perjantai 17. syyskuuta 2010

iKKE €U


iKKE €U

Olen antanut ja sallinut itselleni kerrottavan, että humeettini iloksi kuin myös päiväni piristykseksi Norjan kansalaisten €U-jäsenyyden vastustus on kuulemma mukavassa nousussa - suorastaan myötätuulessa.
Nimittäin melko vereksen utelun mukaan pyöreät 65% norskeista vastaa nyt IKKE - €U:n kuoleman syleilyyn. 
Se on tilastonikkareiden mukaan 3 prosenttiyksikköä enemmän kuin elokuussa.

Ainoastaan vaivaiset vajaat 25% kyselyyn osallistuneista kannattaa enää Norjan liittymistä €U:hun - 10 prosenttia ei ota kantaa €U-hömpötykseen lain.

Norjalaiset ovat torjuneet maan €U-jäsenyyden jo kahdessa kansanäänestyksessä  - viisas kansa, yhä enemmän on hatunreuhkaa nostettava norjalaiselle rahvaalle.

Vaikuttaa hyvin runsaasti siltä että Norjasta tulenee Skandinavian viimeinen täyspäisten reservaatti, pakopaikka ja suojasatama.
Tämä ilouutinen vahvisti toisaalta myös päätöstä aloittaa norjankielen opiskelu hetimmiten.

Akkurat - IKKE  €U!

Kyselyn julkaisivat norjalaislehdet Klassekampen ja Nationen ja Suomessakin joku peesasi samaa tutkimusta. 
Mitä yllämainittuun ilouutiseen vielä tulee, niin kanssakäymieni kurkistuskeskustelujen pohjalta vaikuttaa hyvin runsaasti siltä että Norjassa juuri rupusakki seuraa €U:n edesottamuksia tarkemmalla seulalla kuin monessa muussa maassa.
Muutenhan nomenklatuuran manipulaatiokoneisto olisi jo saanut yliotteeen ja niskalenkillään pakottanut wiikinkikansan polvilleen ja nuoleskelemaan Oton saappaita suomalaisten ja muiden alistuneiden  urooppalaiskansojen tapaan.

Tässä €U:n tapauksessa norskeilla on onnekseen kovin karvaat muistot taannoisesta Manner-€urooppalaisesta Kamerad-ystävyydestä ja ne yhäti vaikuttavat pitävän kansakunnan loitolla ahnaiden käsien hamuavalta syleilyltä.

~~~~~~~~~~~~

Sen sijaan meillä Absurdistanissa koko suomalais-ugrilainen heimo on saatettu tätä nykyä €U:n maksumieheksi. Kansakunnan selkään on sälytetty toinen toistaan raskaampia yleisliittolaisia ikeitä jotka hiertävät yhä enenevissä määrin kansalaisten sieluja.

Voimassa olevan hallituskoplan pyramidi-peli on tuonut jo tavalliselle rupusakille tyystin käsittämättömät 70 miljardin velat niskoilleen.
Uuden Suomen saaman tiedon mukaan Suomen valtion velka nousee jo lähiaikoina suuremmaksi kuin koskaan aiemmin. 1990-luvun laman jälkeinen ennätys rikkoutuu lähikuukausina, tietää sanoa kuulemma Valtiokonttori.

Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n mukaan valtion velka kasvaa vain muutamassa vuodessa ennätyksellisen suureksi myös BKT:n suhteutettuna.

Valtion velka nousi elokuun lopussa 70 miljardiin €uroon, joten jokaista suomalaista kohti lainaa oli tuolloin 13 006 €uroa.
Ulkomuistista rohkenen ladata tuohon vielä päälle samanmoisen mokoman yksityistä ynnä yritysten velkaa maailmalle; sellainenkin tilastotieto pisti tässä taannoin silmään. Joten elä tässä sitten jumalisesti.

Jotain liikehdintää tuntuu olevan rupusakin keskuudessa. Paljastunut korruptio, oikeastaan sen yleisyys, runsaus - on ilokseni muuttamassa perussuhtautumista koko asiaan.
Se mikä tiedettiin rupusakin piirissä jo 60-luvulla, eli politikat ja virkakunta on lahjottavissa, on muutaman viimeisen vuoden aikana kongretisoitunut todeksi. Ääneen lausuttavaksi todeksi.
On riemastuttavaa kun oikeidenmukaisuuden perusolettama on muuttunut kansakunnan henkisessä ajattelussa myönteiseen suuntaan, päinvastaiseksi. Nyt perusolettama on, että nykyinen lumedemokratia ja sen harrastajat, politikat, on AINA lähtökohtaisesti ostettu ajamaan jonkun klikin asiaa ja vasta todistamalla toisin nämä ns. kansanedustajat on varsinaisen kansan edustajia.

Vipi-viimeisimpien tietojen mukaan akuuteilla muistihäiriöillä pelaava, niillä yllättelevä (joskus se vaikuttaa suorastaan krooniseltakin) yltiö- ja huimapää Vanhalainen on kulkemassa lavean tiensä päähän. Kepulit ovat hylkäämässä ylistetyn johtajansa,  suurmiehen, kakkoskekkosen kuin koira paskansa.
Korruption suuri mies - Kalli, sanoutuu Kepuliryhmineen  julkisesti kokonaan irti asiasta.
Onko se nyt mitään uutta. Rotat jättävät uppoavan laivan ensimmäisinä.

Tämän päälle sopii mainiosti Café Brutál. Laadin kuksallisen sitä ynnä maustan sen palalla imeläkiveä. Kuriositeettina  perinteinen, wahvahko viipale erinomaisen oiwallista Metsästäjän makkaraa sekä oikeastaan kaikesta em. santsaus. Sitten.
Oh-show-tah hoi-ne-ne

Kävelevä Kataistrofi nuoleskelee yhä vaan markkinavoimia. Enää puuttuu, että entinen pääministeri paljastuu transuksi. Tervetuloa Absurdistaniin!.

3 kommenttia:

 1. Ei sais nauraa vakavalle asialle mutta sinulla on erinomainen taito pukea asiat humor muotoon. Helevetti suoraan sanoen tätä meininkiä. Velkaa otetaan velan päälle. Kusessa ollaan niin sanotusti.Tosiaan kaikki kunnia Norskeille, hitto siinä on täyspäinen kansa!

  VastaaPoista
 2. Loppupeleissä Unity on ihmisten mahdollisuus selvitä pahimmasta vihollisuudesta eli itsestämmä. Eu on vain välivaihe...

  VastaaPoista
 3. Luonnonlapselle:
  Kiitän ymmärryksestä. Ja toistan, norskit on täyspäinen kansa!

  Jolkottelevalle suelle:
  €euusta siirrymmä €uvostoliittoon ja sitten taas kaikki romahtaa ja nollataan.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi