perjantai 12. helmikuuta 2010

HARAKOiJAT HOMMiiN!


HARAKOiJAT HOMMiiN!

Kun iniminen kävelee varhaiskevään matalalta kiilottavia auringonsäteitä vastaan kevein aatoksin, taivaanrantoja mielessään maalaillen eri sävyihin ja sitten siinä astuessaan huomaa muutaman huurteisen hiutaleen irtoavan tuulen lehahduksesta oksan karahkan nokasta ja leijuvan vastavalossa somasti kieppuen kuin keijukainen, sitä ei ihan heti arvaakkaan yhdistää politiikkaan.

Mutta kun sitten miettii kuinka maailman meret ylläpitävät elämää ja elinvoimaansa näiden yksittäisten, pienten höytyvien ja tai vesipisaroiden avulla, niin hetihän sen yhteyden löytää.

Politiikassa pieni varomaton lipsahdus, hölösuisuus, ohi suunsa puhuminen, jne. saa aikaan lopulta tulvan joka vaan paisuu ja paisuu, loppua ei ole näkyvissä ja kaikki toimenpiteet patoamiseksi, tammen rakentamiseksi näyttävät olevan turhia tai epäonnistuneita.
Niinpä meillä rupusakkilaisilla on ollut nautittavana jo pian kolmatta vuotta sama hölösuisuuteen perustava näytelmä. Hyvin runsaasti näyttää siltä että wiimeisiä vuorosanoja ei ole vielä lausuttu. Eikä niitä hetikohta ole edes odotettavissa.


Tarvitsematta kierrellä tai kaarrella voi huoleti sanoa että KEPULIT uivat nyt käsipohjaa syvissä vesissä eikä pohjaa tavoiteta ilman sukellusta.
KOKOMUSTA on hiljaa kuin kusisukassa,
samoin SOSTEMIT sillä nyt osaaottaminen, abloodeista nyt puhumattakaan, olisi myös niille poliittinen itsemurha.
Pikemminkin noissa koplissa luulisi nyt käytävän sitäkin tiheämmin valtionkirkossa rukoilemassa kaikkia mahdollisia virallisia jumalia sen puolesta etteivät äänestäjät keksisi ottaa niitä pureskeltaviksi.

Muut pikkupuljut eivät ole kyenneet tekemään vastaavaa suoneniskentää joko tyhmyyttään tai sitten hyväuskoisuudessaan. Ei pidä tietenkään sulkea pois sitä mahdollisuutta että pikkuputiikeissa asia on vain paremmassa völjyssä. Pieni on helpommin hallittavissa. Pienet mahtuvat pienempään villasukkaaan.

Näyttää kuitenkin pääsääntöisesti siltä että vain "hyväuskoiset idiootit" eli äänestäjät ovat ulkona koko korruptio-asiasta, kaaderien tiedossa menetelmä on ollut tiedossa iät ja ajat ja siihen on jopa suorastaan vihkiydytty oman OIKEAN aatteen nojalla.

Itse en oikein usko että mitään on sen kummemmin muutettavissa. Poliittisen paskan tilalle tulee vain uusi paska ja sama taikina vaivataan uuteen uskoon. Rakennustarpeet ovat kuitenkin ne inimisen perinteiset: Ahneus ja vallanhimo, oman egon pönkitys.

Se on paha tauti. Ja tarttuva. Se on sairastuttanut koko yhteiskunnan ja ainoat vielä terveenkirjoissa itseään pitävät ovat nyt se sakki jota epäillään kaikesta, väheksytään, syytetään, vähätellään ja nauretaan. Heidät pyritään leimaamaan pelleiksi ja kylähulluiksi.

Tässä nyt käytävässä sodassa inimisten äänistä totuus nujerretaan ensimmäisenä. Parannuskeinoa ei ole, ei pistosta, ei pilleriä ja jos kalloja pitäisi alkaa poraamaan, ne pitäisi porata lähes kaikilta.
Siitä se vasta poraaminen syntyisi!


~~~~~~~~~~~~

Tulen ääressä sitä tulee usein mietittyä, että josko edes harakoinnista olisi apu tähän suomalais-ugrilaisen heimon häpeälliseen alennustilaan?

Olen saattanut itselleni tietoon että on yhä olemassa naisryhmä joka suorittaa harakointeja periaatteessa ilmaiseksi silloin kun kyseessä on hyvin vaikea tapaus ja minun mielestäni nyt, laman syövereissä rämpiessä, on juuri sellainen ylitsepääsemätön ongelma.
Niinpä siis nyt julkisesti kuulutan: HARAKOiJAT HOPULLA HOMMiiN. APUA!


Ylipäänsä on selvinnyt tutkimuksieni johdosta että harakointi on naisen sukupuolielimen paljastamista yliluonnollisena taikana esineen, karjan tai henkilön suojelemiseksi tai kiroamiseksi. Harakoiva nainen itse asiassa siis humpsauttaa hameensa korviin ja paljastaa valitulle kohteelle häpynsä, joka joko kiroaa tai suojelee kohteen tarkoituksen mukaan.
No tässä poliittisen korruption tapauksessa puolueiden
napamiehet ja -naiset olisi harakoitava (kirota-versio) ja useampaan kertaan, todennäköisesti, asian tolan korjaamiseksi mahdollisimman optimaaliksi.
Sikäli mikäli mahdollista.

Ajast'aikaa harakoinniksi ovat taikaa kutsuneet suomalaiset, mutta nykytieteen mukaan jokseenkin vastaavia taikoja uskotaan sittemmin tehdyn myös muualla €uroopassa vahvojen naisten toimesta.
(Sehän nyt on jo itsestään selvää että €uvostoliitto tulenee kieltämään tai ainakin panee hävyt arvonlisäverolle?)

Suusta suuhun iät ja ajat kiertäneiden tarinoiden mukaan muinainen karja saatettiin harakoida pedoilta suojaamiseksi kevätlaitumelle laskettaessa, näyttämällä naisen alapäätä ohikulkeville eläimille. Viljelys saatettiin harakoida kylvön tai istutuksen yhteydessä kadolta tai hallalta suojaamiseksi esimerkiksi tekemällä työ alapää paljaana. Joten kyllä tämä siltäkin osin kelpaa ainakin KEPULI-korruption kitkemiseen hyvinkin luonnonläheisenä. Vaalikarjahan ryntää laitumille tulevana kesänä.

Myös metsälle, sotiin ja vaalikentille lähteviä miehiä, aseita, työkaluja ja maailmalle pantuja tai yksin jätettyjä lapsia on harakoitu.

Nainen on myös joutunut varomaan taikavoimansa kanssa, sillä jotkin miesten esineet, kuten kalanverkot ja hevoisvaljaat, salaisten tilien pankkikortit, kassakaappisopimukset tms. on joissain perinteissä saatettu katsoa pilaantuneiksi, jos nainen on harpannut niiden yli.
Jos on kävellyt esim. hevoismiehen yli on tästä tullut maanvaiva, ikuinen änkyrä ja mulkku.
Naisen sukupuolisuuden on ilmeisesti nähty vaarantavan miehille kuuluvia elämänalueita.

Harakointi kertoo siitä, että naisen sukuelimet on katsottu taikavoimaltaan väkeviksi, oudon kiehtoviksi ja houkuttelevan kutsuviksi, jopa somiksi - toisaalta salaperäiseksi oudoksi. Tämä taas on perustunut naisen sukuelimiin liitettyihin voimakkaisiin tabuihin, myytteihin ja pelkoihin ja niistä syntyneeseen paradoksaaliseen tolaan kiehtovasta ja pelottavasta yht'aikaa.
Naisen kyky synnyttää lapsia on katsottu
yliluonnolliseksi.

Harakoinnista on edelleen havaittavissa muinaiskulttuurisia jäänteitä useissa nykyisin uudelleen elpyvissä juhannustaioissa, joita toimitettaessa on oltava alasti.

Vaikka se tietämättömistä saattaa tuntua jotenkin oudolta, niin harakointi ei liity mitenkään harakkaan (Piga piga), mutta molemmat sanat johtuvat kyllä sanasta haara. Tietää wikipediakin sanoa tästä asiasta.

Kun saan harakoija-ryhmän tavoitettua, sovin matkakorvauksista ja päivärahoista sekä patistan porukan hommiin Arkadianmäen tienoille. Itse aion valmistaa kodassa Café Granulen ja juoda sen parempiin suihin imeläkiven kera.
Samalla aion pohtia kohteita, nimiä joita erityisesti haluaisin pestattavan ryhmän nimenomaan harakoivan.

Jos joku sattuu epähuomiossa lukemaan tämän, toivoisin saavani häneltä ehdotuksia omista suosituksistaan välitettäväksi ryhmälleni.


Oh-show-tah hoi-ne-ne

Elämän tarkoitus on oivaltaa itseä ja luontoa kunnioittava henkilökohtainen moraali ja elää siten.

2 kommenttia:

 1. Auts! tässäpä .... kansalaisaktiivisuutta, joka takuulla noteerattaisiin läpi koko maapalleroisemme, jos saisit laumasi harakoimaan Eduskuntatalon portaille.
  Mietin vielä hiukan omaa osallistumistani.. mulla olis nimittäin yksi - sinun mielestäsi ehkä epäoleellinen - mutta minusta tärkeä kysymys: Suoritetaanko "harkointi" Eduskuntatalon portailta ylä- vai alaviistoon?

  VastaaPoista
 2. Anonyymille: (ymmärrän tässä tapauksessa...)
  * Totta maar - ja uskonpa että alkaisi heti tehoamaan.
  * Totta kai ALAVIISTOON - tuolloin joko pyllistää tai hametta tarvitsee kohottaa vähemmän.
  Kas tässä:
  http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gid=128541900576

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi