perjantai 27. toukokuuta 2011

JOS TÄYTÄTTE MUN LASiNi...


JOS TÄYTÄTTE MUN LASiNi...

Niin - tahdon kertoa. On surullista että tällaisten "Waaran vuosien" aikana suomalainen parhaimmisto sotkeutuu lillukan varsiin joutavanpäiväisen neekeriukon takia. Samassa veneessä ovat saaneet kyytiä mustalaisukot ja -akat, eskimot ja jopa intiaanit sekä kaikkea siltä väliltä; lihavista läskeihin.

No ryssät oli jo unehtua minultakin.

Ensin häviää tolkku, sitten kai kohta kielletään jo savakot ja savolaiset, lappalaiset vaan ei lappilaiset. Karjalaisillahan on jo kokemusta kieltämisestä.

Politiikka, homo, islam, lesbo, Portugali, Kreikka, Irlanti, velka, takuu, vekseli ja vekkuli ovat varmaan tyhjäpääviher- ja vassarihörhöjen listalla.

KIELLETTYJEN SANOJEN lista vaikuttaa loppumattomalta. Ja kaikki vain, että jostakin pölkkypäästä tuntuu pahalta jos se sattuu loukkaamaan varsinaista asianosaista. Kuka näille lemmon idiooteille onnistuisi kertomaan: "Ei haukku haavaa tee, jos ei rakkikoira puraista saa."

Kaikenlaisiin kotkotuksiin sitä saadaankin suomalainen rupusakki alistumaan - Voi Irlannin Portugal - Kreikka.

Korrektius on saavuttamassa kiimaisen kiihkonsa huipun. Farisealainen parhaimmisto näkee piruja kaikessa miten rahvas toimii. Eliittiosasto hykertelee käsiään kun pilkunnussijat ja paskantärkeät kokoontuvat analysoimaan ja arvioimaan tuikituntemattomien inimisten sanankäyttöä. Ja aina väärin.

Aina oikeassa olevan tekopyhän parhaimmiston mielestä rupusakin sanomiset ovat vulgäärejä, rahvaanomaisia, rasistisia, suvaitsemattomia ja ties mitä. Kaikkea mitä sairas - hyvin sairas mieli voikaan keksiä parhaimmiston maailmoja syleilevässä hourupäässä.

Alkaa ottaa vähitellen päähän kun omaksi onnettomuudekseen on kiinnostunut hieman seuraamaan sivusta miten maailma hölkkää eteenkäsin ja aina jossain törmää näihin rasismikortin heiluttajiin.
Tavalla tai toisella.

Kaikkein typerintä polemiikissa on se, että kun tuo rasismin käsite otetaan leimaksi ja sitä lätkitään alinomaan, se muuttuu yön yli seisseeksi kaljaksi - väljähtyy.

Sitä paitsi on olemassa monia kovin arvotettuja ukuleita joiden mielestä koko rasistinen teoria on sekä mieltä ja järkeä vailla ja kaikenlisäksi mielipuolisen höyrypäinen.

No, sitä onko - tutkiskelkoon jokainen humeetissaan itse, jos kykenee. Elämä on opettanut, varoitan siksi. Kaikki eivät kykene. Niin se vaan on.

Rasismilla ratsastaminen on Narkissoksen tautiin sairastuneiden mielipuuhaa. Sääli. Siitä saa näköjään kärsiä koko heimo.

Mistä ihmeestä näitä löyhäpäitä oikein sikiää - se tässä ihmetyttää, kouluko näitä tuottaa? Koko homma alkaa mennä kipukynnyksen yli kun on Suomessa alettava suomen kielellä varomaan supisuomalaisia sanojaan.

Yllä mainituilla äääliöillä on kummallisia sekä eriskummallisia tapoja katsoa koko ajan varpaillaan ylempää, nokanvartta pitkin muita. Ikään kuin vain heille olisi oikeus arvostella muita. Muiden arvostelu on "väärin sammutettu".

Näille itseään sivistyneinä pitäville tomppeleille ei kukaan ole viitsinyt vaivautua kertomaan, että sivistys loppuu keskimäärin siihen kun eineet loppuu. Siinä 3. nälkäpäivän kieppeillä. Eikähän sivistys aikuisten oikeesti ole muuta kuin kykyä lykätä herätteen ja tyydytyksen väliaikaa - on joku sanonut, sivistymättömänä en muista.

Halveksiminen, pilkka ja iva ei kuulosta tietenkään pitkään hauskalta, ei varsinkaan jos se kohdistuu itseen tai lähimmäiseen. Mutta kyllä siinäkin on otettava tolkku käteen. Halveksia, pilkata ja ivata saa. On tyyten eri asia miltä kukin saa sen kuulostamaan, riittääkö kompetenssia sanoa niin, että se sattuu oikeasti. Että sillä on vaikutusta. Muutoinhan se on hukkaan heitettyä lässytystä.

On nimittäin olemassa ja elämässä sellaisiakin inimisiä joiden selästä halveksunta, pilkka ja iva valuvat kuin vesi hanhen selästä.

On inimisiä joihin neekeriukko, ryssä ja hurri ei vain pure ja sillä siisti.

Meidän tavallisten rupusakkilaisten kannattaa miettiä miksi kieltää typeryksenä pitämäänsä inimistä pidättäytymään noista edellä yllä mainituista toimeliaisuuksista. Eikö ole parempi sallia hänen todistaa sanoilla se typeryytensä jota me itse vain epäilemme vasta?

Minä otan nyt ja nousen, pistän tulen, pannun kolmijalkaan ja odotan kuni saan kohvet.

Sillä siisti. Päätän lähetykseni tähän.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Joka nyt pitää silmälappuja, tietäköön että samaan varustukseen kuuluu vielä suitset ja ruoska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi