perjantai 20. tammikuuta 2012

X-FiLES


X-FiLES

Nyt on jo helppo kirjoittaa kenestä ei tule meidän kinkerpiiriin presidenttiä. Pyryharakasta ei ainakaan - siitä kiittäminen täyspäisiä kalluppivastaajia ynnä Ukko Ylijumalaa - vien sille poronpään ja hieman kuuta. 
Essayahistakaan ei, vaikka paransikin suoritustaan loppua kohti kuin sika juoksuaan. 
Pikku-Paavo jää torjumaan öljyjään ritsamiehistöineen siviilirintamaille sekä harjoittelemaan taas uutta takinkääntöä niin, että napinlävet paukkuu ja Iso-Paavo jää nyt lopultakin sille pöö-elakkeelle.

Niinistöstä tulee presidentti vain jos saa vastaansa Haaviston. Silloin saamme nähdä median täyskäännöksen. Jo maanantain ensimmäisissä median ulostuloissa Haavisto onkin yön aikana muuttunut Vihreiden sukupuolineutraalista ihan vain tavalliseksi kauhistuttavaksi homoksi jälleen. 

Uskon, että jututkin on jo taustatietoineen pengottu hyvän sään aikana ja jutturungot näpytelty talteen.
 

Niiden jotka ovat jo äänestäneet Haavistoa tai meinaavat niin tehdä, kannattaa varata ehjä ja rikkumaton sateensuoja tykönsä. Paskaa alkaa satamaan maanantaina.
Haaviston äänestäminen kakkoseksi on siis huonoin vaihtoehto sille 70% NATO-kiimasta välttyneelle äänestäjäporukalle. Näin se vain menee teknisesti. Aimsori.

Ilman muuta - sehän on myönnettävä kernaasti, että Haavisto on kaikkein eniten presidentin näköinen ukko presidenttinä olemaan ulkomaan elävien kekkereissä ja karonkoissa, eikä - tuskinpa vaan,  homppeliuskaan sitä romuttaisi.

Tokihan on niin, että huonosti peitellyssä NATO-kiimassa kiemurtelevan Niinistön näkymätön armeija on kerännyt X-files't kaikista mahdollisista kakkosvaalin vastapelureista, myös Väyrysestä ja Soinista.

Soinilla olisi Niinistön vastapelurina ja myrrysmiehenä suorastaan oivallisen erinomainen tilaisuus kiihottaa suomalaiset intomieliseen Berserkin raivoon pelkästään €U:n ja €uron uhkaavalla Täystuholla.

Väyrysellä puolestaan todella pitkän vallankammareissa kutvailun takia olisi mahdollisuus tuoda äänestäjien arvioitavaksi Niinistön kaikkein Salaisimmat Siniset Näkemykset siitä kenen persiellä kannattaa tulessa istua.
Olisi syytä paljastaa hänet vielä äänestämättömille samaan tapaan kuin saman firman jo lähes katatoniseen syyntakeettomuuteen vajonnut pääministeri absurdeine fantasioineen on itse itsestään tehnyt.  


Enkelsmanneilla on muuten mainio sana kuvaamaan Kokomustan hiekkalaatikko-siiven hurmosta; chimera (Cambridge English Dictionary).
Ja aivan kuten ovat täyspäisimmät huomanneet ja jopa reagoineetkin, niin afluenssan suhteen Niinistö on jo kovin runsaasti myöhässä.
(Afluenssa, affluenza - ”Tarttuva tauti, jonka oireita ovat rajattoman ahneuden aiheuttama ahdistus, rasitus, velkaantuminen ja luonnonvarojen korvaamaton ylikäyttö.” de Graaf)

Se on selvä se, että vedellä toimivia tuulimyllyjä ei suomalais-ugrilainen heimo enempäsää enää kaipaa. Maksamista on jo näissäkin syöttiläissä ja eläteissä.

Väyrysen musta paksu muistikirja sisältänee niin paljon sisäpiiritietoa, että se käynee jo hänelle henkivakuutuksesta sen jälkeen jos ja kun hän saa paljastettua Kokoomuksen ja Niinistön tarkoitusperät.
Ja mikä ettei - hyvä että Kokoomuksen maanpetturuus-siipi paljastettaisiin.

Mooses wanhuuden höperehtiessään meni eilen lipsauttamaan oman NATOtus-osuutensa julki. Tosin sen kaikki täyspäiset ovat tienneet jo aikaa ennen. Puhkuvaa tuhinaa erittävälle Liisa Jaakonsaarelle vain ei kukaan ole tohtinut asiaa ilmaista, mutta kaikki aikanaan.

Kuninkaan virkaa toimittaessani minä määräisin presidentin virkaan Lohdanterin Oivan ja pyytäisin häntä olemaan siinä sivistyneesti täyspäinen ynnä mukava.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Jos kättelet kreikkalaista - laske sormesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi