perjantai 13. tammikuuta 2012

RÄPÄTÄTi


RÄPÄTÄTi

Koko suomalainen kinkerpiiri on täpötäynnäns' vaaleja, seassa hilluu yks' vaalea bimbó, josta suoraan sanoen ihmettelen, että miten tuollainen otus on päästetty äänestäjien kiusaksi. Kuinka pystyy seuraamaan muiden sanomisia kun yhen äkin huomaa tällä mainitulla olevan valkoiset pikkarit.

Sanon otus - varmuuden vuoksi, etten loukkaa ylipäänsä naisenpuolia. Totuus on kuitenkin sanottava. Jos jättäisin kirjoittamatta, en olisi vilpitön, enkä pystyisi tyhjäämään kivikoriani joka on kukkurillaan.
Jos joutuisin jostakin kumman syystä autiolle saarelle tämän kälättäjän kera, pyytäisin wihonviimeisenä toivomuksena itselleni myös venettä ja perämoottoria.

Enkä tahdo loukata myöskään kunnon kainulaisia sanomalla tätä edellä viittaamaani naikkosta räpätätiksi, vaikka sellaista kokemusta kainulaisista räpätädeistä on ihan lähipiireissä. Mutsia en tohdi vieläkään siksi väittää, mutta hänen sisarpuolissaan kyllä räpätätimäisyyttä löytyy poikkeuksellisen runsaasti.
Kirjoitan poikkeuksellisella asiantuntemuksella.

Eilisillan jälkeen en usko Niinistön vilpittömyyteen eläkeasiassa. Hänen katseensa pälyilee, harhailee kuin Viipurlaisen taskuvarkaan, joka muinoin yritti väittää minun ajokorttini sisältämää blåbuukia ikiomakseen. Katsekontakti on vilpitöntä näyttelevän ja tuo leuan peittäminen - osittain myös suun, vahvistaa vain epäilyjäni.
Jotta kukaan ei ymmärrä pahantahtoisuuttaan yllä olevaa panetteluksi, ilmoitan tuon olevan diagnoosi näkemiseni perusteella ja sittemmin roknoosi.

Ai mistäkö tuo osittainen suunpeittäminen juoruaa - seuratkaapa pikkulasta joka laskee pääksytysten lööperiä, puhuu palturia tai muuta muunneltua totuutta tai hölynpölyä.
Sitä minä ihmettelen, ettei muuten niin itseään erinomaisena pitävä perässähiihtäjäsakki pysty poisopettamaan Saulilta noita juoruilevia maneereeja.

Tuo Niinistön elakekehuskelu: "En kehtaa nostaa" - se pitänee panna suurennuslasin alle. Olen pyytänyt muutamalta taholta selvitystä mm. näihin kysymyksiin, sillä en vain yksinkertaisesti usko Saulin hyvyyteen:

Siis, KUINKA KAUAN säilyy:
- kansanedustajaelakkeen nosto-oikeus?
- ministerielakkeen nosto-oikeus?
- puhemieselakkeen nosto-oikeus?
- virkamieselakkeen nosto-oikeus?

a) millä menettelyllä em. elakkeiden maksamisen tililleen saa lopetettua?
b) tunnetaanko Suomessa muita tapauksia kuin Niinistö?
c) voiko lopettamisilmoituksen jälkeen palata uudelleen elakkeensaajaksi?
(Oikeushan ei katoa mihinkään)

d) voiko kertyneet, nostamattomat elakkeet nostaa jälkikäteen?
f) onko tähän asiaan liittyen olemassa joku aikataulu tai aikamääreitä?

Kyllä näihin pitäisi saada hopulla vastaus - tietty, ennen vaaleja, että nähdään mikä on julkista bluffia, mikä ei.
Saattaahan nimittäin olla niin - ihan vain typerysten varalta, että on säädetty lakipykäliin, jotta eläkettä voi jemmata ja sitten jälkikäteen nostaa, jos jostain aivan käsittämättömästä syystä jotakuta  ei valitakaan presidentiksi.
Näinhän voi käydä - Lempo soikhon, vaikka Arhinmäelle. Ettei valita.

Saapas nähdä kenen hermo pettää ensimmäiseksi. Tammikuu on perinteisesti ollut lokakuu presidentinvaalivuosina. Pikku sontaa on jo heitetty, mutta tästä etiäpäin loanheitto varmasti kiihtyy. Hyvin pienet, ehdolle pantujen varhaislapsuudessa koetut "salaiset siniset huipentumat", haihattelut ja hairahdukset syynätään puhki.

Ah - mikä onkaan se saastan lemu, jos toiselle kierrokselle tormataan. Silloin äänestäjä saa tuta miltä raha haisee. 

Jään iloisena odottamaan josko Juho Rommakkaniemi ja Piaa-Noora Kauppi taas paljastavat pyllynsä, raakeisensa ja pimpulinsa Saulin kilpailijalle.Oh-show-tah hoi-ne-ne

Jos kättelet kreikkalaista - laske sormesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi