perjantai 30. lokakuuta 2009

SiKA, SiKA JA SiKA - PiAN TULEE JOULU


SiKA, SiKA JA SiKA - PiAN TULEE JOULU

Ihan yksiselitteisesti, jetsulleen, ei tämä HoneNone, sikalentsun informadeeraus ole sujunut, ei silleen vettä valaen. Kyseessä ja hidasteena on tavallisen rupusakin luottamuksen horjuminen.
Enää kaikki mikä ylhäältä tulee, ei olekkaan suoraan
"jumalan sanaa", vaan puhujan paikalle inimiset yhä useimmin laittavat omissa mielikuvissaan jonkun ahneen, omaa etuaan tavoittelevan roiston.
Jonkun ketkun joka on milloisenkin tarpeen mukaan rehellisyyden viittaan
itsensä pukenut; milloin lääkäriksi, professoriksi, wuoristoneuvokseksi, ministeriksi tms.

Ja joka useinmiten, sittemmin, perästä käsin, yhä entistä tihiämpään nykyisin jo paljastuukin kaikenmaailman
kaikkoseksi tai vanhaseksi.

Ne jotka ovat eniten puolueettomasti koettaneet jakaa informaatiota esim. juuri nyt tästä puheena olevasta sikalentsusta, ovat joutuneet syytettyjen penkille. Sanomisia on vääristelty, sanoja asetettu suuhun median toimesta ja samaan kuoroon ovat vielä yhtyneet aina arkkiatri Pelkosta myöten koko Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, jopa sen päämannekiini Pekka Puskaa myöten.
(Terveyden ja hyvinvoinnin laitostahan epäillään tietyissä piireissä hyvin runsaasti lääketeollisuuteen kytkyissä olevaksi... Ei enää virastoksi. Istu ja pala)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pieni intermezzo:
Tämä jo mainittu Puskahan se juuri keksi, lempolainen, kieltää tavallisilta kuolevaisilta ja etenkin oman kotiseutunsa asukeilta kaikki suussa hyvältä maistuvat eineet: Voin, läskisoossin ja kerman ynnä muut suussasulavaiset kylläisyyden tunteen antajat.

Kun inimiset hupsuuksissaan sitten alkoivat kaiken maailman kevytruokavalio-humputuksia kitoihinsa lappamaan, niin allergiatpa ynnä muut omituiset kulkutaudit, aina masennuksista lähtien puhkesivat kukkaan.

No sehän nyt selvä on, jos oikein ahnaalle ja raavaalle urokselle nostetaan hitunen terveysruokaa lautasen reunalle orpona kököttämään ja odottamaan oikeaoppisia toimenpiteitä niin selvähän se, kyllä se alle vuodessa alkaa masentamaan wahvempaakin mieltä.
Masentavan näköinen ja akuutin anemian aikaansaava läjäke on jo itseasiassa koko kyseinen terveysannos. Ei siis ihme että masennuksesta on tullut niin yleinen tauti.

Masennuksesta johtuvien työkyvyttömyyseläkkeiden määrä on kymmenessä vuodessa kaksinkertaistunut. Viime vuoden lopussa työkyvyttömyyseläkkeellä oli masennuksen vuoksi eläkkeellä oli viime vuonna lähes 40 000 henkilöä.
Se siitä.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Mutta vielä sananen tuohon oiwalliseen sikalentsuun. Muualla maailmassa on päivitelty herraskansanosan erilaisella rokotteella, rokotusjärjestyksillä ja ties vaikka millä. Meillä Absurdistanissa kukaan ei ole maininnut edes halaistua sanaa siitä, missä vaiheessa meidän politikat ja muu parempi väki rokotetaan vai rokokootetaanko niitä ollenkaan.

On rupusakille hyvin epävarmaa tietoa, että tarttuuko sikalentsu edes politikkasikoihin. Ei ole informadeerattu että tarttuuko politikkoihin mikään muu pasilli lainkaan, paitsi yhteiskunnan taskuun työnnettyyn käteen seteleiksi naamioituneet pöpöt.

Sikalentsusta on kirjoitettu oikein kahmalokaupalla ja välillä on vaikuttanut siltä että, sikalentsukomitea on kuoliaaksisurrut itsensä, kun odotettu vieras ei ole saapunutkaan aikataulun mukaan. Kvarttaaaliyhteiskunnassa pasilliloillekkin on puukattu hyvin selkeä aikataulu milloin sopii tulla, ettei virkamiehen tarvitse sitä kesä- tai potunnostolomalta käsin hoitaa.

Samoinhan kävi lintulentsun kera. Pitkään eläteltiin toiveita josko edes yksi sorsan ruipelo sattuisi Absurdistanimme kinkerpiiriin töllöämään. Mutta ei, ei tullut kaihottua lintulentsua, ei vaikka rokotetta ostettiin isolle sakille. Kaiken wiisain osa, kansasta, päällykerma tohtoreita ja professoreita, vakuutti rupusakille maksua vastaan tietty, että tosi on nyt kyseessä, piru merrassa ja kanat pidettävä kanaloissa.

Onneksi taitaa tämä sikalentsu armahtaa nyt nämä pahanilmanlinnut. Joitakin aivan erinomaisia tartuntatilaisuuksia on saatu kartoitettua ja medialle ilmoitettua. Jopa yksi vaikeavammainen on saatu pestattua sikalentsumartyyriksi, vaikka kuolinsyy olikin ihan muu virallisenkin lähteen mukaan. Kuolleet kun eivät väitä vastaan, se on lännen laki.

Arvovaltaisella taholla on povattu parhaimmillaan jopa 6000 raatoa. Se panee kyllä jonottamaan vaikka matolääkettä tai muuta korviketta, etenkin kun sen saa vielä ilmaiseksi.
Eilen jo kuului huhuja, että jossakin pitäjässä olisi pieni etuoikeutettujen
joukko saanut välistä vedettyä sikapiikin, Hyvä Veli-järjestelmän kautta, tietty. Rotaryissa ja Lionsseissa saattaa olla myös lompakon paksuuden mukaista järjestelyä olemassa. Mene ja tiedä. Sitä runsaasti eppäillään.


Joka tapauksessa lentsu riivaa inimisiä, saivatpa he tartunnan viruksesta tai rokotteesta tai mediasta. Ja näillä näkymin vielä pitkään.

Sairaat jatkavat sairastamistaan ja lääketehdas rikastumistaan. Usan entisen puolustusministerin Donald Rumsfeld'n entinen Gilead-niminen firma tuottaa ja myy yksinoikeudella, maailman patentilla pönkitettynä Tamiflu-lääkettä kaikille tarvitseville. Tamiflu-lääkkeen vaikuttava aineosa kun on maailman kattavalla patentilla suojattu oseltamivir.

Pirullinen huomautus lopuksi:
Ensimmäistä Absurdistanilaista nuorta sikalentsu-uhria lääkittiin nimenomaan Tamifluulla.

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä pakina ystävällesi!
........
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

3 kommenttia:

 1. EIpä tuohon ole juuri mitään lisäämistä. Ihmeellisiä ovat herrojen tiet.

  VastaaPoista
 2. Huh, en halua sikaflunssarokotusta, röh.

  Olet uuttera päivittämään blogia, näen sinut usein Bloggerin listalla. Nyt olit ilmaantunut seinällenikin ilokseni :))) Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Obeesialle:
  Pian tuosta sikalentsujupakasta ei ota selvää Isä-Erkkikään.
  Sekö lienee sitten tarkoitus

  Ritalle:
  * Kyllä tämä käytävä keskustelu panee haparoimaan epäröimättä.
  * Joka päivä kirjoitan vähintään yhden episodin, en ole päättänyt kuinka kauan vielä.
  * Kävin vilkaisemassa kun ei ole pitkään aikaan kuulunut höykäsen pölähdystä.
  * Kekrimäistä viikonloppua sulle.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi