perjantai 2. syyskuuta 2011

79 - LENTO TUNTEMATTOMAAN


79 - LENTO TUNTEMATTOMAAN

Sensuuria pukkaa. Viimeaikaiset julkiset keskustelunavaukset ovat olleet ikäviä. Niissä ollaan sananvapautta tukkimassa tavalla tai toisella, vaikka Turusen pyssy on jo täynnä.
 
Vuosikymmeniä kestänyt median manipulointi nomenklatuuran hyväksi, eduksi, on alkanut tyssääntymään rupusakin vihdoin hokatessa internetin tarjoaman hyödyn mielipiteen vaihdossa. 

Kaikki eivät osaa, eivät hallitse - eikä kyllä tarvitsekaan, korrektia vuorovaikutusta. Sekin on osa vallankäyttöä - korrektius, sillä suljetaan suita, ummistetaan silmät jossakin asiassa.
Korrektiuden varjolla ollaan kieltämässä nimimerkkikirjoittelua hyvin monella rintamalla.
 
Suorastaan ihmeelliseltä vaikuttaa se, että henkitoreissaan rimpuileva vihervasemmisto on yltynyt samaan kilpalaulantaan - ikäänkuin sanomisen vapaus olisi uhka myös heille. 
 
Nooh - toisaalta, miksei olisi, tekopyhyyden ja farisealaisuuden viitan alle kätkeytyvä aivan sama vallanhimo haluaa Januksen kasvonsa verhottavan burkhalla.

Vaikuttaa kovin oudolta kun kerran useimmalla alustalla sallitaan tuoda esille isommitta kipunoitta kirjoittavien wiisaus, nokkeluus ja taito, siinä kuin omahyväisyys, Narkissoksen tartunnat sun muut hilisvinkeet ta tarkoitusperät, niin miksei sitten sallittaisi lukijoiden tehdä ihan omia yksilöllisiä johtopäätöksiä niihin liittyvistä kommendeerauksista. Typeristäkin.

Minusta siinä ei ole mitään pahaa, kernaasti päin vastoin, että nerokkuuden vastapainoksi noilla alustoilla voi havaita typeryyttä ja panna havaintonsa vastaisuuden varalta talteen.

Kyllä ruma sana on sanottava niin kuin se on. Sillä siisti. Jos totuuden puhumisesta joku kermaperse nokkaantuu, se on siinä. Paska on haissut iät ajat silkalle paskalle ja tulee sitä tekemään tuhansia vuosia eteenpäin.
 
 ~~~~~~~~~~~~
 
Sota on käynnissä - informaatio sota, eliitti tietää koko ajan enemmän menossa olevasta tilanteesta kuin mitä sallii kerrottavan ulos. Se on avoimeksi ja läpinäkyväksi markkinoidussa yhteiskunnassa kovin outoa. Sen sijaan ymmärrettävää kyllä. Ahneudesta mielisairastuneet haluavat omia tietonsa.

Koko internetin kontrollihaave on paradoksi. Kun ahneimmista ahneimmat, eli pankit ovat ehdoin ja tahdoin pakottaneet jopa mökin mummun ja sokean Reetankin nettikoneen ääreen näpyttelemään saadakseen laskunsa maksetuksi ja asiansa toimitetuksi ilmaisella työvoimalla, niin sitten sama aparaatti mahdollistaakin myös kapinoinnin vallassa olevaa mahtikoneistoa vastaan.
On suorastaan rupusakin onni, että tämä näkökulma jäi huomiotta vallan ja ahneuden tihentymältä.

Ääri €U-uskovaisten keskuudessa tiedetään par'aikaa, että luku 79 tulee olemaan merkittävä käännekohta koko €U-uskonnon suhteen, ennen kaikkea €uron suhteen. Luku 79 on yhtä merkittävä tai ehkäpä vielä monta kertaa merkittävämpi kuin on intiaanien maita miehittäville luku
911.

Suurin osa €U-uskoon hairahtuneista alamaisista ei tuosta 79-jutskasta tiedä mitään, vain joillakin aikaansa seuraavilla on joku tola asiasta.

Aivan erityisenä kulminaatiopisteenä voidaan näillä näkymin pitää nousuviikon keskiviikkoa 7.9. Tuolloin nääs Saksan oma perustuslakituomioistuin julkituo ottamansa kannan siihen, onko Saksan osallistuminen Kreikan lisätoimenpiteisiin perustuslain mukaista.

Jos perustuslakituomioistuin toteaa, että Berliinissä sovittu Euroopan vakausrahasto on €U-lakien, tai jopa vieläkin pahempaa - Saksan omien perustuslakien periaatteiden ja säädösten vastainen, tulee seurauksena olemaan €uroalueen romahtaminen,  uron loppu.
Rouvakanslerin loppu ja ties vaikka minkä Kataisen loppu - Soininkin loppu, sillä mitäpä on enää kalvaa jos koko €U-uskonto romahtaa.
Omat koirat kaluavat kuola valuen Merkelin  kinttuja.

€uroalue vaikuttaa nyt tällä hetkellä syksyn heikolta jäältä, jossa mikä tahansa askel saattaa olla se kohtalokas ja viimeinen.

Nousuviikon keskiviikkoon latautuu siis ennennäkemätön määrä panoksia.

€U-uskonnon alaisuudessa elää n. 500 miljoonaa + 1 Pelle miljoona ihmistä ja keskustelee toistensa kera sivumennen asiasta noin 230 Baabelin kielellä tullakseen hullua hurskaammaksi.

Yksi on joukosta poissa, "Sven Dufva" - totuus menehtyi ensimmäisenä, se tallottiin tässä informaatiosodassa ensimmäisenä jalkoihin.
Vai missä on lukija huomannut nostettavan em. asiasta suurempaa älämölöä? Khelsingin Правда vaikenee kuin kusisukassa. YLEn pääuutinen on sienisato ja suolan loppuminen kaupoista.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Wanhempana sitä sitten pystyy muistamaan mitä hyvänsä, on se tapahtunut tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi