hallitaan kai eteenkin päin. 
Puolueiden kansanvallan kaappaus on mahdollista vain edustuksellisessa demokratiassa.

Matematiikka taitaa olla lähes ainoita asioita jota ei voi lahjoa edes tässä korruptiopuolueiden luvatussa maassa.
Mutta silläkin pystyy tekemään tilastoja joilla näytetään musta valkoiseksi ja päinvastoin.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Tämän tarinan "parasta ennen" käyttöpäivämäärä on 17.4.2011 tai sitä ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi