perjantai 12. elokuuta 2011

HiLLAJAHDiSSA


HiLLAJAHDiSSA

Mitä niin käsittämättömän pahaa tämä ugrilainen heimo on tehnyt, että sitä kuritetaan vieläkin Suomensyöjä Lipposella? Takinkääntäjänä ja NATO-haukkana tunnetuksi tullut "Mungo" teki sen taas. Vielä keväällä kiisti koko savotan. Presidenttiys ei kiinnostanut. Toissapäiväinen ennakkoilmoitus pisti median töppösiin vipinää ja eilen ne kastuivat jo uutisjanon kiimasta. 

TV-lupamaksuilla ylläpidettävä YLE antoi ilmaista prime time -aikaa yhden €U-uskovaisen opportunistin ajatusten markkinointiin. Tilanne alkaa muistuttaa Berlusconilaista farssia.

Eilen siis sitten tämä "Mungo" Lipponen vetosi myös yleisen poliittisen ilmaston muutokseen Suomessa syyksi takinkäännölleen.

Tuntuipa tällä köriläällä oleva tiedossa myös joku hantaaki jolla globalisaatiotakin pystytään ohjailemaan Suomen presidentin toimesta.
Ja ilman muuta, totta kai, se nyt ainakin tuli selväksi, että hänellä on ainoan oikein ajattelevan ainoa yksinoikeus ainoaan oikeaan mielipiteeseen.

Mutta vielä tuohon alkuun lätkäistyyn kysymykseen. Mitä me olemme tehneet sellaista, että lähes jumalan valittuna kansana ansaitsemme tämän kohtalon, johon €uvostoliitto ja €urouskovaiset ovat meidät viemässä? 


Onko tämä vain rangaistus siitä, että herkkäuskoisin sakki uskoi kaikki Lipposen johdolla syötetyt lätinät ja lupaukset paratiisista ja seitsemästä neitsyestä tuolloin €U-vaalien alla vuonna -95?

Kun nyt seuraa kahden länsimaisen rajanaapurin, Ruåtsin ja Norjan menestymistä tässä globalisaatio-kaplakassa, kuin myös itänaapuri Venättän, niin tyhmempikin hoksaa, että Suomi tässä nimenomaan on jakamassa avokätisesti heimon verellä ja hiellä kasaamia varoja itse itsensä vastuuttomasti kiipeliin ajaneille roistosakeille.

Nyt presidentiksi itse itsensä jo valinnut "Mungo" Lipponen nimenomaan oli se henkilö joka veti demareiden rekeä €uvostoliiton ytimeen ja nämä pässinpäinä seurasivat johtajaansa.

On käsittämättömän hävytöntä, että ensin omaa isänmaatansa vastaan keplotellut ja sittemmin sen itsenäisyyden myynyt politiikan lipevä kaupparatsu ja lehmäkauppias muutaman vuoden tekojaan haudottuaan ilmoitusluonteisesti kertoo alkavansa "pyydettynä" Suomen presidentiksi.
Muu demarisakki tietysti onnesta lääpällään, suutelemassa ja pesemässä mestarinsa (koodi XV/326/71; salaiset kansiot) jalkoja.

~~~~~~~~~~~~

Olimme eilen ehtoolla hillajahdissa Nuorgamin tuntureilla Pulmankijärven suunnalla. Kahvi- ja makkaratulilla oli oiwallinen tilaisuus vilkaista muuhun Suomeen päin. Kaldoaivin huipun takaa näkyi n. tuhannen kilometriä poliittista Suomea etelän suuntaan.
Vasta siinä hiljaisuudessa, hämärän ensi kosketusten kaatuessa päälle, tajusin mistä iltapäivällä YLEstä suorana tulleessa Lippos-lähetyksessä on kyse.

Kaikki ei suinkaan ole sitä miltä ensialkuun halutaan näyttää. Ja siihen myös itse "Mungo" haastattelussa viittasi, tosin epäsuorasti. Ei Paavo Lipposella Suomensyöjänä ole mitään mahdollisuutta päästä presidentiksi, se on varmasti myönnetty heti ensimmäiseksi niiden taholta jotka tämä kepposen ovat laatineet.
Mutta Paavolla on mahdollisuus sitoa niiden höppänöiden äänet, jotka häntä ovat aikain saatossa äänestäneet ja se saattaa piisata Niinistölle Soinin päihittämiseen II-kisassa, jos tämä siihen ryhtyy.

Elikkä siis kyseessä on hyvin suurella todennäköisyydellä Kokomustan ja demareiden lehmänkauppa jonka sopimus on piilotettu kassakaappiin wanhan vallan jatkumisen takeeksi. 

Se on tämän homman "clue"

Tässä poliitisessa kannatuskisassa demareiden on järkevä peesata kokomustaa ja poimia vauhdissa muruja uutta tulemistaan silmällä pitäen.
Kokomusta-Demari akseli on aiemminkin osoittanut toimivuutensa. Siitä on vankkaa näyttöä. Molemmissa koplissa on omat opportunistiset saalistajansa joita lammaslaumat seurailevat odotuksin.

Lipposen esitys ja esiintulo on vallankaappauksen valmistelua hentoa, juuri esiin noussutta kansavallan herkkää sirkkalehteä vastaan.

On syytä muistaa ikivanha totuus, kuin myös ikivanha wiisaus: "Jolla valtaa on - se myös käyttää sitä".Oh-show-tah hoi-ne-ne

Vetoan ylenpalttiseen siveellisyyteeni tekstini rahvaanomaisia sanoja sisältävissä kohdissa, vaikka olenkin tätä nykyä pääsemässä tuosta tavasta.

2 kommenttia:

 1. No eipä ole kaksisia vaihtoehtoja toistaiseksi tarjolla. Ja jos kahdesta paavosta on valittava, valinta on helppo. Jos Arhinmäki liittyy joukkoon, se voi olla jo vähän vaikeampi :)

  Tuskin kovinkaan monen äänestäjän poliittinen muisti riittää niin kauas, että ajattelisi ko. asioita. Ovat vaan iloisia, että vanha tuttu - muukin kuin se pressakilvan vakityrkky - ilmoittautuu mukaan. Että hyvä kun muistutat!

  Oletko pääsemässä tavasta olla siveellinen, vai mitä tuossa hitaasti kulkevassa tekstissä sanotaan? Ehdin unohtaa alun, ennenkuin näen lopun...

  VastaaPoista
 2. Sannalle:
  Sanos muuta!
  Ja kyllä. Olen pääsemässä.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi