perjantai 3. syyskuuta 2010

HiEKKALAATiKON AARRE


HiEKKALAATiKON AARRE

Jostain kumman syystä menossa on mitä eriskummallisin hölmöilykilpailu jota tavallinen rupusakki ihmettelee pöksyt lökässä, räkä nokassa ja sormi suussa H-moilasena. On sentään vaalit tulossa.
Venäjä, Venäjä ja Venäjä asiasta on riittänyt jaakaamista pian pariksi viikoksi ja maa makaa yhä nousukautta odottamassa; osin reporankana vielä ja kovin toimintakyvyttömänä.

Yhteiskunnan jäsenetuna mummot saavat edelleen kusta tuttavallisesti samoihin vaippoihinsa useamman kerran ja vaarit bonuksena paskoa housuihinsa; kunnalliskodin matot kyllä ulkoilutetaan siivousohjeistuksen mukaan 2 kertaa viikossa työelämääntutustujien toimesta, a' €8/päivä.
Kunnanjohtajien, - sihteerien ja -kamreerien palkanmaksu jatkuu normaalisesti, keskeytymättä, sillä momentilla ei ole koskaan rahavajetta.

Kokomustan hiekkalaatikkovesselit yrittävät kurkottaa NATO- ja vaalikiiman kuuta taivaalta vaikka jo Sokea Reetta tiesi että katajaan siinä kapsahtaa - kyllä korruptio syö miestä.
Kun sormi osoittaa kuuhun, ei pidä katsoa sormeen; se tässä parodiaksi vääntyneessä Kataisen taannoisesta sammakosta tulee mieleen. Onko enää ihmeteltävä miksi hän on riemastuttavasti ansainnut sisäpiireissä käytetyn hellittelynimensä "Kävelevä Kataistrofi".
On ilmeisesti niin että tällä vesselisakilla ei koskaan ole aikaa tehdä asioita kunnolla, mutta aina on aikaa tehdä uudelleen. Vettä on jo toisessa polvessa koko koplalla.
Tunsin muuten Lieksan Inarista muinoin yhden leveäsuisen sammakon. Ihan kiva tyyppi. Kun se kerran kohtasi reissullaan kurjen, joka tiedusteli leveäsuista sammakkoa, niin tämä viisaasti suipisti suutaan ja söpötti: "Eipä oo näkynnä, eipä oo näkynnä. Aikoihin enää."

~~~~~~~~~~~~
Toistaiseksi Hiekkalaatikon vesseleiden tulokset ovat melko laihoja;  yksi erotettu laaksolainen toimittajan planttu ja paljon sekavaa puhetta ynnä Kävelevän Kataistrofin imagon muuttuminen yhä enemmän naurettavammaksi.
Demareissa on asian suhteen ryiskelty nyrkkiin, Vasurit eivät ole osanneet sanoa edes kunniallista paheksuntaansa ja Virheillä on puinti kesken. Kepulien mielestä asia ei ole hallituksen kanta.
Muista ei niin väliä koska Persujen kannatus nousee muiden hölmöillessä. Ja ehtyy heti kun pääsevät hallitukseen.

Ihme ja kumma, Häkämies, Häkämies ja Häkämies on tällä erää ollut eräs niistä vaisuimmista ääntelijöistä. Liekö oppi kaatanut ojaan? Ja kyllä joo-miehenäkin pärjää.
Stubb sen sijaan pitää saavutetun sijansa, hölkyilee sinne tänne kuin ajokoiran motlake ja hymyilee kuin pieni lapsi: "Ai mä vai?"

Iloisena jään odottamaan mitä kaikkea vaalikiima saa aikaan näissä yltiöpäisissä sankarpojissa. Pitäisikö vaalituloksen varmistamiseksi julistaa pieni sota Venättää vastaan. Semmoinen aiheuttaisi keskustelun sorinaa rupusakinkin keskuudessa, sieltähän sitä kuitenkin lähdettäisiin etulinjaan suojelemaan takalinjan sankareita.

Erityisesti kiinnostaa mitä Kepuliveljet paljastavat Kokomustan ja muiden vaalirahakorruptiosta. Kaiken jären ja maalaisjären mukaan sellainen paukku on odotettavissa. Niin joviaaleja ei sentään olla Kepulienkaan korppilaumassa etteikö nokittaisi kilpailevan korppilauman silmiä, mikäli mahdollista. 
Oh-show-tah hoi-ne-ne

On surkeaa kun haavasta tulee leppä eivätkä rupusakkilaiset ymmärrä rientää avuksi.

2 kommenttia:

 1. Hahaa, että pidän näistä sinun "kolumneistasi" nämä pitäisi saada vain isommalla äänellä ihmisten ilmoille.
  Tuota samaa pepsodenthymypoikien (ja tyttöjen) leikkiä olen ihmetellyt jo pitkään. Media senkun seli, seli selittelee ja peittelee, tai ylistää.... Yks asia joka myös käy kärsään on tämä eläkeiän nostolätinä ja samaan hengenvetoon ihmetellään, että kun on niin paljon nuoria työttömänä.... hei haloo
  maalaisjärki....
  Eduskunta ja päättäjät Suomessa sairastaa jotain ihmeellistä mammuttitautia. Me pieni kansa, rahoitetaan jotain Venäjää, Afganistanin vaaleja yms.. voi hyvä tavaton! ja kuten sanoit omat mummut ja vaarit makaa samoissa vaipoissa kun niin säästetään...

  VastaaPoista
 2. Kaarnikalle:
  * Vai niin, no kiitän henkilökohtaisesti. Olen joksu kirjoitellutkin mutta liian on kärkevää tekstiä päätoimittajien pureskella.
  * Mammuttitauti on selviä, ilmiö joka ei parane muuten kuin lopettamalla.

  VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi