perjantai 23. lokakuuta 2009

Oi MAAMME ABSURDISTAN, SYNNYiNMAA...


Oi MAAMME ABSURDISTAN, SYNNYiNMAA...

Elämme kovin vaihtelevia, valehtelevia aikoja. Suomi on sodassa jossakin helewetin kuusessa, eikä yläkerta tiedä miten toinen käsi pelaa. Kumpi raapii persikkaa ja kumpi niskaa.
Joku mättää. Pelkääkö sotaministeri Hökämies että rouva Halonen huitasee halolla, jos sotaministeri paljastuu typerykseksi, typerykseksi & typerykseksi?


Tähän aikaan kuuluu ihan normaalina että politikat valehtelevat ja unohtelevat suorassa lähetyksessä kansalaisille silmät ja korvat täytteen pötyä. Pääministeri änkyttää suustaan sellaisia sammakoita joita heimo on tottunut kuulemaan vain suuruudenhulluilta idiooteilta.
Hölynpölyä on ilmassa niin runsaasti että jos totuus ei käyttäisi ehkäisyä se tulisi huomaamattaan tiineeksi valheesta.
Ja Mooseskin vielä hourii ääneen mediassa.

On kai se lopultakin uskottava että sikalentsu on tehnyt nyt vuorostansa pesän Arkadian mäelle kun lintulentsusta pääsivät juuri eroon.

Onneksi - toistaiseksi onneksi sotahommat sentään ovat vielä niin kaukana, ettei muun heimon tarvitse alkaa juosta löysät housuissa ruåtsalaista kinkerpiiriä ja Onnen valtakuntaa kohden kun ylipäälliköt sössivät.
Sieltähän se viimeksikin tosisuuressa hädässä, 60-luvulla, ystävä löytyi.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Juuri kun rupusakilla alkaa olla tietoa kyseisen sodan kaikista tarkoitusperistä niin esiin tulee julkisuuteen tieto että rauhanturvaaminen ei enää kiinnosta täyspäisiä. Että reilussa kymmenessä vuodessa sotaanhakijoiden määrä on pudonnut kymmenestätuhannesta pyöreesti noin tuhanteen kommandoon.

Annettujen tietojen mukaan tämä viimeinenkin satsi, eli Afganistaniin heinäkuussa lähteneestä 86 sankarpojasta, että heistä suurin osa oli Porin prikaatista tulleita, juuri varusmieskoulutuksensa päättäneitä märkäkorvia. Nämä saivat kolmen viikon erikoiskoulutuksen kansainväliseen riisinhallintaan.

Tähän siis on tultu. Suomen kansikuvamaineen ylläpitämiseksi sotaministeri Hökämies on valmis uhraamaan korvantauksiltaan märkiä ja sankartekoihin helposti ylipuhuttavia yltiöpäisiä hölmöjä pyssy kourassa tuhansien kilometrien päähän vieraalle maalle.
Sitä vastaan tietysti yhdelläkään suomalaisella ei ole, että Hökämies, Hökämies ja Hökämies sekä Stuppinen ja Haloska itse astuisivat Afganistanin koneeseen torrakot kädessä.

En usko että koskaan, että missään olosuhteissa näillä vellihousuilla on niin paljon itsekuria ja -tuntoa että uskaltaisivat itse rintamalle mennä. Turvallisinta on huudella ja neuvoa käpykaartin kirjoituspöydän takaa neuvoja muille siitä miten toimitaan. Pelkureita kaikki tyynni.

Afganistanissa on meneillä kovan luokan kommandohomma, sinne on turha mennä rauhankyyhkyt kainaloissa viittoilemaan puheenvuoroa. Vastauksena on suolenpätkiä, roiskuvaa aivomassaa, irtonaisia raajoja ja verilammikoita.
Kerroppa siinä Halosen terveiset YK:lta sitten ystävällismieliseen sävyyn. Kiihtymättä

Toisaalta Kanadan entinen puolustusministeri, kenraali Rick Hillier ennustaa sotilasliitto Naton hajoavan, mikäli Afganistan-operaatio epäonnistuu:
"Afganistan on paljastanut, että Nato
on enää mätänevä ruumis".

Siksikö, siinäkö on perus syy että NATO-uskovaiset omassa
Absurdistanissamme ovat niin innolla lähettämässä sinne kuoleman uhan alle heimon nuorisoa?

Sodan ensimmäinen uhri on totuus. Ei sille mahda jumalatkaan mitään.

Tervetuloa Absurdistaniin!

Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä pakina ystävällesi!
........
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

6 kommenttia:

 1. Toisaalta ja toisaalta.

  Toisaalta mediamme jopa ylen luotettuja uutisia myöten uutisoi kaikki ihan samoja uutisia taustoittamatta asioita. Kaikkien uutisotsikot alkavat olla keltaisen lehdistön tasolla - kuka sitä halusi, en minä?!?

  Suomen taholta operaatiossa on kyse rauhanturvajoukoista enkä nyt ole ihan varma onko ylin johto ollut aina tietoinen, jokaisen lähetetyn joukon työsopimuksista? Eikö poliittinen johto anna valtuutuksen toimille, jonka käytännön puolen hoitaa käytännön johto?

  Kyllä minun korviini asiasta tuntuu nousseen suurempi halonen kuin asia edellyttää...

  Toinen asia on sitten se, mikä Afganistanin operaatio oikeastaan lopulta on - minun mielestäni se olisi tällä kertaa paljon tärkeämpi keskustelun aihe. USA käy siellä sotaa, me olemme sen kumppaneita, mutta rauhanturvajoukkoina - miten sen selität maassa, joka alkaa kokea tulleensa miehitetyksi!?!

  VastaaPoista
 2. Inkiväärille:
  "...uutisotsikot keltaisen lehdistön..." no en minäkään.
  Minusta wanha kokenut sotahevoinen, kenr. Höglund vain ja ainoastaan on puhunut tässä Afganistan-episodissa jotain sellaisita järkeä jossa on jotain tolkkua. Muu on pelkkää polittista sörsseliä.

  VastaaPoista
 3. Taidat olla Oh-show-tah hoi-ne-ne varastanut ajatukseni?;)

  Tuota työsuhdenäkemystä pyörittelivät jälkiviisaatkin eilen aamutelevisiossa; hauska näkökulmahan se on, mutta ei päde ihan kaikkiin työpaikkoihin...

  VastaaPoista
 4. Tirlittanille:
  Saattaa olla niinkin, moni muukin varmaan aattelee tuosta sota hommasta oudommin kuin Hökämies.
  Suomeksi sanottuna ja suoraan:
  "Jos siellä kovin wi**umaista on ollut, niin kuka täyspäinen sinne maksustakaan omaa päätään tukkii?"

  VastaaPoista
 5. Katselin ohjelmaa missä sissit ensin sahasivat laudoista itselleen pyssyjä ja sitten lähettiin.

  Onkohan Nurmijärjen suurmuistikin veistätyttänyt niistä erikoisista höylätyistä laudoista puukkosahalla pyssynnäköisiä? Olisivat valtion raha-ahdingossa tuottavampiakin kuin jatkuvaa rasvaamista ja putsaamista vaativat oikeat?

  Eikös tämä kolminkertainen koohottaja antanut meiltä kaikki toimivat geväärit sinne, eli jospa suuri salaisuus onkin että meidän joukoille ei ole enää kuin näitä erityisesti höynäyteistä laudoista vitsitettyjä pyssylöitä?

  VastaaPoista
 6. Tikkikselle:
  Suattaapa hyvinnii olla tuolleennii, vuan suattaapa tuo olla olematikkii.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi