perjantai 1. huhtikuuta 2011

ABORTTEERAUS


ABORTTEERAUS

a) Tiinehtyminen; kännissä, pöllyssä, laiskuuttaan, kiiman huumassa, omaa huolimattomuuttaan jopa tyhmyyttään - niin sanotusti leväperäisesti, sellaistakin nykymaailmassa esiintyy ja sattuu. Ja syytä tässä vaihtoehdossa on niin sysissä kuin sepissä. 
Väärin ruiskutettu sanoisi tuohon tulipalopäällikkö.

b) Tiinehtyminen draamassa; vastentahtoisesti - väkivallan uhalla sodassa, rikoksena kadulla tai kotosalla. 

Tämä on saanut poliittisen keskustelun lainehtimaan myrskynä vesilasissa nimenomaan Suomen olosuhteissa. 
Tässä lakeja, normeja, määräyksiä erinomaisesti noudattavassa inimisyhteisössä vs. moneen muuhun Takapajulaan.

Niin kiivaana, että itse lapsi (sikiö) on huuhtoutunut pesuveden mukana pois.
 

Omituista tässä on juuri se itse substanssi, abortti, raskauden keskeytys. Kuka siitä päättää? Meillä Absurdistanissa siitä päättää nykykäytännöllä tiinehtynyt tai tiinehtyneeksi itseään epäilevä humeettinsa ja tolkkunsa rajoissa. 

Kirjoitan tähän jälkeen nyt itsestään selvyyksiä, joku sanoo, mutta teen sen kaiken hulvatun varalta silti.

Abortteeraus-nappien kipaisu apteekista ei isompia luvanantajia kaipaa yli 15-vuotiaalta. Senkus vaan loikkaa lavitsalta, pukee jonkun verran säädyllisyyttä ylleen ja loikkii tiskille. Siinä kaikki. Katumuspillerit eli jälkiehkäisytabletit saa apteekista ilman lääkemääräystä.
 

Pidemmälle edenneissä tapauksissa joutuu ymmärrykseni mukaan edelleen menemään terveyskeskuspalvelujen äärelle, koska kyseeseen tulee tuolloin kliininen toimenpide viime kädessä.
On erittäin ymmärrettävää että raiskauksen tai väkisinmakuun yhteydessä henkinen tola ja järkytys ehkä estävät tuon em. jälkiehkäisypillereiden käytön.
 

Näissä molemmissa yllä mainituissa tavoissa on yksi yhteinen, merkittävä tekijä. Molemmissa abortteerauksesta päättää keskeytystä tahtova itse, tai tahtova ja tohtori (2kpl), ei Soini iänkuun päivänä, eikä persut.
 

Vastuu keskeytyksestä jakaantuu siis kolmelle, joista kaksi on puolestaan vastuussa vain THL:lle, joka viimeaikaisten uutisointien mukaan ei ole jumala tai jumalankaltainen olento.

Tuon tosiasian edessä Soini voisi korkeintaan evätä oman mahdollisen raskauden keskeytyksensä, jos sellaiseen tilaan olisi onnistunut jollakin katolisen jumalansa ihmeellä onnistunut hankkiutumaan. No onhan noita sattunut; Mariakin - pyhästä hengestä.
 

Tässä Soini-skenaariossa nyt kuitenkin saattaisi hällä itselläänkin mieli loppupeleissä muuttua, norsu kun sieltä olisi kaiketi tulossa - kärsä näkyy, ainakin fysiologisissa miesten kaavakuvissa.
Tuskinpa sellaista epäotusta tänne €uvostoliittolaiseen Suomeen enää kaivattaisiin muiden kummajaistemme seuraksi. Onhan meillä nykyisin mm. raaka jalopeura joka muistuttaa ruunittua urosleijonaa, koirapoliisi joka muistuttaa ihmistä jne. jne.

Missään tapauksessa Soinilaiset eli persut eivät kykene, eivät pysty estämään niitä oikeuksia jotka yksilöllä, tässä nimenomaisessa asiassa naisella, tytöllä, on oman tiineytensä suhteen. Se on lakiin kirjattu ja siinä pysyy. 


Olisi poliittinen itsemurha lähteä tuota muuksi muuttamaan. Sitä paitsi katolinen jumala ei itsemurhaa salli. Se on synti.
 

Kaikki asiaan liittyvä keskustelu on hömppää, tosiasian välttelyä, sivuraiteelle viemistä, sillä kynnyskysymykseksi näissä vaaleissa näyttää nousevan suomalaisen rupusakin nimissä tehtävä lainananto ja takaukset sakemannien ymm.  vilunkipankkien pelastamiseksi €uvostoliiton omia lakeja ja sopimuksia vastaan toimien. 

Sitähän nyt ei ymmärrä Sokea-Erkkikään, että normaalisesti hyvinkin pikkutarkkaa lain noudattamista, jopa pilkunnussimista edellyttävät €U-uskovaiset nyt, tässä velkatakuuasiassa ovat tyystin toista mieltä.

On kovin outoa, että aborttiasiassa mielipiteen vapaus sallitaan kaikille muille porukoille, jopa muille katolilaisille, paitsi yhdelle miehelle jonka nimi sattuu olemaan joku Timo Soini.
 

Tuollaista ajojahtia voi hyvin kutsua rasismin kaltaiseksi sortamiseksi.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Tämän tarinan "parasta ennen" käyttöpäivämäärä on 17.4.2011 tai sitä ennen.

2 kommenttia:

 1. Päivitä tuo tervehdys kommenttiloorasta, siinä odotetaan talvea, ja sitä sorttia alkaa nyt olla jo tarpeeksi...! Onneksi tällä hetkellä sataa vettä.
  Soinille yksi piste siitä, että ei mesoa mielipiteellään abortista - vaikka se onkin vain laskelmointia. Sovinistiksikin Soinia on haukuttu, ja tuo tukee sitä; rikoksenkin yli ja ohi menee miehen oikeus saada jälkeläisiä.

  VastaaPoista
 2. Sannalle:
  Päivitetty on!
  Soinille se on oman uskonsa kysymys. Ehkä tässä vaiheessa nykymenoa on vielä salittava jokaiselle oma uskonsa.
  Soini pelaa Suomen lakien mukaisesti.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi