perjantai 4. maaliskuuta 2011

KONSULTOiNTiA


KONSULTOiNTiA

Sangen omituiseen valoon joutuu kokonainen työväenpuolue äänestäjien silmissä; jopa koko suomalais-ugrilainen heimo muun maailman silmissä kun Libyan mainion tyrankin Gaddafin paras kaveri (Silvio Luigin poika Berlusconi) tulee tänään Kokomustalle konsultoimaan sekä kestiin vaalikekkereihin.

Vaalitilaisuus on naamioitu Euroopan kansanpuolueen EPP:n huippukokouksen viitan alle, jonka myötä Helsinkiin saapuu yli kymmenen presidenttiä, pääministeriä ja EU-toimielinten johtajaa. Normaalisti luotettavien lähteiden mukaan kokouksen kutsui koolle hätäpäissään, kannatuksen laskusta panikoitunut Jyrki Katainen.
Tämän vaalikampanjan maksaa todennäköisesti suomalainen äänestäjä?

Saadaanko Berlusconilta taas uusi Kerimäen kirkon polttovihje? Suositteleeko Silvio rupusakin tyttöjä naimaan Kokomustan eliittiä köyhyydestä päästäkseen?
Tämän tyyppisistä wiisauksista tämä tojiva kalu alvariinsa puntissa melskaava humoristi maailmalla tunnetaan.

Enin osa suomalaisista varmasti tietää; on muokannut näkökulmansa ja mielipiteensä jo aikaa sitten siitä millaisia otuksia ovat ihmisinä veijarit Muammar Gaddaf ja Silvio Berlusconi. Millaisia hallitsijoina.
Toinen kuristaa kansaansa rautaisella otteella, toinen johtaa maataan juoksemalla kalu kourassa pillun perässä.

Varmasti moni kysyy mielessään päivän uutisointia seurattuaan, että mikä Muammar Gadaffin parhaassa kaverissa Jyrki Kataista viehättää - valtako?
Epäiltäväksi ja kyseenalaistettavaksi tulee ja joutuu koko Kataisen henkinen pääoman terveys, moraali ennen kaikkea. Samalla koko puolueen - tietty. Puolue kun kantaa puheenjohtajansa muodostamaa kuvaa ikeenä ja riippakivenä tai kunnian kilpenä.
 

Vielä epäilyttävämpään asemaan joutuu Kokomustan vaaliohjelman käsikirjoittaja, mainostoimisto tämän asian suhteen. Vaikuttaa siltä, että joku osa sen PR-koneistossa on klikannut pahemman kerran. Kertakaikkinen lapsus.

Avoimeksi jää tällä erää vain tieto viehättääkö tällainen Berlusconi-vaalityö koko Kokomustaa? Sen inhimillistä rupusakkisiipeä - niitä hyödyllisiä idiootteja myös?
Miten he kokevat aselasteja ja helikoptereita Gadaffille myyneen, hätiin huudetun valtionjohtajan oudon vaalityön Kokomustan hyväksi? 


En usko että kaikki ovat samaa mieltä tästä konsultaatiosta. Niillä samaisilla helikoptereillahan libyalaisia tyrankin vastustajia on suolattu ja suolataan todennäköisesti par'aikaakin toreille läpikotaisin mielipuoleksi osoittautuneen Gadaffin toimesta.
 

Mitenkähän on, solmitaankohan tässä palaverissa kenties jo esisopimuksia Agusta Bell-koptereista Suomen parahultaisesti heräävää rupusakkia suolaamaan?

Miten tällaiseen Kokomustan vaalityöhön suhtautunevat demarit, vassarit, ihmisyyttä pursuavat vihreät ynnä muut ihmisoikeuksista parkuvat esiveisaajat? Ehkä julkisesti paheksuen, mutta piilossa karvaisia käsiä taputtaen. 

Tämä Kataisen vaalityö tuo ääniä kaikille muille putiikeille.

En enää yhtään ihmettelisi jos Katainen vaikka Torssin säestyksellä tarjoaisi Berlusconi välikätenä Gadaffille turvapaikkaa globaaliin markkinatalouden vapauksiin vedoten kun kerran niille töin on alkanut.

Analyyttisten asiantuntijoiden mukaan persuilla on ongelmana itseasiassa Rysselistä käsin melskaava Soini, populistinen ja pönäkkä puoluepukari joka hanakasti suoltaa päivätpääksytysten puutaheinää sieltä ja täältä ja etenkin sieltä - enemmän kuin monenkirjava kannattajakuntansa.
 

Nooh - se on kuitenkin ohimenevää. Soineja kun tulee ja menee. Absurdistaniin mahtuu vain yksi kerrallaan. 
Ja välissä on aina monta monta konsensuksen vuosikymmentä, jolloin rupusakin kusetusta voi harrastaa perinteisen lumedemokratian keinoin.

Muistelen Mauno Koiviston joskus 80-luvulla puhuneen "Bäärnstainilaisesta" jutskasta. Siinä oli liike tärkeintä.
No nyt sitä liikennettä aiheuttavat persulaiset, muutoslaiset, piraatit sekä muut. 
Vaikuttaa siis nyt hyvin runsaasti siltä, että sitä saa mitä tilaa.

Kokomustalla se vasta ongelma on, mittakaavakin on ihan toista luokkaa - Simon Berlusconi jonka humeettia ohjaa alvariinsa tojiva kalu.
 

Hänen maallisista saavutuksistaan kertoo Italian pankin 14.2. julkaisema Bollettino statistico:
Maan julkinen velka oli viime vuonna (2010) 1843,2 miljardia €uroa, kun se vuonna 2009 oli 1763,9 miljardia €uroa.
Velka siis kasvoi vuodessa yli 79 miljardia €uroa.


Vuonna 2009 velka oli 116% suhteessa bruttokansantuotteeseen, kun talous- ja rahaliiton kriteereiden mukaan se saisi olla 60%.

Ainoa kysymys mikä mieleen tulee on se, että millaista neuvoa ollaan tinkaamassa tämän pizzerian johtajalta? Että mitenkäkö tuollainen velka voitaisiin saada suomalais-ugrilaisen heimon niskoille? Mitenkäkö se jaettaisiin Hyvien Veljien kesken ilman suurempaa älämölöä?

Kokomustan tapauksessa kyse on siis arvovallan, kasvojen säilyttämisestä äänestäjien silmissä. Kun puolueen pinnan alla kuohuva paniikki, jota kaikin tavoin koetetaan piilotella, kääntyy hätähuudoksi kaiken maailman Pelle Hermannien taholle, seurauksena on paradoksi.
Äänestäjät eivät paheksukkaan, naura, irvaile tälle kalullaan itseään ohjaavalle, vaan sille sakille, sille eliitille, joka typeryyksissään on sortunut moiseen avunpyyntöön.

Tämä edellä jo mainittu kaluherra on siis tulossa konsultoimaan Kokomustan vaalityötä. Sen juuri äsken puheenjohtaja radion uutisissa myönsi. Repikää siitä tai lukekaa vaikkapa Wikistä lisää.
Mielessäni vilahti myös, ettei vain Katainen kaivaisi lopputuoksinoissa Tuksua uusiokäyttöön? Kukahan kilpailija saa seuraavaksi mennä?

Lisämausteita tarvitaan kyllä parantamaan fantastisen vastuullisuuden säilyvyyttä, makua, väriä, rakennetta tai muita ominaisuuksia. Kaikkia Kataisen oireita ei onneksi voida poistaa Berlusconilla.

Wanhan ajan Kokoomuksen Holkeri sanoi hienosti: "Minä juon nyt kahvia!" Minä juon myös.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Tämän tarinan "parasta ennen" käyttöpäivämäärä on 17.4.2011 tai sitä ennen.

2 kommenttia:

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi