perjantai 1. heinäkuuta 2011

JOS SYKSY SAA


JOS SYKSY SAA

Krokodiilereillä on koittamassa kovat ajat, jos lisää Mustajärvi-Yrttiahoja (Vertebrata) syntyy jo orastavan syksyn mittaan kuin sieniä sateella; €uvostoliiton taloudellisen tilanteen rupsahtaessa yhä enemmän ja enemmän muistuttamaan raekuuron pieksämää lehmän paskaa näillä näkymin.
 
Syy moiseen olettamukseen piilee siinä, että normaalisti luotettavina pidettävien lähteiden mukaan krokodiilerit pitävät ennen kaikkea mieluiten selkärangattomista (Invertebrata) otuksista - niitä kun on helpompi niellä.

Jos nyt syssymmällä tilanne tuuhettuu sille mallille, jotta selkärangattomien (Invertebrata) summassa tapahtuu muutoksia, niin kyseeseen tulee pian nälänhätä krokodiilereiden suhteen. 
Se taas on eläintenluonnonsuojelulaissa jyrkästi kiellettyä, joten toistaiseksi vielä pystyssä kukkuva hallitus tehnee kaikkensa, että jostakin saadaan vastaanotettua niin tuhruista ja hämärää apurahaa muille eroa kaipaaville, ettei siitä passaa kellenniin laverrella.
Tuoreimpien vedonlyöntiuutisten (HTT) mukaan hallitus kompastunee syksyllä kun psanjalaiset kusee Kataisn kintuille.
Vastuullisuudella tärkätyt ministerin puntit rupsahtavat €uron kanssa samaan tahtiin ja se on siinä. Dt glider in.
 
Selvääkin selvempää on, että kaikki selkärankaiset (Vertebrata), väristä välittämättä, otetaan tervetulleina, hurraat huutaen vastaan opposiittiössä. Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

Juuri tulleen uusimman tiedon mukaan ensisijaisesti Vassareiden Orhinmäki-siipi on tehtailemassa hienoa rasisminvastaista lakialoitetta joutilaitten punikkinuorukaisten konsultoimana.
Esittävät kuulemma ns. elakelaisille, wanhoille akoille ja ukonturvakoille, sekä muillekin maalaisilta vaikuttaville rajoitusta kioski- ja lottopalveluihin; elakelaisille jopa suorastaan omaa lunkkua lottoasioiden toimittamiseen jotteivat haittaa hidastelullaan vasemmalle orientoituneita keskikaljan ostajia - aika on rahaa nääs, vaikkei sitä persaukisilla olisikaan.
Tervemenoa vaan elakelaiset. Täältä me tullaan, opportunistit.

Sentään aivan samalle tasolle ei onneksemme vielä yllä näiden yltiöpäisten vassarinuorukaisten tietämys, kuin sillä yhdellä taannoisella Sokrateella, joka sanoi olevansa viisas vain, koska tiesi, että ei tiennyt mitään.
Sangen väkevästi vaikuttaa siltä, että em. eivät tiedä edes sitäkään.

Jo mainittua esimerkillistä Mustajärvi-Yrttiahon
Vertebrata-episodia pohtiessaan tavallinen laumasieluinen rupusakki-ihmettelijä näkee päässään ihan toista minkä silmänsä. Nehän eivät valehtele, mokomat lumpsakkeet, kameran linssin tapaan.
 
Me olemme hyviä oppimaan näkemään "oikein"; jonkun ylemmän vallan toimesta, usein toki omastakin, mutta se "näkeminen" tapahtuu vasta aivoissa. Siitähän on ensisijassa kysymys inimiskunnan tässä nykytolassa.

Muuten - joku jo ehti mainita kai kaivatakseen, että mihinkä on kadonnut tuore VVM Urpiainen. Viimeisimmän kiertelevän huhun mukaan luultavimmin Urpiaiseen tankataan ministeriön leirien saaristossa kokomustalaista vastuullisuutta, vastuullisuutta ja vastuullisuutta.

Tätä nykyä median uutisointi antaa sellaisen vaikutelman, että parasta on kääntää kaikki arvonsa ylösalaisin, päinvastoin ja niin edelleen, silloin ollaan vasta oikeassa ajan hengessä. Musta on valkoista, oikea väärää ja sitä rataa... totuus OUT, valhe IN.

Nykyisin ei ole kovin muodikasta noudattaa esim. perustuslakia Mustajärvi-Yrttiahon tapaan, pikemminkin päinvastoin, muuten rangaistaan.
On noudatettava mieluummin kaikki edut saadakseen ryhmäkuria, politikkojen ohi perustuslain määrittelemää käytäntöä, jotta maximaalinen etujen kahminta toteutuu tasapuolisesti kaikille.
Kun kaikki osallistuvat kuormasta syöntiin, kukaan ei laula.

Itella Scriptum.
Kaksi seuraavaa perjantaita saattavat olla hyvinkin ilmestymättä, sillä kirjoittajalla ei ole mitään ehjää kuvaa siitä miten nettiyhteydet Norjanmaassa pelaavat.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Vetoan ylenpalttiseen siveellisyyteeni tekstini rahvaanomaisia sanoja sisältävissä kohdissa, vaikka olenkin tätä nykyä pääsemässä tuosta tavasta.

2 kommenttia:

 1. Hehh.. hehh.. higg....
  Totta turiset
  'sanaseppo' sanoja väännät...
  Komiasi koristelit
  asiaa ajankohtasta...
  Marmatit mukavasti - kohti kolistelit...
  Leikkisästi leveästi -
  Sanan säilällä sivaltelit...

  Samma på 'toisela-kotimaisela'

  Hehh .. hehh .. higg ....
  Turiset sanna "ord smed" ord väännät ...
  Komiasi dekorerade det senaste numret ...
  Klaga bekvämt - dundrar mot ... Offline lekfullt -
  ordet säilällä sivaltelit ...

  VastaaPoista
 2. Ekolle:
  Sitähän se on. (Isokynä Lindholm)

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi