perjantai 19. marraskuuta 2010

LANKEAAKO VAi EiKÖ LANKEA?


LANKEAAKO VAi EiKÖ LANKEA?

Kas siinä vasta oiwa kysymys, josta ollaan niin montaa mieltä. Toiset, lyhyenmatikan miehet, väittävät että ei koskaan, toiset pragmaatikot taas että aika tulee ja se kupsahtaa niin kuin tähän saakka kaikki muutkin vaihtovälineet ovat tehneet - mokoma johtopäätös ihan vain historiankirjoja seuraamalla. 
 
Ja niinhän se on, että jos katselee maailmaa Lillukan varvikosta, ei huomaa että Kävelevä Kataisrofi on hautaamassa elävältä koko suomalais-ugrilaista heimoa.
Ja vaikka niin tekeekin, siltä se nyt näyttää ja niin puhuvat nyt tapahtumassa olevat asiat, niin kaikkein pahinta on kuitenkin se, että tämä onneton häpäisee samalla vielä oman sukunsa.

Joku pitkänmatikanmies, joku Lehtinen, oli laskenut jossakin nettipalstalla, että Absurdistanin päälle täysimääräisinä lankeavat vastuut (7,9 miljardia) ovat noin kaksi (2) kertaa mittavammat kuin sotien jälkeiset sotakorvaukset. 
 
Herkästi moisesta roknoosista herää kysymys, että mitä muuta absurdistanilaiset ovat tehneet kuin olleet vain ihan tavallisia päättömiä idiootteja valitessaan lumedemokratiaan edustajiaan? Onko vielä joku muu erityinen synti tai pahe josta nyt rangaistaan Kataisella?
 
Ja vaikka olisikin joku pätevä syy ja siitä tämä mainittu rangaistus ansaittu, niin miksikä sitä pitää rangaista vielä syntymättömiä jälkeläisiäkin, jäljelle jääviä sukupolvia? Kostaako Kokomusta pitkän oppositiokautensa vallanhimossaan aina neljänteen (4.) polveen saakka? 
Sillä kaikki valtion tekemä velka on veroa kansalta. Muita maksajia velalle ei ole. Tämän yksinkertaisemmin asiaa ei voi todeta.
Siinä yllä siis kysymyksiä joita kai jokaisen pitäisi äimistellä nyt, eikä viidestoista päivä.
~~~~~~~~~~~~

Hei, me ollaan kiipelissä - kusessa suoraan sanottuna ja miksi niin ei voisi sanoa jos se näyttää olevan tosi. Veronmaksajina, asuntovelkaisina kuin täi tervassa, ei mitään pakoreittiä, ellei vaihda mahdollisia varojaan muuksi valuutaksi nyt kun aladoopikin tuntuu tukevammalta kuin €uro. 
 
Hymähdellen eilen joku talousasiain asiantuntijaprofessori tolkutti toimittajalle, että ei rahaliittoa aikoinaan suunniteltaessa edes otettu huomioon tällaista uhkaa, että joidenkin rötöstahojen välistä vetäessä koko systeemi huojuu. 
Ei rahaliittoa muodostettaessa pohdittu niitä keinoja joilla vahinkoja pystyisi paikkaamaan, puhumattakaan että torjumaan.
 
Kaukaa viisaasti ei oikein suostunut sanomaan juuta eikä jaata ruåtsien kruunusta. Puhumattakaan norjalaisten valuutasta. Totesipa vain, että joskus taannoin myös hevosnaamaisten enkelsmannien punnan sai Soros & Co vapajamaan.
Eikä sen kummemmin antanut selontekoa toimittajan kysymykseen siitä, otetaanko markka, oravannahka tai joku muu valuutta jossakin pakorakosessa käyttöön?
Asia näyttäisi päällepäin olevan tismalleen niin sekaisin kuin Jokisella on eväät, mutta rivien välistä oli selvästi havaittavissa, että asioista tiedetään yläkerran kammareissa enemmän kuin halutaan julki kertoa paniikin välttämiseksi.

Suuryhtiöthän jo nostavat varojaan velka- ja korkomereen hukkuvasta Irlannista. Kultakauppa käy wimmatusti. Kilo sota-ajan kultaa on yhä kilo kultaa ja sitä menee kuin kuumille kiville. Kultamötikkä näyttää tällä hetkellä olevan lähes ainoa lankeamaton kapine. 
Mutta mitä kykenee tekemään tollo rahvas? Rahalaitos pistää sähköt poikki ja pankkikorttiaan voi käyttää vain jääraappana.
 
Sen sijaan suoranaiseen, aivan ennenkuulumattomaan pöljyyteen ovat jo langenneet Absurdistanin tietyt "kansanedustajat",  ovat antaneet työ- ja ammattitaitonäytteensä median loistavasti peesatessa vaikenemalla.
 
Viime heinäkuussa, parhaaseen ja hehkeimpään kesäloma-aikaan, juuri silloin kuin miehet terasseilla miettivät mitä somaa on tyttöjen hameiden alla, tarkalleen ottaen heinäkuun 1. päivä 2010 kello 10.02.
 
Tuolla kellonlyömällä äänestivät alla seuraavista linkeistä löytyvät kansanedustajat ERVV-puitesopimuksen hyväksymisestä ja samalla sitouttivat suomalaiset 7,9 miljardin kuseen kaulaansa myöten.
 
Tiedot löytyvät täältä:
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_77_2010_aan_liite1_p.shtml
ja täältä:
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_77_2010_p.shtml

Kaikki tiedot ovat luonnollisesti julkisia, joten niitä saa levittää kernaasti. Suotavaa se myös olisi jos vain mahdollista...

Lajitoverit huomio! Meidän on herättävä kysymään, kysymään ja taas uudelleen kysymään itseltämme:
"Uskovatko €U-jumalatkaan enää toisiinsa? Loppuuko Kreikan ja Irlannin kusiportista käyneeltä usko? Voiko velalla elettävässä taivaassa kuolla? Seuraako €U:n nomenklatuuraa tottelemattomista mellakkapoliiseista vähemmän ruumiita?"

Noita sitä sietää miettiä. Kenties asiat selviävät itselle ja suhtautuminen verovaroin ylläpidettävään valheeseen ja harhaan muuttuu kun tolkku puuttuu päättäväisesti asiaan.
 
Kannattaa pysähtyä, laatia tuli ja nostaa nokinen kana loimuun. Sitten kun enin wimma on laantunut, voi nauttia kuksallisen vaikkapa Café Brutal'a ja suunnitella tulevaa.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Joka nyt pitää silmälappuja, tietäköön että samaan varustukseen kuuluu vielä vaalien jälkeen suitset ja ruoska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi