perjantai 18. joulukuuta 2009

ON HANGET KORKEAT KiNOKSET


ON HANGET KORKEAT KiNOKSET

Ei aina voi kirjoittaa politiikasta tai sen sivuoireista vaikka kuinka sitä tahtoisi ja vaikka kuinka täältä perimmäisestä periferian loukosta sitä seuraisi sanasta sanaan.

Väliin kun ei vain kertakaikkiseen tapahdu mitään merkittävää. Pääsääntöisesti politikatkin ovat nyt par'aikaa vetäytymässä Hyvä Veli-syövereidensä pimeimpiin loukkoihin, availemaan joululahjuspakettiensa nöörejä uteliailta silmiltä suojissa.

Äänestäjille on pystytetty kaupustelijoiden toimesta joulusirkusteltta siksi aikaa että pahin meteli ja hälinä laantuu. Vaikka olenkin pakana, niin silti toivon että mustakaapujen Jeesus-henkilö vihdoin rohkenisi tulla pataroimaan turuille ja toreille päivittelemään tätä hänen muistokseen viritettyä menoa. Niinköhän säilyisi yhtäkään myyntipöytää pystyssä?

Kuulin viikolla että Kepuleiden pyhän lehmän jälkeen toiseksi pyhintä eläintä sikaa on pupujussinruoka-porukan toimesta häpäisty, mutta onneksi sikatilallinen Anttila (evp.) kuulemma lohduttaa kärsineitä sikoja tai sikojen omistajia €250 000 joululahjalla. Ehkä sillä pieni pahastus liukenee, kärsimykset helpottaa, mutta tämä ei olekkaan uutinen vaan pelkkä maantapa.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ilmastoinninmuutosnäytelmäkään ei jaksa enää kiinnostaa kun juoni on vähitellen paljastunut pelkäksi uudeksi hömppäuskonnoksi jo ennestään rimpuilevien rinnalle. Eikä kaupustelijatkaan ole siitä niin kovin innokkaasti viitsineet elämöidä. Taisivat tulla kerrankin yllätetyksi "housut kintussa".

Tälle joululle ei siis taida vielä olla typerysten rahoille ilmastoinninmuutosleluja, ilmastoinninmuutospartavettä ja ilmastoinninmuutosdeodoranttia ynnä muita EKO-vermeitä. Veikkaan että kaupustelijoita harmittaa. Silmiin ei ole pistänyt edes koko kansan "vastuullista" jokahisen ilmastoinninmuutos T-paitaa.

Sitä paitsi joulun ajan yletön humputtelu ja jätevuorten kasvattaminen turhuuden hömpän takia ei taida minkään, ei minkään laskuopin mukaan olla kovin ekologista ja ilmastointia suojelevaa. Pikemmin se todistaa vain että rahalla saa ilmastoinninmuutosta jatkaa niin kauan kuin persus kestää.
Suoraan sanottuna joulua ja ilmastoinninmuutosta on hankala yhdistää rahasammoksi. Noooh - ehken siihen vielä konsti keksitään, onhan kiraffikin keksitty.


Ainoa valopilkku asiaan tuli eilen PAKKOMAKSU-YLEN uutisoimana. Manipulaatio kansan syvien rivien sukanvarsiin varaamista hätävaroista on jo aloitettu.
Joitakin rahalle persoja tahoja äänestäjien viimeisetkin pennoset kiinnostavat. Siksi eilen julkistettiin mielipidetutkimuksen tulos,
että valtaosa maksaisi 200 euroa vuodessa ilmastoinninmuutoksen torjunnasta.
Aamulehden teettämän kyselyn mukaan n. 70 prosenttia suomalaisista olisi valmis maksamaan vähintään 200 euroa vuodessa ilmastoinninmuutoksen torjumisesta.

Uutinen on kuin suoraan Joseph Goebbelsin oppikirjasta. Niinköhän tätä seuraava uutinen kertoo jo siitä että mielenosoittajat vaativat lupaa saada maksaa.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tavarataivaiden portit on avattu ja inimiset jonottavat ovilla päästäkseen sisään ostoshelvettiin, päästääkseen ylimääräisistä varoistaan. Joka muuta mieltä rohkenee olla tai toista puhuu on poikkeava, yhteiskuntakelvoton pihistäjä ja typerys joka haluaakin vain että markkinatalous kompuroi ja pilaa toisilta joulumielen.

Niin ne vaan ajat muuttuvat, ennen Lumisotaa vielä omillaan toimeentuleva oli arvostettu, ehken joskus onnellinenkin omavaraissuudessaan, kun tulevaisuus oli ensisijaisesti omissa käsissä.

Tänä päivänä onnellinen ja arvostettu on se jolla on eniten tavaraa ja velkaa ja vähiten järkeä eli tolkkua. Valveutuneet itsensä pettäjät ostavat nykyisin toisilleen EKO-joululahjoja! Onko olemassa mitään irvokkaampaa kuin EKO-lahja?
Sitä sopii jokaisen täyspäisen sisimmässään miettiä.

Tervetuloa Absurdistaniin!

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä pakina ystävällesi!
........
Tulen ääressä sitä tulee usein mietittyä, että eikö valhe, petos, vääristely ja osatotuus pikemminkin kuin totuus, ole pysyvämmin vaikuttanut inimisyhteisöjen kohtaloihin niin suomalais-ugrilaisessa kuin muidenkin heimojen keskuudessa?

4 kommenttia:

 1. Olet poikkeava, yhteiskuntakevoton pihistäjä ja typerys, joka haluaakin vain että markkinatalous kompuroi ja pilaat toisilta joulumielen.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista luettavaa mielenkiintoisella tavalla tarjoiltuna jälleen kerran!

  Hieman kyllä epäilyttää tuo tutkielma, jonka mukaan valtaosa suomalaisista olisi valmis heittämään 200 kankkulankaivoon. Siis sinnehän se raha menisi - ei sitä mihinkään ilmastonmuutoksen torjumiseen käytettäisi, vaan johonkin ihan hömpään niin kuin suuri osa muustakin (vero)rahasta.

  Lisää veroja vaan keksitään ja kerätään, mutta silti se ei koskaan näy missään (paitsi ehkä jonkun sellaisen edustajan palkkapussisa).

  VastaaPoista
 3. Elegialle:
  Ja-ha! Kiitän, aika monelle on alkanut selkiämään nämä kot-kotkotukset.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi