perjantai 11. marraskuuta 2011

HYVÄSTi PRESiDENTTi


HYVÄSTi PRESiDENTTi

Presidenttipelistä ei mitään. Jos ei tästään paranna juoksuaan, saa mennä. Nuivuutta nuivuuden perään. Niinistön reilun miljoonan €uron kampanjalla saadaan presidentti-kupla aikaseksi. Loput menevät kansanterveydelle.
Uusi presidentti on kuin munaton seepra-ori joka viettää osan elämästään vapaaehtoisesti kaltereiden takana näyttääkseen valkoiselta hevoselta - päästäkseen astumaan.

Saadaan halvemmallakin. Rahasta se ei ole kiinni. Parasta olisi kuopaista maasta tomua. Muotoilla se valtiomieheksi ja puhaltaa sieraimesta siihen henki.
Vaan eipä kannattaisi sille esitellä hyvän- ja pahantiedon puuta ollenkaan. Ettei kiusausta tulisi ja vain hyvä jatkaisi oloaan. Kyllä historian pitäisi jotakin opettaa. Suomi elää puusta.

Mutta samat paskaringit vs. eduskuntavaalit, tässä täytynee sietää (suvaita) - hajuineen, ennen kuin kaamos loppuu, vaikkei se edes ole vielä alkanutkaan.
Ennakkoäänestyskin alkaa päivää ennen tämän perän kaamoksen loppua; sielujen ollessa vielä varjojen maassa.

En usko sen auttavan. Kyynistyneet sielut varovat lyömästä käsiään uuteen paskaan kun vielä entisenkin lemu leijuu aaveisina tuhahduksina raittiin ilman sijaan muuten niin raikkaassa maassa.

On vakavasti harkittava sielun nostamista pöydälle jos hiemankaan alkaa tuntua että on sopeutunut sisälle tähän sairaaseen yhteiskuntaan.

~~~~~~~~~~~~

Pilvi synkkenee €U-uskovaisten yllä. Heidän €uros-jumalansa on nyt hyvin hyvin wihainen. Huhut romahduksesta ja uuden jumalan luomisesta ovat runsaita ja antavat lisää pelivaraa ketkuille ja spekulanteille. Rupusakille suolletaan paskaa suoraan naamarille joka tuutista. Viimeinen maksaa ja sammuttaa valot.

€uros-jumalan avulla ollaan suorittamassa tyyten hölynpölyyn nojaavaa kokeilua, jossa jälleen kerran - hih, hölmöt erotetaan rahoistaan. Jotta kokeeseen osallistuvat eivät tuntisi itseään pölhöksi, eduskunnassa järjestetään toistuvasti tilaisuuksia joissa Pääministeri von Münchausen nostaa itsensä omista henkseleistään ylös.

Isänmaanpetturuudella on hintansa. Homo sovjeticus €uropaeus kuuntelee ennen pitkää Richard Wagnerin €uron tuhosta kertovaa €urodämmerung-oopperaa sillä pankinjohtajat eivät ole tekemässä tästä maailmasta parempaa paikkaa. He tekevät tästä maailmasta itselleen paremman paikan.

Ei pidä unohtaa, että nämä €uros-jumalan hännystelijät, ruskeakieliset ja perässähiihtäjät ovat opportunisteja, kiipijöitä. Parasiitteja tavallisten inimisten riesaksi.
Hölynpölyä suoltavia politikkoja fanittavat taas ovat hyväntahtoisia höppänöitä, typeryydestään ylpeitä samaistujia.

Edellistä inhosakkia määrää yksilöllinen viekkaus, ahneus, vallanhalu ja petos, jälkimmäistä rahvaanomainen, pyhä yksinkertaisuus.
Nämä jälkimmäiset ovat tykin ruokaa, edelliset niitä jotka syöttävät tykkejä.

Suomea ryöstetään nyt bysanttilaisen kleptokratian nimissä! Arkadianmäellä äänestetään: "Ottakaa varas kiinni!"


Procul harum,Oh-show-tah hoi-ne-ne

Jos kättelet kreikkalaista - laske sormesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi