perjantai 30. syyskuuta 2011

MOOSEKSEN KiRJA


MOOSEKSEN KiRJA

Viimeisimmän tiedon mukaan Mooseksen kirjassa ei sitten kerrotakkaan tästä etiäppäin, että Mooses veti Kuopion lyseossa uskonnon opettajaa turpiin -59. Koko hauska kepponen onkin muka suoraan "pimeyden ytimestä."
Sen sijaan Ensimmäisen Mooseksen kirjan 4. luvussa kerrotaan Kainista ja Aapelista ja siitä kuinka Aapelin kävi kun karkea Kain tuiskautti sitä luuvitosella kainosti otsaluuhun.

Löyhästi aasilla ratsastain; Kuopiossa asui taannoin eräs Aapeli, muudan Simo Puupponen niminen mies, toimittaja joka kirjoitteli salaviisaudella höystettyjä romaaneja.

Laivat olivat tuolloin usein puuta, mutta toimittajat rautaa.

Romaanista Siunattu Hulluus - elokuvaversiossa on eräs episodi joka vapaasti muistellen sopii tällä erää parhaiten kuvaamaan rupusakin näkökulmaa hallituksen yksioikoisiin toimenpiteisiin - kuin samalla myös tietyllä tavalla yksioikoisia mooseksia.

Kun Elmeri ilmoittaa olevansa rakastunut naiseen (hallitus €uroon ja €uvostoliittoon) ja perustelee sitä tunteella, toteaa siihen Ano veljelleen Vilippukselle (rupusakki): 

"Mies jonka pääluutkin on tehty niin ohkasista tarpeista, että tyhmyys suorastaan paistaa läpi. Ei semmosen sovi rakastua. Eikä etenkään naiseen."
Aivan oiwallista salaviisautta sanon minä.

Rienaavan kohtalokkaasta rakastumisesta onkin kyse kun lähes 1/3 kokoinen velkavastuu valtion vuosibudjettiin nähden otetaan päälle ehdoin tahdoin muiden tekemien törsäilyjen takia.
Mistään wiisaudesta asiassa ei voi siis olla kyse, kaukoviisaudesta vielä sitäkin vähemmän.

Samassa sekakuorossa patamustan Kokomustan matematiikkaneron johdolla hymisi hymniä €uvostoliitolle koko takkinsa napit paukkuen kääntänyt työkansan paremmisto. Vihreällä veralla ristin varjossa. Myös ruåtsiksi.
Vain Mustajärvellä ja Yrttiaholla ei ollut kynsi kylmennyt - äänestivät vielä syntymättömien lasten velkataakan lisäämistä vastaan.

Noin €1400 000 000 (14 miljardin €uron) velkavastuiden puolesta äänestivät nämä seuraavat yltiöpäiset ja omista eduistaan tinkimättömät työkansan parhaimmistoon kuuluvat: 

Arhinmäki Paavo, Kalliorinne Risto, Kontula Anna, Korhonen Martti, Kyllönen Merja, Lapintie Annika, Modig Silvia, Pekonen Aino-Kaisa, Tiainen Eila ja Virtanen Erkki.
Lyhyestä virsi kaunis. Demareita ei kannata edes listata.

Näemmä parhaimmistoon on levinnyt koko rupusakkia uhkaava syöpäkasvainten etäispesäkkeistö. Toivottavaa on, että se lopulta tuhoaa myös nämä alustansa.

~~~~~~~~~~~~

Kuinka kaikki rupusakille tähellinen onkaan kirjattu tähän niin vaatimattomaan johtopäätökseen:
"Valtio on jo luonnostaan moraaliton, joten kaikki bisnes valtion kanssa on moraalitonta.

Valtion toiminta perustuu hyvin organisoituun järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Se ansaitsee suurimman osan tuloistaan veronkiskonnalla, uhkapeleillä, alkoholilla ja tupakalla sekä inimisten liikkumista pakkoverottamalla. 

Se kontrolloi kaikkea liiketoimintaa ja vaatii suojelumaksuja. Jos yritys jättää maksamatta, niin valtion väkivaltainen kenttäorganisaatio pitää huolen siitä, että yrityksen toiminta katkeaa kuin kanan lento.

Suomen mafialla on jäseniä arviolta 125000 ja moninkertainen määrä pikkurikollisia rikoskumppaneinaan.

Virkamiehet ovat tämän organisaation mafiosoja, poliitikot narreja ja poliisit sotilaita..."


Procul harum,Oh-show-tah hoi-ne-ne

Wanhempana sitä sitten pystyy muistamaan mitä hyvänsä, on se tapahtunut tai ei.

2 kommenttia:

 1. Vilpitöntä ja veljellistä haastelua.

  http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=28&t=664&a=4460

  VastaaPoista
 2. OK'lle:
  Oikein kateeksi käy tuollanen ihastuttava sanailu.
  Salaviisautta julkisesti.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi