perjantai 2. lokakuuta 2009

PiTKÄSTÄ AiKAA LiSSUSTA


PiTKÄSTÄ AiKAA LiSSUSTA

Tänään on se päivä jolloin irkut saavat taas mahdollisuuden näpäyttää €uvostoliittoa. Tietenkin propagandakoneisto on valjastettu €uvostoliiton myötävaikutuksella ja rahavaroilla kailottamaan KYLLÄ-vastausta.

Tiedä häntä, onko sellaisella kansan äänestyksellä mitään aitoa arvoa jossa hallitukselle ja €uvostoliitolle myönteiseen tulokseen ohjaillaan niin suorasukaisesti kuten Irlannissa tai taannoin meillä Absurdistanissa. On vain toivottava että rupusakki pitää päänsä kylmänä.

Ei-vastaus olisi kyllä parasta mitä uskaltaa toivoa. Se olisi tukeva laatikollinen jäitä ulkoiluministeri Stuppisen housuihin. Ja tietysti muidenkin €uvostoliittoon uskovien kamppeisiin.

On lähes vuoren varmaa, että huomenna €uvostoliitoa nuoleskeleva Stuppinen on kommentoimassa tulosta mediassa olipa se mikä hyvänsä. Irwokkaalta tuntuu että suomalais-ugrilainen heimo voi vajota niin syvälle tyhmyydessään ja hyväuskoisuudessaan että sallii edusmieheltään julkisesti moisen nuoleskelun.

Vaikka Lenin ei koskaan ole ollut rock-idolini, niin jotain hyvää hänelläkin oli sentään antaa. Vladimir Iljits toi esille termin "hyödyllinen idiootti" kuvaamaan sitä kansanosaa tai heimoa joka silmittömästi, vain pelkkää hyväuskoisuuttaan (tyhmyyttään) uskoo ja seuraa johtajiaan kuin pässit narussa.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Samaahan tässä voisi viime päivien tapahtumistakin iloisella mielellä itkien yleistää. Jos kansa ei luota eduskuntaan ja hallitukseen, niin kuin se tällä erää tuntuu olevan kalluppien mukaan ja sitten sen päälle eduskunta äänestää luottamuksesta ja luottaa itseensä, niin mihin tässä silloin oikein luotetaan? Itseriittoisuutenko? Elikkä luotetaan näennäisdemokratian kautta siihen johon ei luoteta??? Terve vain tuloa Absurdistaniin!

Saa nähdä millaiseksi
elämä tässä kleptoratiassa muodostuu vielä ennen seuraavia vaaleja. Kykeneekö nykyisen nomenklatuuran klikki imaisemaan kaiken ylimääräisen pois kansan kukkarosta. Tyhjentämään tyystin heimon kassan ja tekemään kansan ja vielä syntymättömien perillisten niskaan silmittömästi velkaa.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vielä ripaus Lissuponin sopimuksesta. Toivo elää, pienen pieni kipene silläkin uhalla että irkut sanovat humeetit suurella rahalla manipuloituna KYLLÄ.
Puolan presidentti luultavasti ratifioi sopimuksen eli
pukkaa nimensä alle mutta sitten on vielä jäljellä Tsekin mainio sinnikko ja yltiöpää Vaclav Klaus. Hän voi vielä jatkaa vastustamista kääntämällä toiveensa britteihin.

Brittien nykyjohto ja parlamenttihan ovat kyllä hyväksyneet sopimuksen, ei siinä mitään, mutta opposiittiöjohtaja, David Cameron, konservatiiviloista, on luvannut Lissuponin sopimuksesta järjestää kansanäänestyksen, jos hän vain voittaa ensi kevään vaalit eikä sopimus ole vielä silloinkaan voimassa €uvostoliitossa.

Näin ollen, jos Vaclav Klaus sinnittelee yhä, eikä häntä saada hengiltä jotta tilalle voitaisiin nimetä joku ruskeakielisempi niin tokihan se Cameron sen tilaisuutensa saa. Toki, toki ja toki, kuten Häkämies sen sanoisi.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kuvaavaa on että vaikka Irlannin vaalitulos on niin merkittävä €uvostoliitolle ja €uvosto-uskovaisille, siitä ei ole juurikaan pidetty keskustelua yllä. Se on tapa ja tekniikkaa jolla rupusakki saadaan pysymään housuissaan.
Sitä sanotaan väärille raiteille, sivuraiteelle ohjaamiseksi.
Siellä on tilaa, toivottomuuden suossa, tonkia ja möyriä mieleisekseen - pahin kiima pois.

Vanhalaisen lankkukasa on saman tekniikan toinen työnäyte. Vaikka lankkukasalla ei ollut oikein sijaa koko jutussa muuten kuin detaljina, niin siihen takertui media kun sille sen Vanhanen sormella osoitti.
Tyystin taka-alalle jäi pesukone - Nuorisosäätiö, jolla on pesty n. €42 miljoonaa yhteistä rahaa yksityiseksi.

Enää puuttuu, että pääministeri olisikin lesbo.
Tervetuloa Absurdistaniin!


Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä pakina ystävällesi!

Kun sormi osoittaa kuuta, typerys katsoo sormea.

4 kommenttia:

  1. "Enää puuttuu, että pääministeri olisikin lesbo.
    Tervetuloa Absurdistaniin!"

    Ei voi mitään mutta kyllä naurattaa!

    VastaaPoista
  2. TIRLITTAN'lle:
    Noooh, nauru tekee vatsalihaksille hyvää.

    VastaaPoista
  3. Näin jälkeenpäin huomioituna mulle olisi kyllä riittänyt raha- ja matkustussopimus(emu ja schengen), liittovaltio lienee sitenkin liian yltiöpäistä puuhaa....

    VastaaPoista
  4. Hevoiselle:
    Kyllä olisi parasta pysyä kokonaan €uvostoliiton ulkopuolella.

    VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi