perjantai 29. heinäkuuta 2011

NORJA-ORGASMi


NORJA-ORGASMi

On oikea oikeassa olemisen tulva keskellä kesää. Johtuneeko ennätyslämpötilan ennätyspitkästä vaikutuksesta humeettiin vai mistä, että päät on alkaneet pehmetä ja subjektiivisten kollektiivinen vainoharhaisuus tunkee läpi puheissa niin kaupan kassajonossa kuin myös siellä missä toinen tapaa toisen ja eritoten siellä missä toinen ei tapaa toista muuta kuin sähkön välityksellä.

Vuorovaikutteisille palstoille ja - alustoille on ilmaantunut yhen äkin, todennäköisesti ja
hyvin runsaasti mitä luultavimmin Norja-orgasmin seurauksena, ikään kuin jostakin Hornan syövereistä, oikein ajattelevan mölytorven yksinoikeus oikeaan mielipiteeseen.
Ja joka (tämä em. orkku) on kostean ja lämmön vaikutuksesta alkanut pukkaamaan mädättäjäsientä humeettissa, niin että suvaitsevuuden metaaniliekki on roihahtanut sellaiseen raivoon, että tässä yltyvässä kiimassaan suvaitsevaisin suvaitsevimmistakin on muuttunut kiivaimmaksi suvaitsemattomaksi.

Ympäri tullaan ja yhteen käydään.

Löylyn sumentamassa humeetissaan nämä yksinoikeuden oikeaan omineet oikeassa olijat huitovat ja lyövät leimakirveellään kaikkea mikä liikkuu.
 

Siinä on suvaitsevaisuuden koko kuva. Esimerkki siitä mihin yksinkertainen ajattelu johtaa monimutkaisessa maailmassa, Vaikuttaa siltä, että päätöikseen suvaitsevuutta harrastavat ovat aivopesun myötä muuttumassa zombeiksi, joihin ei mikään looginen, yksinkertainen selitys tai vaihtoehtoinen  näkemys uppoa.
 

Yksinkertaiseen ajattelukykyyn yksinkertaisesti ei näköjään yksinkertainen asia mahdu vaan sitä on pyöriteltävä humeetissaan niin kauan että siitä saa sellaisen ympäripyöreän typeryyden jonka voi oksentaa näkösälle.

En ole uskonut koskaan kesähelteiden myönteisiin vaikutuksiin aivotoiminnan osalta, pikemminkin päinvastoin ja tämä hellekausi saa minut entistä vakuuttuneemmaksi asiasta.

Eikä siinä mitään, minä kyllä suvaitsen nuo suvaitsevuudessaan suvaitsemattomuuteen langenneetkin.
 

Vaikka tilapäinen löyly onkin aasinsilta ajatuskyvyn virkistämiseen, niin silti siinä piilee sama idea kuin vasaralla peukaloon lyötäessä. Se ei koske ennen kuin ottaa vasaran pois.
Tiedetään empiiristen tutkimusten kautta, että löyly ikään kuin pusertaa humeetin läjään, panee ähkimään ja pakkaa pukkaamaan nahkan linnunlihalle.

Kun sitten poistuu verannalle vilpoilemaan ja ähkimään, mieli avartuu aivan uusiin kosmisiin sfääreihin. 

Se on sitä löylyn myönteistä vaikuttamista.

Mutta jatkuva löylyssä (helteessä) oleskelu, se on inimiselle, järjelle ja älylle kovin waarallista, erittäin vaarallista. Hyvin vaarallista. Se, sellainen siis sumentaa aivot ja Lannanmaasahan tuota hellettä on taas kotvan piisannut.

Tulokset alkavat näkyä:

Höperehtimään alkaneen Erkin toimesta ollaan aseita kieltämässä.
Suomalaisia syytetään/syyllistetään ABB:n teloituksista kulttuuriministerin lehmänkaupoista yli jääneellä wimmalla. 
On vietetty kaikenkarvaisia hiljaisia hetkiä, ylläpidetty suruliputuksia ja -adresseja.
Mihin kaikkeen tämä pässinpäiden ryhmäkiima lopultakin johtaakaan?
 

Helvetinmoinen vedätys on käynnissä ja löylynlyömät seuraavat lammaslaumana ruoka-astian perässä.

Kukaan näistä oikeassa olijoista ei suostu kertomaan, mihinkä virkakunta tarvitsee aseita jos ne kerätään rupusakilta pois.

Kaikkihan tietävät mikä ääni kuuluu kun kahta kämmentä lyö yhteen - klap-klap! Mutta tämä kiihkosuvaitsevaisten sakki ei tiedä sitä minkä äänen yksi kämmen päästää.

Tilanne on Norja-orgasmin osalta niin absurdi, että se ylittää vauhkoontuneisuudessaan kaikki tähän saakka muistamani

Ja samaan aikaan vaikkapa esim. Libyassa Nato jakaa aseita siviileille ja siellä lahdataan JOKA PÄIVÄ vähintäänkin sama määrä kuin ABB toimitti kerran eläessään.
Ja monessa muussa maassa samoin.

Nämä tiedot nyt jostakin syystä eivät koskekaan näitä yksinoikeuden oikeaan omineita, Norja-kiimaan päistikkaan antautuneita ainoita oikeassa olijoita.

Kuuntelin YLEltä hetkisen suvaitsevaista - se oli samanlaista kuin aina - ällöttävän omahyväistä niljaista.
Leimakirveen iskut karkottivat minut nuotiolle nauttimaan kuksallisen tai pari Café Brutal'a.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Vetoan ylenpalttiseen siveellisyyteeni tekstini rahvaanomaisia sanoja sisältävissä kohdissa, vaikka olenkin tätä nykyä pääsemässä tuosta tavasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi