perjantai 25. marraskuuta 2011

KAiKiSTA iMELiN ViiSAUVEN LAJi


KAiKiSTA iMELiN ViiSAUVEN LAJi

Joskus muinoin - kai se oli jo reilusti Lumisodan jälkeistä aikaa; elettiin ja kauhea manipulointi ja aivopesu oli käynnistetty Suomen liittämiseksi €uvostoliittoon. Parahultaisesti kun oli selvitty SNTL:n kynsistä juuri ja juuri, pelkillä Finnlandisierung-vammoilla.

Päänkäännytyssotaa €uvostoliitolle suopeaksi johti Mooses, muassaan melkoinen lauma muita autiomaassa harhailevia ohjelmointivirheellisiä pölvästidemareita sekä €uvostoliitosta kultaista vasikkaa muovaileva Kokomusta takapiruna.

Ynnä vielä Kepulien Aho josta tuli maalaiset kannattajansa sekä Alkion pettävä hylkiöiljetys sitten loppupeleissä.

Vasemmistoliitto vasta paikkaili tuolloin nuttuaan, että se kestäisi kääntää taas sitten kun kuseen oltaisiin jo astumassa.

Jo tuolloin muutamat valveutuneet yltiöpäiset täyspäiset sanoivat, että kyllä on maailmankirjat sekaisin jos Suomi noilla puheilla €uvostoliittoon liittyy. Niin vain liittyi - höppänöiden perässähiihtäväin enemmistöllä hunajan hajun perässä, jumalattomana pilvenä ylle vyöryneen propagandan vuoksi.

No nyt on sitten aikuisten oikeesti maailman kirjat sekaisin. €uvostoliitto on kusessa. Suomalaiset samassa tolassa, lähes kaikki.
Vain pers'aukiset ja paremmisto (syöttiläät ja elätit) selviävät tästä kurimuksesta joten kuten. Sekä ne muutamat harvahkot velattomat keskiluokkalaiset. Loput kamelit kiskotaan neulansilmän läpi helvettiin - halusivatpa tai ei.

Ensinnä mainitut eheytyvät siksi kun alemmaksi ei voi vajota, on vain yksi suunta - ylös ja nämä yhteiskunnan johtavat elätit siksi, että heille varataan viimeiset yhteiskunnan killingit palkanmaksuun.

Pikkuporvarillisesta ja velkaisesta, tekomakeaan elämään tykästyneestä keskiluokasta tulee koko suuren kusetuksen keskeinen kohde ja koko lystin kustantaja.

Pers'aukisille soi Radio Ykkösestä tauottomana Nälkämaanlaulu (Kuulkaa\vatsainne\kuiskintaa...).


Syöttiläät saavat vahvistusta Radio Suomesta jatkuvana toistona tulvivasta Erottamattomista (Meitä ei\kukaan voi\koskaan erottaa...).

Digitaalijumiin jäänyt radio Puhe toistaa ikuisesti korviaan myöten velkaiselle keskiluokalle Kävelevää Kataistrofia:
"Vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, kusetus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, kusetus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, kusetus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus, vastuullisuus..."

Voi voi kuin nyt naurattaa ja vetää suupieltä toispuoliseen virneeseen kun muistelee jo Huovisen Veikon tienneen viiskymmenluvun alussa Havukka-Ahon ajattelijassaan kaikkein makeimmasta viisaudesta, jälkiviisaudesta.
Ja että hän sen hyvää hyvyyttään jo tuolloin ilmaisi ja julki pisti.

Sen aika on nyt vihdoinkin koittanut. Kaikilla niillä joilla on se mainittu soma silmä - se joka katsoo taapäin, heillä on nyt iloisen eloinen olo, sisäisestä vitutuksesta huolimatta.
Niin se vain menee. Terveisiä Veikolle sinne Hihitykseen! Ja kiitos!

Kun ei kelvannut €uvostoliittoa äänestäneille hupakoille käytännön viisaus, niin olkoot sitten vaikka otuksia jotka menee mielellään lankaan, jos se on etevästi laitettu.
Juuri kuten Mooses joukkioineen sen muinoin asetti.

Procul harum, nyt on aika nauttia kuksallinen Café Brutal'a.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Jos kättelet kreikkalaista - laske sormesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi