perjantai 12. marraskuuta 2010

HÖLYNPÖLYÄ iLMASSA


HÖLYNPÖLYÄ iLMASSA

Maailmalla myllertää. Absurdistanissa on pahaenteisen hiljaista. Vain huopatehtaalla on tapahtunut jotain josta media auliisti syöttää tietoa vilttiketjulle. Hölynpölyä on ilmassa niin runsaasti että jos totuus ei käyttäisi ehkäisyä se tulisi huomaamattaan tiineeksi valheesta.


Ei edes fantastinen, fantastinen ja fantastinen Kävelevä Kataistrofi pukahda nyt vastuullisesta, vastuullisesta ja vastuullisesta mitään. 
Varoo tarkoin lupaamasta että maailmantalouden tuleva kusinen paikka ei koske meidän erinomaista kansakuntaamme.
 

Iislantilaiset ovat niin kurkkuaan myöten täynnä €uvostoliittoa, että yhdentymisasiaan ovat turhautuneet nyt jopa syvimmälle sen perää nuoleskelleista politikkasista. 
Yli 2/3 osaa kannattaa kynsien pitämistä pois tyystin kokonaan €uvostoliitosta. Opetus oli rupu-iislantilaisille rankka, rikkaita ei tullut kuin muutamasta harvasta luikuriroistosta, koko mielipuolisen globaaliin liberaalin talouspolitiikan seikkailun saannoksena. 

99% iislantilaisista on korviaan myöten veloissa ties minne elämänsä loppuun saakka. Rahat on syöty etukäteen niin tarkkaan, että avioerotapauksissakin typerykset joutuvat elämään samaa huushållia.
 
€uvostoliitolaisista seuraavana näyttävät olevan liipasimella portukeesit ja irkut. Niiden valtiovelan korko paisuu kuin hiivaa ylensyönyt pullataikina; nyt kun rahoittajat saivat varmuuden että  €uvostoliitto takaa hupsulla rahastollaan ylivelkaantuneiden  typerysten maksuvalmiuden. 

Jonkun läystäkkeen mukaan Irlannin kymmenen vuoden valtionlainan markkinakoron korkoero Saksan kymmenen vuoden lainan korkoon on 6,52 prosenttiyksikköä suurempi. Portugalin kymmenen vuoden lainan korkoero Saksan vastaavaan lainaan on taas puolestaan 4,84 prosenttiyksikköä. 

€uvostoliiton komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroso lupasi eilen, että €U voi tarvittaessa tukea Irlantia. Myös nämä Mustanlistan sisältämät huolettomat, vippejä huiskivat veijarit voivat joutua avaamaan absurdistanilaisten veronmaksajan kukkaron nöörit uudelleen. Miten suu sitten pannaan? Luulen että monen mitta täyttyy. On oikeastaan täyttynyt jo.

Näin se maailma huilaa. Amerikan ihmemaa keksii jatkuvasti uutta olematonta hölynpölyrahaa joka on niin kauan käteistä kun kompuutterissa riittää sähköä.

~~~~~~~~~~~~

Absurdistanin politiikka alkaa pursuta mätäpesäkkeitä, laskutaitoiset lähtevät ensimmäisinä. Matemaattinen nero Uusipaavalniemi kääntyi ensimmäisenä uudelle tukevammalle polulle. Niinhän se on  oleva, on aina ollut, että käännynnäiset otetaan vastaan avosylin ja loikkareille ollaan näreissään. En pitäisi mitenkään ihmeenä jos vaalien loppukiimassa vielä muutama vallalle perso suorittaisi integroitumisen uuteen mahdollisuuteen.
 

Tällä erää näyttää että Kolmen kopla on kusessa, lammaspaimen Kalli oli enemmän kuin lyhytsanainen. Muiden kahden koplalaisen ryhmyrit kuin kusisukassa. Kannatus ropisee kuin lehdet syksyllä, eikä mitään valoa ole näköpiirissä ennen kuin soinilaiset julkistavat oman ohjelmansa. Sen jota Soini nyt wiisaasti pihtaa pihtaamistaan. Saapas näkee mitä kenkä tekee sitten kun se tulee julki. Alkaa vimmatunlainen kopiointi sananmuunnosten mestareita hyväksi käyttäen.
 

Tärkeintä kuitenkin on että Absurdistanin kansa näyttää olevan pikkuhiljaa heräämässä Ruususen unestaan. Havahtumassa siihen että edustuksellinen lumedemokratia on istunut kansan persiellä tuleen itse kipua lain tuntematta, kuten se muinainen itämaan fakiiri. Se sama mies, joka lyhyenmatikan mies Jyrki Kataisen tapaan nosti itseään tukasta ilmaan ja jäi sinne.

~~~~~~~~~~~~

Muuten kyllä ei mitään mainitsemisen arvoista. Talvi on tukevasti ja pysyy. Ilmastoinninmuutoksen raja on tuossa Perä-Pohjolan ja Lapin seutuvilla, Pyssykylän rajalla. Pitäkööt tunkkinsa. 

Taimenverkot odottavat malttamattomina, että tästä sonnustaudun ja lähden kalastajan kera niitä kokemaan.
Peltipailakan selässä saa istua liki 100 km kunnes ollaan takaisin kotosalla. Hieman puhaltaa Jäämeren suunnasta ja pakkasta pykälä tahi pari, mutta saalisodotukset lämmittää.

Päätän lähetykseni tähän.
Pekonia, wäkevä Café Brutal ja tukeva Cacao, sitten niestaa ja kamerat mukaan ja menoksi.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Joka nyt pitää silmälappuja, tietäköön että samaan varustukseen kuuluu vielä vaalien jälkeen suitset ja ruoska.

2 kommenttia:

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi