perjantai 15. heinäkuuta 2011

SYÖPÄLÄiSTEN KENRAALi


SYÖPÄLÄiSTEN KENRAALi

Aina pohjoisinta Tunturi-Lappia myöten on koettu pitkin kevättä ja kesää syöpäläisten yhä äkeämpiä ja vihaisempia pistoja. Rokotukset ovat lisääntyneet entisestään kesälomien aikana kuulemma ja voi vain kuvitella millaista aktiivisuutta ne ovat osoittaneet tiheämmin asutussa Ruuhka-Suomessa.
 

Vaikuttaa kovin todennäköiseltä, että ottaen tämän ajan €uro-kataistrofiuutiset huomioon, kyseessä on kuitenkin vain pelkkä leppoisa kenraaliharjoitus wanhusten ja muiden vähäosaisten höppänöiden avulla, jossa valmistellaan todellista verenimijöiden maihinnousua suomalaisen heimon maille.

Tokihan kaikki valveutuneet lukijat muistavat, että omaisuudenhoitoyhtiöt Arsenal Oyj, Arsenal-SSP Oy ja Arsenal-Silta Oy myivät taannoin, tarkemmin ottain 31.3.2000 allekirjoitetulla kauppakirjalla yhteensä noin 76000 saatavaa, pääoma-arvoltaan noin 12 miljardia markkaa, vain 600 miljoonalla markalla Aktiv Hansa Oy:lle ja C&A Finland Oy:lle.

Kysymyksessä oli tuolloisen Suomen oloissa erittäin suuri ALE-kauppa. 

Kaupalle antoi hyväksyntänsä omaisuudenhoitoyhtiöiden valtio-omistajan puolesta II-valtiovarainministeri, Vasemmistoliiton Suvi-Anne Siimes, joka sittemmin palkittiin velallisten orjuuttamisesta Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtajan tittelillä ja josta sittemmin palkittiin vielä TELAn toimitusjohtajaksi.

Kauppa-asiaa käsiteltiin sen aikaisen hallituksen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa kahteen kertaan syksyllä 1999 (29.11. ja 8.12.). Tuolloin asia delegoitiin Siimekselle.
Edellä mainitun valiokunnan kokouksessa 29.11. mukana olivat Paavo Lipponen, Olli-Pekka Heinonen, Suvi-Anne Siimes ja Eva Biaudet. 

Kokouksessa 8.12.: Sauli Niinistö, Olli-Pekka Heinonen, Sinikka Mönkäre, Kalevi Hemilä, Suvi-Anne Siimes ja Erkki Tuomioja. 

(yllä lihavoidut hoitavat palkintovirkoja)

Ensimmäinen mieleen noussut kysymys tätä uutta syöpäläisaaltojen invaasiota seurattuani kuuluukin; nykyhallituksen Arhinmäkikö pestataan myymään seuraavat roskalainat taas jollekin syöpäläissakille?


Sama puolue - vassarit, taitaa olla sopivin silmittömässä vallanhimossaan tähän tehtävään. Nooh - jos ei sentään puolueen perusjäsenet, mutta toimeenpaneva komitea ainakin. 


Jos joku ei enää muista, niin koko nykykaplakan alkaessa 2008 syksyllä,  Kepulien Kokoomus-hallitus antoi 50 miljardin €uron pankkitakuun suomalaiselle pankkisektorille. Siitä on taas hyvä aloittaa verovarojen ulosmittaus. Historia toistaa itseään...

Onneksi sentään Mustajärven-Yrttiahon moraalin tulilinja kestänee ja pitänee.

~~~~~~~~~~~~

Kirjoitan ihan vakavissani. Meillä tavallisilla rupusakkilaisillakin on lupa spekuloida. Tilanne vaikuttaa olevan kääntymässä hallitsemattomaksi. Missit ja tissit kannattaa nyt unohtaa roskalehtien sivuille lojumaan. Paljon paljon suuremmista asioista on kyse hämäränhenkien maailmassa, lumeviitan alla. 
Päivittelemisen sijaan pitäisi parahultaisesti alkaa pohtimaan selviytymisstrategioita.

Kuinka paljon onkaan Suomessa esim. vanhuksia jotka syystä tai toisesta ovat "pakotettuja" käyttämään aivan minimaalisella kokemuksella ja taidoilla tietokoneita ja pätkivää mokkula-nettiä tms. laskujensa hoitamiseen ja kuinka monta epäonnistumista niissä suoritteissa tapahtuukaan vuositasolla?

Entä mikä onkaan se näiden edellä mainittujen syöpäläisten laskuttama "rikesakko" taitamattomuudesta kun maksu ei syystä tai toisesta ole siirtynytkään vaan käynnistää hyvässä uskossa toiminutta wanhusta kohtaan perintätoimen.
 

Häijyin tällä hetkellä tietooni saatettu perintätoimi koski 14 senttiä, jota perittiin €21 perintämaksulla ryyditettynä, perijänä Intrum Justitia Oy.
Toki tuolloin ei kysymyksessä ollut vanhus, mutta tuskinpa vanhuksille verenimennässä mitään elakelaisalennuksia myönnetään.

Tilastojen mukaan 18.3.2011 Suomessa oli 659 044 yli 70-vuotiasta. Jokainen lukija voi kuvitella itsessään millainen rahasampo tämä massa on noille perintäsyöpäläisille jo yksistään.
 

Kun tuohon määrään lisätään sitten muut onnettomat sekä tunarit syystä että toisesta ja vielä lisäksi tulevan syksyn €uro-tukihullutuksen aiheuttamat mahdolliset uudet yrittäjä- ja asuntoloukku-uhrit, niin on syytäkin jo pelätä ja kauhistella sitä kalabaliikkia joka on syntymässä.

Ihan vain asian kongretisoimiseksi:

Pelkästään - jos nuo 659 044 yli 70-vuotiasta tekevät yhden virheen/vuosi se merkitsee liki 14 miljoonan €uron siirtymistä vanhusten kukkaroista perintäsyöpäläisten tilille. Vuosittain.
Mitkä kestit pistetäänkään pystyyn perintäfirmojen osakaskekkereissä sitten kun €urokin menee kuralle.

Syöpäläisfirmojen nousujohteinen tulevaisuus näyttää olevan turvattu. Ei siihen ennustustaitoa tarvita, riittää kun osaa tunnistaa tosiasiat ja osaa laittaa ne järjestykseen. Syyt ja seuraukset selviävät kyllä.


On vielä syytä huomauttaa, että ei tässä tahallisuudesta johtuvia syöpäläisten sanktioita arvostella, niistä kuuluukin saada korvilleen, mutta sitä kyllä, että ilmiselvästi, ilman osaa tai arpaa, myös syyttömät joutuvat tämän ahneuspelin maksumiehiksi syyttä suotta.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Vetoan ylenpalttiseen siveellisyyteeni tekstini rahvaanomaisia sanoja sisältävissä kohdissa, vaikka olenkin tätä nykyä pääsemässä tuosta tavasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi